- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstvenostta problem li e?
ne e pravilno tova koeto misli6 tova 4e te ne sa devstveni a ti si zna4i 4e te sa gotovi i sa go napravili no ako ti ne si gotova i ne si sigorna dali iska6 da go napravi6 ti si re6ava6...netrqbva da si misli6 4e kogato te go naprqt zadaljitelno togava trqq da go napravi6 i ti az imam 8 razpe4atani priqtelki no az sam devstvena i ne se 4yvstvam ne na mqstoto si 6tot znam 4e te sa bili gotovi i sa go napravili no az o6te nesam gotova i zatova nesam go napravila![]()
![]()
Ох, Боже! Ти добре ли си? На 15 си и се комплексираш от това, вместо да се гордееш, че не си като изкурвялите си вече приятелки.
btw: Аз съм на 18 и все още съм девстенна. Това сигурно ме прави много лош човек.![]()
I az sam na 15 i az sam devstvena , no za men tova ne e problem i da verno vsi4kite mi priqtelki po-blizkite ve4e sa bili s mom4eta.Tova da me te pritesnqva kogato se 4uvsva6 gotova togava trqbva da go napravi6.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
а уее според мен не е така-да се пази до когато може!!!едно 15-16 години е добре!!!!мн ша пропусне!!!тва секса е хубаво нещо!!!Първоначално написано от {b0nb0n4et0}
![]()
Защо ми зяпаш подписа?!Кво очакваш да видиш тука,няма нищо смислено,всъщност май има смисъл,туку що изгуби около 10-15 сек в четене на тъпотий!
Че аз на 20 правих секс за първи път!!!И какво от това.Край мен също се е говорело за секс.И аз на 16 съм имала приятелки много навътре в нещата.Но мен това не ме е комлексирало НИКОГА.Просто исках да е с Човекът за мен и за мое щастие стана.На 20 или на 15 какво значение има-важното е да е направено с човек,който харесваш,с който ти е приятно и койтоси заслужава!
Razbira se che ne e pravilna. Devstvenostta ne e neshto ot koeto trqbva da se pritesnqvash. Qvno oshte ne si namerila choveka koito da ti q otneme
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Да я "отнеме"? Така го каза все едно е нещо много ценно и трябва...Първоначално написано от flying_girl
Бе кво толкова обръщате внимание, 15 години девствени в живота си (и олеле - колко е важно КОЙ ще ми я "отнеме") - после цял живот не ви пука
Представа си нямаш колко пишки ще имаш още в живота ви, ти за едното ебане се косиш...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
леле това "разпечатани"ми звучи супер гадно!
а иначе по темата-ако това ти е най-големия проблем в животая си хвани някой от улицата и може и да те "разпечата".
споко,рано или късно и това ще стане.това че на 15 си се ебала не те прави нито по-умна,нито по-добра..аве нищо не ти дава пред другите.
Еййй, ти не си твоите приятелки и не виждам защо не би се чувствала на мястоТъпо е да правиш секс само, за да си като тях. Кат си готова и намериш подходящото момче тогава е най-добре, а не като някои курвета дет спят с некви само да ги отворят и тва е /сори малко се отклоних от темата/...
![]()
ooooo q stiga,kakvo ot tova,che priqtelkite ti sa go naprvaili,moje bi te sa namerili choveka i sa go naprvaili,zashto i ti da trqbva da go pravish????sakyn da ne ostanesh po nazad....tva e glupost,ne se pritesnqvai rano ili kysno shte sreshnesh nqkoi,kym kogoto da se privyrjesh i da iskash da ti e pyrviq i togava shte mu naprvaish mn hubavo vpechatlenie kato vidi,che si se pazela za nego,taka che se uspokoi i si izbii ot glavata tazi typa logika.....
![]()
![]()
![]()
PC:Nikoi ne ostava devstven,jivota go slaga na vsichki![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ами първо да предупредя, че няма да говоря много по темата
Искам само да споделя, че познавам доста момчета, които не искат да правят секс с девствени момичета. Като се замислиш доводите им са си много правилни.
