- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Онзи по бТВ в 22:30
За всички които го харесват и нехаресват, за всички които го гледат и негледат
http://za-bulgarina.hit.bg/darove.jpg
по-олигофренски не можах да го измисля
ne moga da shvana kakvo ozna4ava tova ????????????????????????????????????
?????????????????????????????
?????????????????????
хаха, добро е, ама приятел, защо пък точно слави, вярно е, че опюва Волен, ама не мисля, че едно нормално нази трябва да подкрепя Волен..
Това с картинките е супер смешно, но така и не разбрах смисъла на всичко това.
![]()
![]()
Фес - турците го носят, наколенки за коленете му, когато трябва да кляка за да го ебат в гъза ( затова е и везелина ) просто ти го обеснихПървоначално написано от p4elata_brumze
И го опюват заради това, че той храни яко Волен..
вие сте с болки мозъци
Не знам що за идиот трябва да си, за да не можеш да проумееш, че Слави е най-голямата турска подлога в България. Дано го чукат в някой турски затвор...
С болни мозъци са зрителите на Слави (огромна част от тях, не всички, разбира се). Не ми се струва нормално някой да го гледа в друг ден, освен понеделник. Аз лично така и правя от има-няма 2 години вече.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Левски шампион але але!
Доста ограничено от към интелектуално съдържание..
Съгласен съм!Първоначално написано от air_J
Кои са тези "вие"?Първоначално написано от the_o.c_girl
Не е "нази", а "наци" и не се определям като такъв, както и не подкрепям ВоленПървоначално написано от Цеци Пенев
На черното бяло немога да кажаПървоначално написано от machoka
Грешката е моя, за Националист мислиш ли се ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Да , и аз не го харесван този. ГЛАВИ СТРИГАНОВ хахахах браво !
т. 2, 9
Сидеров = Хитлер...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
и ДА и НЕПървоначално написано от Цеци Пенев
В голяма заблуда си. Самия Сидеров се отвръщава от деянията които е извършвал Хитлер.Първоначално написано от skate_warrior
Да, за това в предизборната си кампания обещаваше да създаде 'лагери' за роми, където те да бъдат затваряни, ако извършат престъпление..В голяма заблуда си. Самия Сидеров се отвръщава от деянията които е извършвал Хитлер.
и за това цялата му политическа платформа се гради на етническо разграничаване и 'прочистване', ако квалифицираме ромите като етнос.. както и на няколко хиляди болни българи, заблудени овце, мислещи че шепа роми ни бият дуспата и от Европа и от фондовете им и т.н...
Първоначално написано от machoka
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Това го бях разбрал. Питам за смисълът на целият сайт.Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Сидеров е супе як пич. Чел съм му всичките книги и просто тоя човек не е нито фашист, нито нацист нито каквото и да било. Аз искам да живея в страна наречена БЪЛГАРИЯ, където да се говори на БЪЛГАРСКИ, където да ни управляват БЪЛГАРИ. Нямам нищо против турчетата нека си живеят ама не искам като ида в родопите да ме гледат така, че все едно съм им се изпразнил на лицата. И най-вече не искам да ме джобят разни мангали, докато си ходя по улицата.
направо да си го кажем тоя е ебати тъпия бастун. от ден на ден тва "шоу" е все по-тъпоПървоначално написано от machoka
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
И къв бе6е смисъла на цялата тая тема?![]()
Глупаво е това. Спора на Слави и Сидеров (защото спора е личностен, а не с партия Атака) е личен и просто слави си позволява по всякакъв начин да го оплюе.
Хубаво си го наредил....
Вече никой не го харесва... Охрани се, омутряса какво да си приказваме.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара