.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

devstvenostta problem li e?

na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?

Голям фен Аватара на thirteen
    ole gluposti... voub6te ne te pravi razlichna..haha Te samo za sex li si govorat che ne chustvash che mqstoto ti e pri tqh ili na teb mnogo ti se iska ?

ne no vse pak ponqkoga se podhva6ta tazi tema i az sam kato izulirana i imam 4uvstvoto 4e vsi4ki na masata me gledat i mi e gadno i gledAM vednaga da smenq temata

Голям фен Аватара на thirteen
    emi i na teb shti doide vremeto we ne sa pritesnqvai az puk predi da go napravq sushto mn moi priqtelki spodelqha.. dori ne me interesuvashe i ne me e bilo sram da kaja che sam devstvena..tva ne e nikav problem ama nikakav.. razbiram da be6e na 18-19 .. v nashe vreme na tiq godini nqma devstvena devoika pochti .. a na tvoite godini e normalno da ne si pravila sex makar che mnogo momicheta sa pravili... az lichno oshte ne sam navyrshila 16 i savsem na skoro go napravih.sqko cvete si ima sezon..

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Уф момиче не се излагай, имало е доста дискусии по тоя вупрос и на хората вече им е писнало да се обясняват.
    Девтсвеността е проблем да...не физически а
    психически...Другото което е, кфо като си говорят за секс...ти с кфо си по назад освен че нямаш опит...опита въобще не е сичко...ако искаш да се фукаш как и с кой си се чукала въпроса е съвсем различен. Не се води от глупави приятелки. Не се води по акъла на никой. Бъди себе си, прави това което ти искаш, не се влиай от чуждите хора...не винаги мнозинството е право...ти си мнозинството в случая..ти си господарка на себе си...другите ДА ГО ДУХАТ!! Ок?
    Не прави глупости, не прави така че като пораснеш да се срамуваш от себе си като малка
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Фен
    Град
    anywhere but here

Re: devstvenostta problem li e?

Цитирай Първоначално написано от misshha
    na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?
    momiche,osuznai se molq ti se!!! kak moje da imash takava smotana logika, ne mi e qsno. az se otvorih na 17. e ako kajesh che i az sam izostanala napravo pzi si sevstvenostta dokato mojesh i namerish choveka, na koito durjish pone malko.
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Tvoita logika ne q razbiram MYacaXaxaxxaxaXAAXXAAxaxaAaxxaxa

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Уф момиче не се излагай, имало е доста дискусии по тоя вупрос и на хората вече им е писнало да се обясняват.
    психически...Другото което е, кфо като си говорят за секс...ти с кфо си по назад освен че нямаш опит...опита въобще не е сичко...ако искаш да се фукаш как и с кой си се чукала въпроса е съвсем различен. Не се води от глупави приятелки. Не се води по акъла на никой. Бъди себе си, прави това което ти искаш, не се влиай от чуждите хора...не винаги мнозинството е право...ти си мнозинството в случая..ти си господарка на себе си...другите ДА ГО ДУХАТ!! Ок?
    Не прави глупости, не прави така че като пораснеш да се срамуваш от себе си като малка
    Napylno vqrno !
    Kakvo ot tova, che priqtelkite ti sa "razpechatani", a ti ne ? Ne trqbva da te e sram ot tova, koeto si.
    I sega kakvo, te kato ne sa devstveni legni si s koito ti padne, za da se chuvstvash "na mqstoto si". Nishto lichno, ama si super glupava ! K`vo te interesuvat horata, gledai sebe si i chakai da sreshtnesh podhodqshtiq. Inache shte stanesh k**va.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    haha ama tvoite priqtelki sa mn `naprednali` pozdravi gi ot men i gledai ot tqh ...bojee q ne se izlagai mn qsno 4e ne si izostanala kogato mu doide vremeto 6te go napravish ne badi kato vsi4ki...uspeh
    Love you Kris !!!

Guest
    Picha s double bass pedal signature-a me kefi. I e prav.

Nedei da izkarvash takiva neobosnovani logiki, a si gledai kefa. Bahti, az sum na 18 i oshte ne sum pravil sex. A ne moje da mi puka po-malko.
    Taka che prosto si gledai kefa i ne mu misli. Kogato trqbva shte se sluchi.

