.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Имам малко проблемче!

Здравейте на всички.Значи имам следния проблем!

Преди 2 години ходех с едно момиче, но скъсахме защото тя си харесваше друг и така...Аз бях много влюбен в нея молих я да започнем от начало но тя не искаше и каза че сичко е свършило между нас ... Така 1 година страдах като я гледах и направо ми се късаше сърцето не можех да спя напрао исках да се самоубия обаче последните няколко месеца усетих че съм преодолял мъката по нея и ми беше доста добре! Но сега тук от няколко дена започнахме да излизаме повече хора в квартала и тя излиза с нас....! И само като я гледам и нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира! Като ме няма разправя на другите че съм се бил разхубавил и в последно време както си седя идва при мен и почва да ме закача да ме прегръща УЖ приятелски да ме щипе по бузите даже неска ми каза дай да те цункам по бузата....и на мене ми стана толкова приятно че направо се разтопих.... обаче ми е чудно че тя сега си има гадже ..... и не знам кво ми става или пак съм влюбен а тя си има гадже а прави така ако някои ми даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен....

Re: Имам малко проблемче!

Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16

Преди 2 години ходех с едно момиче, но скъсахме защото тя си харесваше друг и така...Аз бях много влюбен в нея молих я да започнем от начало но тя не искаше и каза че сичко е свършило между нас ... Така 1 година страдах като я гледах и направо ми се късаше сърцето не можех да спя напрао исках да се самоубия обаче последните няколко месеца усетих че съм преодолял мъката по нея и ми беше доста добре! Но сега тук от няколко дена започнахме да излизаме повече хора в квартала и тя излиза с нас....! И само като я гледам и нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира! Като ме няма разправя на другите че съм се бил разхубавил и в последно време както си седя идва при мен и почва да ме закача да ме прегръща УЖ приятелски да ме щипе по бузите даже неска ми каза дай да те цункам по бузата....и на мене ми стана толкова приятно че направо се разтопих.... обаче ми е чудно че тя сега си има гадже ..... и не знам кво ми става или пак съм влюбен а тя си има гадже а прави така ако някои ми даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен....

Standartna situaciq tip "neznam kvo stava".. az si zalagam glavata 4e taq sigurno e 2 puti po oburkana ot nego..
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Мне тя не е объркана.....ама просто нямам идея защо прави така и това означава ли нещо вообще...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Мне тя не е объркана.....ама просто нямам идея защо прави така и това означава ли нещо вообще...
    Mi togava q pitai ne6to ot sorta na.. "Kakvo pravi6?Kakvo iska6 ot mene, zashtoto az sum mnogo oburkan i iskam da sum naqsno sus situaciqta..." <-- tova e samo kato predlojenie , moje da q pita6 ne6to drugo ili puk ne6to podobno i tova e ... tova shte sloji krai na oburkvaneto ot tvoq strana

Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Mi togava q pitai ne6to ot sorta na.. "Kakvo pravi6?Kakvo iska6 ot mene, zashtoto az sum mnogo oburkan i iskam da sum naqsno sus situaciqta..." <-- tova e samo kato predlojenie , moje da q pita6 ne6to drugo ili puk ne6to podobno i tova e ... tova shte sloji krai na oburkvaneto ot tvoq strana
    be ako moje i za kombinaciqta ot toto-to da q pita6 i da mi q prati6 posle 6e e extra

Да ама ако я питам това тя ще разбере че още имам чувства към нея а това няма да е хубаво....
    Защото тя като си хареся някои ако той я отблъсква тя се заинтересова още повече от него .... и аз сега се правя че не ме привлича ако се получи нещо.....дано

Супер шитз история мн ми е гадно ся ама ко да се праи такъв е шибания живот...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сложна ситуация...
    Може би е осъзнала, че наистина те обича, осъзнала е грешката си и сега иска да ти покаже, че не е била права и иска да се върне при теб, но няма смелост да го направи. Замисли се.
    Успех.

Абе и това съм си го мислил ама ми се вижда прекалено хубаво за да е истина а пък и тя си има гадже де да знам....откакто ходихме минаха 2 години ....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абе и това съм си го мислил ама ми се вижда прекалено хубаво за да е истина а пък и тя си има гадже де да знам....откакто ходихме минаха 2 години ....
    Може би изчаква да види как ще се развият нещата между нея и теб и чак тогава, ако се съберете, би го скъсала.
    Все си мисля, че има едва ли не някакъв страх, ако може така да се нарече, да не остава сама...

Между другото да спомена и факта че съм и най добрия приятел поне от квартала и споделя почти сичко с мен....не знам дали това е важно...

Provokirai q ,moje da si kaje sama
    Бъди различен,бъди готин.

Като например с какво да я провокирам ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Между другото да спомена и факта че съм и най добрия приятел поне от квартала и споделя почти сичко с мен....не знам дали това е важно...
    Има значение.
    Колкото и банално да е, говори с нея и се опитай да разбереш с каква цел прави всичко това. Ако не е от срамежливите, питай я директно за това, което се е случва между вас.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    (:
    abe kaji i 4e ti e mnogo priqtno da se zaka4ate taka ama iskash da znae6 da se nadqvash li na ne6y ili ne
    kaji i 4e iskash da znae6 kfo pravite
    The pain is temporary!

Ми .. убий я бе! Еб* и мамата. Кво като се мъкне с вас. Няма да сменяш компанията заради нея я!

Голям фен
    Град
    софия

Re: Имам малко проблемче!

ооо пич споко ... изобщо не и се хващай ... и аз така преди бях и са си продължава да ми се радва , ама изобщо не и отвръщам шото си имам момиче което обичам и второ тя се изгаври с мене .... така че споко не и се връзваи чу ли !!!!!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Ами аз така съм с моя бивш...но не се държа така,защото искам да се събера с него и той го знае,а просто защото каквото и да е ставало м/у нас аз винаги ще си го имам за много близък и ще го обичам дори не както преди,но след като 1 година съм била с него,просто не мога да се не го гушкам и да му се радвам като на един страхотен човек...така,че това държание може да се окаже двустранчиво

mi...vij to i li4i po durjanieto i
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нищо не каза за гаджето й .. то зависи той какъв е , дали изобщо има нещо истинско м/у тях Щото може да е ситуацията : Той ходи с мене , аз с него - не ; и тя да си иска тебе , ама да чака

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Абе и аз си мисля че само еи така от приятелсво го прави това и гледам да не си давам никакви надежди шото съм 90% сигурен че това не е нищо....

edin moi priqtel bi kazal.. "abe glei q taq iska da ti skusa ga6tite" znam li..

Еми сигурно е това няма какво друго да е ....

Moje tq oshte da ima chuvstva kum teb i tvoite pregrudki da i lipsvat i da iska da e s teb no novoto i gaje da i haresva sushto i pri teb da tursi samo mignovennata igra!!!!! Ti bi mogul sushto suvsem nevinno da se zaigravash s neq no da ne se stiga do flirtove samo prosta igra!!!Samo ne se poddavai na neinite zakachki zashtoto ako se poddadesh otnovo veche moje da stradash poveche i osvenno kato izlizate v edna kompaniq .....!!

Da be taka e az se praa 4e se durpam ot neq i t.n . se durpam moje pa da i stane int

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си