- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Punk is not dead!!
По принцип не съм фен на пънка,но има хубави песнички,така че...
Пънко не'а умре
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
готини дрешки? шарени чорапки?!
....май пак обърках темата, трябваше да съм в твата за пънка........![]()
алелуя.
Нямало стари рокери ли?! Божее....първо, че има ДОСТА "стари" рокери и вотро - как стигнахме до рок?! Хора, музиката си е музика и не можете да кажете, че един жанр музика (който обхваща хиляди и милиони песни) се слуша САМО от определена възрастова група - това е глупаво!Мисля, че някои са доста несветнати по въпроса....![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Първоначално написано от exploitedteen
forum4etata sa 4udna rabota vrazvate se i za nai malkite ideiki, verno vqrvam 4e na givo ne ste tolkoz zaqdlivi no kakto i da e
ne zabelqzohte li 4e kazoh 4e shatenite dreshki ne sa raka za raka s punka??
pls ne si mislete 4e sam osmoklasno divane deto neznae kakvo govori i 4ugdite zabelegki adski lesno go otklonqvat ot mnenieto mu, prosto pomislete si hora, nito sam kazal 4e mrazq panka, nito 4e ste tapi, ne sam govoril i loshi raboti za teenovete![]()
hehe dosta starite rokeri sashtestvuvat vqrvam ti(; i nikoga ne kazvam 4e punka se slusha samo ot teenove, opredeleno ima neshto obshto ot horata koito q slushat za men tova sa harakteristiki vagqshti za teenovete(; qsno?
vaprosa ne sveti ima hora koito ve4e otdaavna sa go obsadili, ne mi se shte da se zadalbavam v opredeleniq, ako iskate nqma pove4e da kazvam teen, koeto e tapu, nqma smisal^^tva e, ne sam iskal da ubidq nqkoi(: peace?![]()
![]()
i posledno mili hora tova 4e sporite mnogo za mnenieto si e hubavo no i ponqkoga ozna4ava 4e ste tardoglavi i ne mogete da se abstrahirate ot bul shita naokolo, ko tolkoz vi puka nqkoi ko misli abstahiraite se ne si4ki sa tapi oba4e, verno rqdkoz sa horata koito da vi dopadat no opr ako potarsite shte si namerite(:
Боже тая маймуница и тия правописни грешки направо ми ебаха майката на главата.
Така и не разбрах, ти момиче или момче си. Съдейки по ника ти би трябвало да си момиче, пък говориш за себе си в мъжки род...![]()
wtf iskash da znaesh kakvo sam, nevigdam vrazka (:Първоначално написано от Анонимко
ko moga da govorq kakto si iskam za sebe si moga i v 3ti rod ^^
![]()
posledno punka da givee i vii snego i sprete da se tormozite![]()
Нищо лично, просто не мога да разбера какво пишеш. А искам да знам от какъв род си за да знам как да се обръщам към теб.Първоначално написано от lady_of_the_flowers
razreshavam ti kakto iskash da mi vikash nqma da se trogna ^^Първоначално написано от Анонимко
Punka e hubava muzika! Ima par4eta koito mn. mi haresvat!
Slusham punk ot 4 5 godini i me kefi za6toto e super nadyhva6ta buntarska muzika Haresvam Blood for Blood, Oi Polloi, Casualties.. ot BG grupite Conftont, Mom4eta s kubinki, PoboiBiira bira i boi ! p1k ot po veseli4kite Millencolin i Skin 0f Tears sa qki,, abe dokato slusham punk nq da umre apak spoko vreme nqma da spra \
/
I watch the stars as they fall from the sky
I held a fallen star and it wept for me, dying
I feel the fallen stars encircle me now, as they cry..
блъд фор блъд пънк ли са?!
не са ли.. нещо друго !?![]()
алелуя.
[b]Пак зависи за какъв олд скул става дума. Има олд скул и олд скул. Minor Threat и Judge са доста различни по звучене едни от други.Първоначално написано от exploitedteen
Ми хардкор - пънк се водят доколкото знам..ама аз не си деля музиката по стилове.. ина4е трябва да ми е на хардкор и пънк хахаха
![]()
I watch the stars as they fall from the sky
I held a fallen star and it wept for me, dying
I feel the fallen stars encircle me now, as they cry..
ем....а знаете ли къв тип музика са My chemical romance ili Panic!At the disco??? А ся де??!?!!?![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Стилът им е гейташко псевдо емо. Разстрел за тях. И за Fall Out Boy също.Първоначално написано от Dreamfall
Менъ мъ кефътПървоначално написано от Анонимко
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Ако не бяха групи, които се възползват от комерсиалната популярност на емото в момента, ако се държаха малко по-мъжествено, не ги даваха по МТВ и ако музиката им беше по-добра, то и мен тогава биха ме кефели.Първоначално написано от Dreamfall
Хмм.. аз пък мисля че FallOutBoy са супер яка банда може да не са кой знае какво но имат жестоки парчета
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Ако става дума за наистина як олдскуул не можем да подминем освен споменатите YOT, Judge и Minor Threat, групи като Slapshot, Bold, 7 Seconds, CRO-MAGS, Embrace Today, Gang Green, SSD, DYS, Hold X True, Negative Approach, Chain Of Strength, One Life Crew, Pitboss, Project X, In My Eyes и разбира се старите неща на Refused (нищо, че според мен по-късните им работи са в стотици пъти по-яки). За съжаление обаче олд скула бавно умира. Останаха много малко активните олд скул групи.Първоначално написано от exploitedteen
oo ne haresvam tazi muzuka i nikoga ne sum q haresvala
За съжаление си прав. А групите, които съм изброил са точно истинските олд скуул банди, които са дали основата на цялата тая сцена. Особено банда като CRO-MAGS. SKINHEAD HARDCORE!!!Първоначално написано от exploitedteen
Има нещо такова. Групи като Black Flag, Dead Kennedys, Bad Brains се водят за основноположниците. От днешна гледна точка, тези групи са си пънк, обаче за онова време, цялото им отношение е било много по-различно от пънка и от тогава някой им лепва етикета хардкор пънк. Поне така знам де.Първоначално написано от exploitedteen
Sex Pistols! Green Day i My Chemical Romanceeeee![]()
toi si ymrql po rojdenie