Град
    Монтана
    И аз съм девстевена и съм на 15,но незнайно защо това не ме притеснява има мн по странни случай!Е "колежки" погледнете го от добрата страна има момичета на 16-17 дори 18,които все още са девствени!!!!Мен това ме отешава!!!

Zapazi se kolkoto se moje pove4e nqma da sujalqva6 Shte si 6tasliva kogato go napravi6 s nqkoi kogoto obi4a6 ili haresva6.No ne burzai.Kakto kazvat drugite za6to trqbva da si kato vsi4ki. Ako mojeh da vurna vremeto nazad za6toto sajalqvam 4e go napravih s purviq mi
    Бъди различен,бъди готин.

НЕ е проблем според мен, но както и да е.

Голям фен
    ne vaob6te ne si prava....hora ne ste li razbrali 4e tova ne se pravi,za6toto drugq go e napravil...kogato iska6 i si gotova...moje da si na 20 i da si devstvenna...evala...daje im prava ne tezi...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Bulgariq
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    ne vaob6te ne si prava....hora ne ste li razbrali 4e tova ne se pravi,za6toto drugq go e napravil...kogato iska6 i si gotova...moje da si na 20 i da si devstvenna...evala...daje im prava ne tezi...
    Tochno taka!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    abe kfi sa teq filmi... mladoto pokolenie se e raze*alo super mnoy... vyob6te da ne ti puka 4e ne si otvorena o6te... basi-to tfa si e vypros na vreme. kogato doide i tfoeto vreme-togava... ne trqbva da se pritesnqva6 ili kompleksira6 ot tfa... vseki e bil devstven nqkoga...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Фен
    Град
    Където Там
    няма значение това за да сте приятелки не е нужно да правите каквото правят другите и те ако са ти истински приятелки това няма да им пречи

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    i az sum na tova mnenie

Вместо да се гордееш с това,че си още девствена,се комплексираш.Недей така!Аз също съм на 15 и съм девствена,но това изобщо не ми е проблем,даже напротив-радвам се,че е така.Както казват и останалите,има време за всичко.За какво трябва да правиш секс?Само защото твоите приятелки вече са го направили?Това е пълна глупост да се водиш по техния ъкъл.Не бързай,когато срещнеш човека и си готова,тогава го направи.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Вместо да се гордееш с това,че си още девствена,се комплексираш.Недей така!Аз също съм на 15 и съм девствена,но това изобщо не ми е проблем,даже напротив-радвам се,че е така.Както казват и останалите,има време за всичко.За какво трябва да правиш секс?Само защото твоите приятелки вече са го направили?Това е пълна глупост да се водиш по техния ъкъл.Не бързай,когато срещнеш човека и си готова,тогава го направи.

HELL YEAH !!!!! taka si e!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Аууууу давай не му мисли JUST DO IT !!!! Повечето хората така ще ти кажат но аз мисля , че за вскичко си има време и мисля че няма НИЩО по-хубаво от това едмо момиче да е девствено и да не е покътнато и неопетнено... а до колкото се отнася до твойте приятелки че си говорят за тази тема и ти не можеш нищо да кажеш... кое е по-добре да направиш голяма грешка и после да съжеляваш цял живот или просто да не им обръщаш внимание ?!? АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ И ЗА ТОВА СЕ ПАЗЯ :P по-добре ме послушай не прави грешка

Голям фен
    Град
    София
    Толкова по-добре е за някое момче да те "опетни"
    После цял живот ще го помниш нали
    А и все за него ще си мислиш

И... всичко ще е "опетнено" след първия път
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    ruse
    Ne,tva,4e ne si go pravila,ne zna4i 4e trq da ne se sybira6 s tqh,a i tvoito vreme 6te doide vse nqkoga. :P Spoko,bydi si s tqh.Az ako bqh na tvoe mqsto,6tqh da gi pitam kak e,dali 6te boli....A kogato nastypi moq 4as,te 6te mi dadat nqkoi syvet4eta

Момиче не мислиш правилно.
    Какво общо има вашето приятелство и това дали си правила секс.
    Те се ебат, ти не. И ?
    Ако са ти истински приятелки<което ме съмнява, щом се чувстваш некомфортно> няма изобщо да ти споменават, че това може да е някакъв проблем.
    Не виждам защо трябва да те игнорират щом не си правила секс.
    Пък и на тази възраст<вярно, че сегашното поколение правят рано секс> не е нито НАЛОЖИТЕЛНО, нито ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да правиш секс, все пак си на 15 години, не на 20.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си