- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da se syberem otnovo
problema e sledniq skasah s gadjeto si no prodaljavam da go haresvam dori go obi4am ne sam sigurno dali i toi izpitva sas6tite 4ivtva no kato go pogledna i to prosto se razbira 4e kolkoto i minimalni da sa 4ivstvata mu vse sa suvstva i kogato go vidq syrceto mi zapo4va da bie mnogo silno kakvo da pravq za da se opravim i dvamata sme mnogo gordi i nikoi nqmada napravi parvatakra4ka ?
Spored mene i toi ima 4uvstva no problema e 4e i dvamata ste mnogo gordi i neznam kak 6te stane rabotata
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
brr ne znam koi ot gordost she propusne da sajiwi lubowta obache ako ste sramejliwi moje twa e po opasnno ot gordost winagi moje da otide6 da mu kaje6 to4no dwe dumi i ste zaedno mani q gordosta nqma ni6to ob6to moje6 i gordo da mu kaje6 4e go obi4a6 o6te kwo ot ttwa ??![]()
Първоначално написано от misshha
Obichah go ama skasah s nego ?? Mnogo iskam da se saberem ama az prekaleno gorda!Ako iskash da vi pratim v more ot liubov ??? Detska rabota ..
Опитай се да преглътнеш гордостта си и говори с него. Можеш само да спечелиш.![]()
Успех.![]()
Може би малко си зависи за какво сте се разделили .. иначе от фалшивата гордост - кел файда![]()
Просто изтърпи още малко и виж как ще се развият нещата . Ако наистина не можеш да го забравиш .. разкрий си чувствата . Все пак чувствата не са създадени , за да се крият .
Spored men taf e syper detsko... "obichah go,no skusash s nego" ili puk "Prekaleno gorda sm" e kato si gorka kakufto i savet da ti dadem ti shet si znaesh sfoeto,ne mislish li ?!?!? A kato si gord stoi dalech ot nego...I zashto ochakfash sled kato ti si gorda toi da rasbere che oshet go obichash i da ide da te pmoli "ei as reshih da doida da napravq 1ta krachka shoto me obichash,ama si gorda" Taka samo go gubish !!!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Пф, някой да те е карал да късате?
Тва да не е баничарница - искам да съм с теб/не искам да съм теб. В седмицата по 3 пъти ще го решавам...
Заслужаваш да си си сама, пък другия път да знаеш![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от penywise
verno si e !!!! da ne sme kifli!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Atika Tva e forum i horata spodelqt probelmite si i tarsqt podkrepa. Momicheto pita kak da se saberat otnovo ne ti e iskala mnenieto detsko ili ne tva e![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Pone edin ot vas dvamata trqbva da se prestashi i da preodolee svoqta GORDOST!!!Po dobre riskuvai zashtoto moje da go izpusnesh i da stane fatalnata greshka i druga da ti go otneme,trqbva da si po overena v sebesi,a i surcetoti nqma da te izluje nikoga!!!!Ai v jivota nqma mnogo shansove vse pak!!!!Uspeh i deistvao
![]()
![]()
![]()
Nz za6to ste skysali ama ne slagai gordostta nad 4uvstvata !
sa6totoПървоначално написано от penywise
P.S ako imah tvoqta vazmojnost pak da sum s nego....leleleeeeeeee kak 6tqh da se radvam..ne e istina..napravi parvata kra4ka...fuck gordost!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Spored men nedei, za6toto, kogato ne6to prikliu4i ne trqbva da se obru6ta6 kum minaloto, za6toto slu4ilo li se e veduj i vtori put 6te se slu4i...
Obadi mu se da izlezete na kafe ...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Секса оправя нещата!![]()
da,samo pri teb !shtampata Пуснато на: 05.04.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Секса оправя нещата!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
E macka i az imam podoben problem i, za da ne puskam su6tata tema 6te q napi6a tuk i molq za pomo6t.Zna4i minalata god si bqh hvanala gadje.Skusahme.Nie u4im v edno u-6te i se vijdame 4esto, no nito zdr si kazvame, ne 4e sme skarani,no...........nz taka se polu4i.Vs mi kazvaha i sega vse o6te, 4e sme bili mn gotina dvoika.Sega toi postoqnno me oglejda i t.n. Kakvo da prqvq.??????????