1. Повечето момичета винаги помнят "Първия". И малко са тези, които искат просто да бъдат "разпечатани". Каквото и да си говом не си "даваш" девствеността на някой който си срещнала на улицата и само ей така. Там вече са намесени наистина чувства.
2. Като кажеш той ми беше първия и веднага си помисляш - Той трябва да е Мъжа! А пък и момчетата спомагат. Признайте си сега, че бихте казали на едно момиче това, което тя иска да чуе само и само да си легнете с нея. И казали веднъж "Обичам те" момичето ляга в ръцете ви и на вас ви е супер, а тя си мисли, че е намерила The Man.
Та така де. Проблема може да се разглежда от две страни - тази на момичето, което му е трудно да се раздели с девствеността и на момчето, което не иска да е Първия!
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Като и е трудно да се раздели с девствеността си - да си ходи девствена бе...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
zvu4i vse edno sum otvoril kutiq bomboni za 2 levaПървоначално написано от mil4eto_
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
"Здрасти, имам тука една пичка. Отваря ли ти се? Ама ми е мноо скъпа да знаеш"Първоначално написано от Fat_phil
кат ти е скъпа - 'оди си с нея![]()
nqma nikakuv problem! tova daje e dobre!
black cat or white cat,that is the question!!!
Trqbva da se radva6,za6toto ti predstoi edino mnogo gotino izjivqvane,koeto te ve4e prosto sa minali.V nikakuv slu4ai ne trqbva da se pritesnqva6 ot tova! I nai-vajnoto ne go pravi za da gi nastigne6 tvoite priqtelki po nqkakuv na4in.4akai podhodq6tiq 4ovek i togava go napravi,bez zna4enie na kolko godini si!![]()
когато си решите тогава се ебете.. ся кфото и да прайте нищо няма напрайте..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
NE E NUJNO DA SI SE EBALA ZA DA SEDI6 PRI TQH ILI DA OB6TUVA6 KOGATO SI GOTOVA TOGAVA GI NAPRAVI !! NE SE VLQI OT TOVA 4E TE SA GO BILI NAPRAVILI I SAMO TI SI OSTANALA TVA SA GLUPOSTI BLQ BLQ BLQ KOGATO SI GOTOVA TOGAVA !!!![]()
ami razbira se 4e e problem.....ne se razpe4atvai (pone ne na 15) i ne gledai ot drugiite !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
От тая дума "разпечатани" ми се повръща... А най-тъпото, което можеш да направиш е да се чукаш с някой, щото приятелките ти вече са го правили. Изчезна ли представата за първия път като нещо, което трябва да направиш с човек, на когото вярваш и държиш :/ А на 15 хич не си престаряла.... да ти кажа.
Mnogo qsno 4e mislite ti sa nelogi4ni!Tova e nai tupoto-da prai6 seks 6toto tvoite friends sa se praskali ve4e!![]()
Kvo ti dreme na tebe!Spored men e dobre da iz4aka6 podhodq6tiq,a ne da go naprai6 s purviq sre6nat.....
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Дам - девствеността е смъртноносна болест, но за щастие се лекува с мощно еб..е ако се открие навреме.
Сега сериозно.. Абе моме.. я не се излагай. Ще спиш с някого само когато прецениш ти. Изобщо не гледай кой с кой се е ебал, тва нито е нещо което трябва да мериш с някой друг, нито е нещо което трябва задължително да направиш. Щом не ти пречи да си девствена, значи всеико е наред и никой на тоя свят няма право да те убеждава в противното.
ne trqbva tva da te pritesnqva v kraina smetka i na teb shte ti doide vremeto!
tva ne e nito sramno nito losho! nqma da stanesh po hubava ako se razpechatash i ti za da si kato tqh! ne burzai! samo tav shte ti kaja
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
3 На тази възраст момчетата са бройкаджии. Ще се почувстваш ли по-добре ако го направиш с някое момче и повече не му видиш физиономията