.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Онзи по бТВ в 22:30

За всички които го харесват и нехаресват, за всички които го гледат и негледат
    http://za-bulgarina.hit.bg/darove.jpg

по-олигофренски не можах да го измисля

Guest
    ne moga da shvana kakvo ozna4ava tova ????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????
    ?????????????????????

хаха, добро е, ама приятел, защо пък точно слави, вярно е, че опюва Волен, ама не мисля, че едно нормално нази трябва да подкрепя Волен..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това с картинките е супер смешно , но така и не разбрах смисъла на всичко това.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Фес - турците го носят, наколенки за коленете му, когато трябва да кляка за да го ебат в гъза ( затова е и везелина ) просто ти го обесних
    И го опюват заради това, че той храни яко Волен..

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    вие сте с болки мозъци

Guest
    Не знам що за идиот трябва да си, за да не можеш да проумееш, че Слави е най-голямата турска подлога в България. Дано го чукат в някой турски затвор...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    вие сте с болки мозъци
    С болни мозъци са зрителите на Слави (огромна част от тях, не всички, разбира се). Не ми се струва нормално някой да го гледа в друг ден, освен понеделник. Аз лично така и правя от има-няма 2 години вече.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на machoka
    Доста ограничено от към интелектуално съдържание..

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    вие сте с болки мозъци
    С болни мозъци са зрителите на Слави (огромна част от тях, не всички, разбира се). Не ми се струва нормално някой да го гледа в друг ден, освен понеделник. Аз лично така и правя от има-няма 2 години вече.
    Съгласен съм!

вие сте с болки мозъци
    Кои са тези "вие"?

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    хаха, добро е, ама приятел, защо пък точно слави, вярно е, че опюва Волен, ама не мисля, че едно нормално нази трябва да подкрепя Волен..
    Не е "нази", а "наци" и не се определям като такъв, както и не подкрепям Волен

Цитирай Първоначално написано от machoka
    На черното бяло немога да кажа

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    вие сте с болки мозъци
    Съгласен съм!

вие сте с болки мозъци
    Кои са тези "вие"?

На черното бяло немога да кажа
    Грешката е моя, за Националист мислиш ли се ?

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Да , и аз не го харесван този. ГЛАВИ СТРИГАНОВ хахахах браво !
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Сидеров = Хитлер...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Грешката е моя, за Националист мислиш ли се ?
    и ДА и НЕ

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Сидеров = Хитлер...
    В голяма заблуда си. Самия Сидеров се отвръщава от деянията които е извършвал Хитлер.

Мега фен Аватара на machoka
    В голяма заблуда си. Самия Сидеров се отвръщава от деянията които е извършвал Хитлер.
    Да, за това в предизборната си кампания обещаваше да създаде 'лагери' за роми, където те да бъдат затваряни, ако извършат престъпление..

и за това цялата му политическа платформа се гради на етническо разграничаване и 'прочистване', ако квалифицираме ромите като етнос.. както и на няколко хиляди болни българи, заблудени овце, мислещи че шепа роми ни бият дуспата и от Европа и от фондовете им и т.н...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Да, за това в предизборната си кампания обещаваше да създаде 'лагери' за роми, където те да бъдат затваряни, ако извършат престъпление..

и за това цялата му политическа платформа се гради на етническо разграничаване и 'прочистване', ако квалифицираме ромите като етнос.. както и на няколко хиляди болни българи, заблудени овце, мислещи че шепа роми ни бият дуспата и от Европа и от фондовете им и т.н...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Фес - турците го носят, наколенки за коленете му, когато трябва да кляка за да го ебат в гъза ( затова е и везелина ) просто ти го обесних
    И го опюват заради това, че той храни яко Волен..
    Това го бях разбрал. Питам за смисълът на целият сайт.

Guest
    Сидеров е супе як пич. Чел съм му всичките книги и просто тоя човек не е нито фашист, нито нацист нито каквото и да било. Аз искам да живея в страна наречена БЪЛГАРИЯ, където да се говори на БЪЛГАРСКИ, където да ни управляват БЪЛГАРИ. Нямам нищо против турчетата нека си живеят ама не искам като ида в родопите да ме гледат така, че все едно съм им се изпразнил на лицата. И най-вече не искам да ме джобят разни мангали, докато си ходя по улицата.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    направо да си го кажем тоя е ебати тъпия бастун. от ден на ден тва "шоу" е все по-тъпо

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    И къв бе6е смисъла на цялата тая тема?

Глупаво е това. Спора на Слави и Сидеров (защото спора е личностен, а не с партия Атака) е личен и просто слави си позволява по всякакъв начин да го оплюе.

Голям фен
    Град
    София
    Хубаво си го наредил....
    Вече никой не го харесва... Охрани се, омутряса какво да си приказваме.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си