- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gadjeto mi e s jenska psihika!
PIDERAZINПървоначално написано от sesile
Първоначално написано от pickpocket
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Spored men si vnu6ava6![]()
Ne vsi4ki muje mislqt samo i edinstveno kak da te iz4ukat![]()
Taka 4e za6to ne se opita6 da povqrva6 na gajeto si, 4e toi ne e gei, a prosto iska da ti pokaje, 4e te obi4a (4rez gu6kane, celuvki)...tova, 4e 4esto te pregru6ta, ne ozna4ava, 4e ne iska sex i e obraten...li4i si, 4e te obi4a - povqrvai mu![]()
![]()
Първоначално написано от sesile
Има варианти, в които при полов акт мъжа даже може и само да си лежи, тъй, че ако не иска да правите секс , почвай сама да му въртиш, после мини покрай турските, седни му на задна , на предна , и ако от това не се възбуди или пък не те пожелае , Е 100% ПЕДАЛ
Za6to pyk da e gei, na men mi haresvat to4no takiva mom4eta![]()
Първоначално написано от Jessika_MG
![]()
А бе кви момичета сте вие...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
На вас ви е приятно жена ви да ходи почти гола по улиците? Мен би ме било срам от такова гадже.
E 4e na men kakvo mi imaПървоначално написано от penywise
Moje bi samo deto sam leko otek4ena ot jivota...ne obi4am komplimenti, ne obi4am obqsneniq v lubov, no ne mislq 4e mi ima ne6to.Gledam se v ogledaloto-o6te sam si momi4e :P Vsi4ko e individualno.Ako pi4a e takyv trqbva da uvajava tiq mu ka4estva.Nali pak polu4ava seks, kakvo se oplakva
![]()
abe koi tos ?
imash li negova snimka ? xahxahxa da go vidim dali e takaf krasavec
be spored men ne e gei a prosto po 4uvstvitelen i nqma ni6ty lo6o v tva mn momi4eta biha dali vs za takova mom4e a ti se oplakva6sigurno prosto mu e omraznaloda e*e i zatova sega predpo4ita serioznite ne6ta kao vrazkata vi {predpolagam} ne trq se oplakva6 ot tova a da se hvali6 kvo neveroqtno gadjje si ima6
ela tancuvai s men i az 6te ti prostq
ela tancuvai s men dokraq na noshta
ma ti tupa li si..izob6to ne staa vupros za tvaПървоначално написано от `Death`Whore`