- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- xaresvam gotino mom4e
mom4eto koeto xaresvam e s mnogo vrazki gotino i e na 19 toi znae 4e go xaresvam i toi me xaresva i bix iskala da mi stane gadje no vaprosat e tam 4e sam 4yvala lo6i ne6ta za nego no moeto mnenie se razminava ot tqxnite no vse pak mi vliqqt no go xaresvam toi epriqtel na dosta izvesni RnB pevci i nesam sigorna dali e ydobno da sam s nego...molq daite savet kakvo da pravq
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Има един цска форевер, той знае![]()
2т. забрана за ползване на профил
опиай но както го описваш май този човек харесва по-много едновремено. Ако ти е само за забавление ок, но мисля, че е по-добре да не задълбаваш с някакви сериозни чувства
Az pyk haresvam edin mnogo grozen i mnogo typ, horata kazvat, che e narkoman, ama na men mi izglejda samo trevoman...Plius t`va kazvat, che e sutenior, ama az ne vqrvam, nqma nishto, che poznava cqlata plovdivska mafiq. Ta kajete mi, da trygna li s nego ili da nqma da e udobno?
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
цц.. той цска форевер по цял ден за АрЕнБи певци си мисли нали..Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ahaha.. em chi kak .. tfa mi prilicha na istinskata liuboF !Първоначално написано от sometimes_
Да не те интересува, че познава много R'n'B-та. Какво толкова?!?![]()
Поговори с него, изяснете си чувствата един към друг. Няма какво да губиш.![]()
Успех.![]()
ако ще и много народни певици за познава все е тая..
ако те харесва наистина..
ама не трябва да му се даваш на готово защото няма да е интересно
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Opitai , no budi predpazliva s nego![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ami trugnete puk ako ne se 4uvstva6 dobre s nego rezni go![]()
Бъди различен,бъди готин.
oyf mili Boje,izlizala sam s drogi,s metali,s nenormalni...basi,mi da ti kaja priqtelkite mi ne sa gharesvali nito edin do momenta!mnou qsno,4e vse 6te ima nqkoi da ne go doliubva,a mom4eto ako si e dupe,mnou qsno 4e 6te gi poznava,strua mi se qk pi4,ama imai predvid kakvo 6te ti se slu4i ako tragne6 s nego...i sexa ti e nai-malkiq problem,povqrvai mi!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhaHaHahahHahAHaHahhahaha hahahahahahAhahahAHAhaha![]()
sulgasnaПървоначално написано от ThePainIsReaL
ako ni6to ne izleze ...reje6![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !