aide be hora da ima mestence da pishem za gotvene i takiva neshta
neznam dali shte ima zainteresovani ama nemoje tova mlado pokolenie samo za sex da mislinekvi sladkish4eta,keks4eta torti4ki ,qstia,predqstia...ala bala...malko trqa sa qde stiga s teq dieti :P
![]()
![]()
С мен който иска, срещу мен който може
добра идея треа да помислят в/у това предложение
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
aaa machoka ....shte stoish gladni4ak mi sa struva
Идеята никак не е лоша. Аз съм ЗА !![]()
aide beee smilete se nad nas shte umrem gladniii
machoka pls bee![]()
И аз съм ЗА, но пък цял раздел...Да се сложи една важна тема във "Всичко тийн накуп" и готово![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
аз като най-голямата фенка на манджите съм ЗА![]()
алелуя.
Иди хапни бре, да те почерпя?Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
ME TOOПървоначално написано от i'm so excited!
!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Това да не ви е форум "мама" рецепти и готвене колкото и тъпо да звучи това е тиин форум и 90% от хората тук наистина се интересуват повече от секс отколкото от "манджи". Моля ви се цял раздел за такива глупости! Абсурт
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ей, момиче, що си решила че тоя сайт го управлява МачокаПървоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
Вярно е че само той влиза от "властта", но не е админ (по мои сведения). Обърни се по-скоро към Цецо и Цоки (ако влязат някога)![]()
А за предложението - изключително глупаво. Аз пък искам форум за ДжиЕсЕм-и. направяте ми![]()
Е, ние не влизаме и няма как да вземем отношение по въпроса!Първоначално написано от Estranged
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
axaxaa....kazah machoka shtoto toi mi sa protivi i go navivam a kolkoto do Coki i Ceco ....te ne ma obichat vaobshte![]()
те пък кой ли обичат..Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
алелуя.
Така е, забелязала съмПървоначално написано от Coki
![]()
Поради отклонението от тематиката на темата, същата ще бъде заключена!
Относно предложението, то се отхвърля, тъй като няма да бъде достатъчно популярно!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html