.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Фен
    Град
    Varna

Re: gadjeto mi e s jenska psihika!

Цитирай Първоначално написано от sesile
    da, naistina. trudno mi e da go v1zbudq za6toto ako se obleka predizvikatelno i se staraq da b1da sexi, toi re6ava 4e se pravq na prostitutka i ne se kefi. imalo e mn slu4ai v koito si lejim dvamata v legloto, i nemoga da go nakaram da pravim sex s nameci i prikazki. v1zbujda se bezumno ot tova da mu grizkam z1rnata...
    govorili sme otnosno sexualnata mu orientaciq, no toi opredeleno ne e gei. neveroqtno o4erovatelen e i vinagi ima pone 10 izumitelno krasivi jeni beznadejdno vlubeni v nego, i o6te 20 merakliiki prosto za sex. otbl1skva gi vsi4kite, 6tot ne sa mu bili interesni
    v 4udo s1m se vidqla s toq 4ovek. dori mi e trudno da go v1zpriema kato gadje. po-skoro e nai-dobriqt mi priqtel, s koito imam sexualni otno6eniq. vsi4ko e mn. stranno.
    kak e v1zmojno izumitelno krasivi momi4eta bukvalno da mu se hv1rlqt v obqtiqta, a toi da gi othv1rlq. v1preki 4e s1m mu gadje i tova trqbva da me radva, men silno me pritesnqva...ta toi e m1j
    PIDERAZIN

Цитирай Първоначално написано от pickpocket
    в първата фаза на гейството е (небе нз ама и на мен ми се струва че е леко в лево)

take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Spored men si vnu6ava6
    Ne vsi4ki muje mislqt samo i edinstveno kak da te iz4ukat
    Taka 4e za6to ne se opita6 da povqrva6 na gajeto si, 4e toi ne e gei, a prosto iska da ti pokaje, 4e te obi4a (4rez gu6kane, celuvki)...tova, 4e 4esto te pregru6ta, ne ozna4ava, 4e ne iska sex i e obraten...li4i si, 4e te obi4a - povqrvai mu

Фен
    Град
    В най - якия град

Re: gadjeto mi e s jenska psihika!

Цитирай Първоначално написано от sesile
    da, naistina. trudno mi e da go v1zbudq za6toto ako se obleka predizvikatelno i se staraq da b1da sexi, toi re6ava 4e se pravq na prostitutka i ne se kefi. imalo e mn slu4ai v koito si lejim dvamata v legloto, i nemoga da go nakaram da pravim sex s nameci i prikazki. v1zbujda se bezumno ot tova da mu grizkam z1rnata...
    govorili sme otnosno sexualnata mu orientaciq, no toi opredeleno ne e gei. neveroqtno o4erovatelen e i vinagi ima pone 10 izumitelno krasivi jeni beznadejdno vlubeni v nego, i o6te 20 merakliiki prosto za sex. otbl1skva gi vsi4kite, 6tot ne sa mu bili interesni
    v 4udo s1m se vidqla s toq 4ovek. dori mi e trudno da go v1zpriema kato gadje. po-skoro e nai-dobriqt mi priqtel, s koito imam sexualni otno6eniq. vsi4ko e mn. stranno.
    kak e v1zmojno izumitelno krasivi momi4eta bukvalno da mu se hv1rlqt v obqtiqta, a toi da gi othv1rlq. v1preki 4e s1m mu gadje i tova trqbva da me radva, men silno me pritesnqva...ta toi e m1j

Има варианти, в които при полов акт мъжа даже може и само да си лежи, тъй, че ако не иска да правите секс , почвай сама да му въртиш, после мини покрай турските, седни му на задна , на предна , и ако от това не се възбуди или пък не те пожелае , Е 100% ПЕДАЛ

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Za6to pyk da e gei, na men mi haresvat to4no takiva mom4eta

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG

А бе кви момичета сте вие...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    В най - якия град
    Да , ако си имаш две три момчета за секс около тебе , може би става

Мега фен
    На вас ви е приятно жена ви да ходи почти гола по улиците? Мен би ме било срам от такова гадже.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG

А бе кви момичета сте вие...
    E 4e na men kakvo mi ima Moje bi samo deto sam leko otek4ena ot jivota...ne obi4am komplimenti, ne obi4am obqsneniq v lubov, no ne mislq 4e mi ima ne6to.Gledam se v ogledaloto-o6te sam si momi4e :P Vsi4ko e individualno.Ako pi4a e takyv trqbva da uvajava tiq mu ka4estva.Nali pak polu4ava seks, kakvo se oplakva

abe koi tos ?
    imash li negova snimka ? xahxahxa da go vidim dali e takaf krasavec

be spored men ne e gei a prosto po 4uvstvitelen i nqma ni6ty lo6o v tva mn momi4eta biha dali vs za takova mom4e a ti se oplakva6 sigurno prosto mu e omraznaloda e*e i zatova sega predpo4ita serioznite ne6ta kao vrazkata vi {predpolagam} ne trq se oplakva6 ot tova a da se hvali6 kvo neveroqtno gadjje si ima6
    ela tancuvai s men i az 6te ti prostq
    ela tancuvai s men dokraq na noshta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На вас ви е приятно жена ви да ходи почти гола по улиците? Мен би ме било срам от такова гадже.
    ma ti tupa li si..izob6to ne staa vupros za tva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си