.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Според мен тя само иска да провери реакциите ти дали още изпитваш нещо към нея..А ти?Искаш ли пак да си с нея?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Iskam i to mnogo .... az q obi4am.....!!!!!!!

Az mislq,4e nqma nishto po-hubavo i po-sigurno ot tova da q popitash syvsem taktichno kvo stava,vmesto da se vyvlichash sam v nqkvi filmi i da nalu4kvash vyv vsqka situaciq kak bi reagirala tq!!!Za tva davai smelo,spored men,vse pak si na 16god. i milsq 4e ve4e moje spokoino da govorish s momi4e bez da se smushtavash!Uspeh!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Az ne se smushtavam prosto me e strah shtoto minalata godina napraih sushtoto i tq mi kaza....xax gluposti prosto si mi priatel i za tva ....i nekvi e takia i prosto ne iskam tq da znae 4e sum vluben oshte v neq shtoto mn dobre znaesh kvi sa momi4etata kato znaqt 4e si vluben i po4vat da te vurtat na malkia si prust !

Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Град
    maina town
    "
    Malko_kote"][i]Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb
    tva mnoo mi haresa naistina si mnoo prava.
    na men 4estno mackata mi prili4a leko na ligli4ka i mai mai ne znae mn kvo iska.sq verno seki praii nekvi gre6ki:P prosto deistvai po uvereno i i pokaji 4e si edinstveniq maj za neq,koito 6te i svalq zvezdi :P

Голям фен
    поговорете....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Taq i tq mai neznae kvo iska Otivai , kaji i 4e iska6 da pogovorite na same , i q pitai kvo e tfa dyrjanie ot neq i i obqsni si4ko .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb
    Razbiram te napulno samo deto otkakto si padna po drugoto mom4e sled tova e smenila okolo 50 mom4eta ...... tova e problema na neq i zatova ne iskam da i se vruzvam zashtoto hodi s nqkoi po malko vreme i i omruzva.....

Razbiram te napulno samo deto otkakto si padna po drugoto mom4e sled tova e smenila okolo 50 mom4eta ...... tova e problema na neq i zatova ne iskam da i se vruzvam zashtoto hodi s nqkoi po malko vreme i i omruzva.....[/quote]
    Taq qvno naistina ne znae kvo iska-da ti kaja na men tezi sa mi "lubimite",ako moje celiq svqt da i pada v krakata i da i svalq zvezdi shte e nai-dobre!!!Az mislq,4e ti si svesno mom4e,koeto nqma da se zadovoli da byde "prosto porednata broika",taka 4e,ne znam,abe ogledai se nalqvo nadqsno,sys sigurnost ima po-gotini momi4eta okolo teb,koito zaslujavat lubovta ti pove4e ot neq!!!A,milsq 4e i nomera s tva 4e ne ti puka byr6i rabota,momi4etata haresvat nedostypni mom4eta(ili pone az taka )Aide,Uspeh!!! \/
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Супер фен
    Когато сте в една компания заедно и тя пак те целуне по бузките и ти я целуни,а накрая я издебни и я целуни по устата и виж реакцията и.Рискувай,бъди смел.Момичетата обичат смели момчета.Не обичат лигави и страхливи!Може би така ще се върне при теб!РИСКУВАЙ,УСПЕХ!

Tva sushto e ideq ama spored men crystal_tear e prava....tq naistina obi4a sveta da se vurti okolo neq....po dobre da ne i obrushtam vnimanie i si mislq 4e tova e samo momentno i 4e she mi mine skoro da se nadqvam....

Повече от фен
    Kaji i kakvo misli6 i prosto se iziasneteako 6te stava ne6to triabva da stane 4as po skoro za da ne hlutne6 po neia a da se okaje 4e ne iska da skusa s gadjeto i

Gadjeto i v4era q e skusal... i tq sega e mn neshtasna i mi se oplakva...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Gadjeto i v4era q e skusal... i tq sega e mn neshtasna i mi se oplakva...
    Ами това е идеалният момент,тя да стане твоя!Действай!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си