.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

imam nujda ot pomo6t...skusan kondom!

s priqtelqt mi vodim redoven polov jivot no v4era se slu4i ne6to koeto mn me upla6i.to4no predi toi da svur6i si izvadi 4lena ot men i vidq 4e prezervativa e skusan!!!! mn se stresnah,za6toto o6te edna sekunda i 6te6e da svur6i!misulta mi e slednataoprincip nali kazvat 4e po vreme na erekciq mujut izpuska nqkakvi te4nosti v koito ima sperma,no mislq 4e toi nqma6e!Vupreki vsi4ko vuzmojno li e da sum zabremenqla?
    Blagodarq predvaritelno!!
    Jivotut e musica,a BOG e DJ!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    SPORED MEN NE SI ZABREMENQLA NO VSE PAK SI NAPRAVI TEST4E ZA BREMENNOST ZA DA SI SPOKOINA !

Голям фен
    Град
    София
    Теста го направи след 2-3 дена. Както писах и преди - ние произвеждаме сперматозоиди, а не водолази-терминатори... и на тях им трябва малко време да стигнат до заветната цел (ако изобщо стигнат)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Теста го направи след 2-3 дена. Както писах и преди - ние произвеждаме сперматозоиди, а не водолази-терминатори... и на тях им трябва малко време да стигнат до заветната цел (ако изобщо стигнат)
    mda taka e!!! trqbvalo e da vzemesh edin postinor za vseki slu4ai i nqma za kvo da se pritesnqvash!!!
    in4e sega si pravish test i taka!!!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    А бе... то тва Постинор Дуо да не са бонбони "Мерси"...

Води до смущения в меструацията, бла-бла, не трябва да се пие по повече от 1 път (2-те хапчета) на месец... че ще почне да набива брада и мусташ

То си е... ако си се изтряскал яко в нея, ма така за "идеята" (чакай, свърших на другия край на стаята, я вземи постинор понеже може да са литнали до теб..."
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен

Води до смущения в меструацията, бла-бла, не трябва да се пие по повече от 1 път (2-те хапчета) на месец... че ще почне да набива брада и мусташ

То си е... ако си се изтряскал яко в нея, ма така за "идеята" (чакай, свърших на другия край на стаята, я вземи постинор понеже може да са литнали до теб..."
    to ne e na mesec daje!!! na ukazanieto pishe 1nuj na 2-3 meseca
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    Ахам... ма тука като чета го имат за... няма нищо. Кой-кво - те дай Постинор...

Накрая като заприличате на Фреди Меркюри с тия буйни мустаЖ ше видите

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34490&start

awe spored men nqma kak da si bremenna toi ne e svyrshil v tebe,deto kazaha teq predi mene POSTINOR ne moje da se pie kato vitamin c i po-dobre ne go pii(a btw po lekarski predpisaniq,e huu za dolu gore edna god da se pie samo vednaj,ostavete kakvo pishe na ukazaniqta)
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен Аватара на sometimes_

Syglasna sym !
    Davai pyrvo s testche, pyk posle shte mu mislish, spored men ne si bremenna...
    Uspeh !
    P.S: penywise sysipvash me ot smqh. Dobre, che si ti da mi opravish nastroenieto .
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    София
    imam nujda ot pomo6t...skusan kondom!
    Ми... купи си нов де, то и така, и така те не са измислени да се перат (45 градуса и без омекотител КОкОлино конСентрат)...

Пък и... или презерватива е бил скапан, или ти си мноо... как да ти го кажа - браво, че си успял да го скъсаш, аз до сега не съм успявал

Lady_AMG
    Guest
    Abe hora,vie nenormalni li ste?Nikakyv 6ans nqma da si zabremenqla sled kato ne e svyr6il v teb.Ot drugata te4nost e mnogo malyk 6ansa da si zabremenqla,po4ti nikakyv...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си