.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: ve4eren 4as...?

offffff blaze vi na si4ki deto nqmate ve4eren 4as.az sum na 14 i sam do 10 moje bi ako ne praveh tolkova prostotii 6tqh da sam do po kusno no seki den praq ne6to koeto ne trq....

Повече от фен
    Град
    ruse
    mi i az nqmam ve4eren 4as.kato bqh malka kazvah kade 6te hodq, no togava sa6to nikoi ne mi enalagal ve4eren 4as.sega si izlizam i se vra6tam kogato si iskam, ako ima problemi mi se obajdat po gsm i taka

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Моите родители ужасно много се притесняват за мен.Незнам защо,може би защото съм единствено дете и момиче ли?!
    Но въпреки притесненията си никога не са ми налагали някакви строги мерки примерно да се прибирам в 8 или нещо подобно.Те много добре знаят че вече съм голяма и искам да съм като останалите си приятели и никога не са ме лишавали от това.наистина притесняват се когато се прибера в 12 или закъснея малко,аз ги разбирам и не ги виня

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Имам, да.На 15 съм и съм до 9:30.Наистина живея в малък град, но нямам друг изобор освен да се примиря.Пускат ме да спя у приятелка,но никога по купони.Оплаквам се, но както казах: нямам избор.Не правя простотии, но нашите ги е страх от "простаците", а не е от това, че примерно съм безотговорна .
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

направо много се ядосвам на шибания закон.Заради него ме пускат само до 22.00,за дискотеките същата работа.Преди да го имаше тоя тъп закон всички си живеехме мирно и щастливо (или по скоро бурно и щастливо)хахахахахахахаха ахахахахаахахахахахахаха ахах

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си