- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nenasitnica
тая или здраво се ебава с теб или просто си те е харесала и си мисли че това е начина да те задържи... само за себе си![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ohhh hio .naideq si nqmate kvo 6te stava tazi ve4er. kurvata mu s kurva se e oburkala ne e BREmenna. naprao mi olekna. no taq gavra 6te q pomni cql zivot. 6te i stro6a zubite. tq mi go kaza predi 2h po GSM-a a az i kazah 4e ot sega na tatuk da se ima za invalid. 6te suzelqva mn za tazi ebavka. a na men kolko mi olekna naideq si nqmate)) are bye i mersi za vs suveti no za 6tastie ne sa mi nujni
)))
Ami ako tq kaje pred tehnite,4e ti si q iznasilil i ti si kazal da zapazi bebeto?![]()
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
После ще му счупят главичката, ако каже така....![]()
Дано да те базика иначе... абе наистина тази си е виновна![]()
Абе я оставете девойчето намира! Явно иска да подкара нова традиция - да си се женим и ние българите на 13 и на 15 вече деца да дундуркаме!! Много яко... Тъкмо ще се понапълни млако и нашата държава... Дай, боже, повече такива млади ентусиасти... [-o<
А ако трябва да подходя сериозно към темата - егати бъзика! Тая яко те носи брато!И ми е чудно на тебе мозъка да не ти е някъде в петите, че да го застъпваш и да не можеш да го ползваш по предназначение... Я се съвземи бе, човек!!!! Тва е България 2006! Няма такива екземпляри като "твоита приятелка" или поне са някъде из Червената книга... Ако много се дърпа за аборта - дай два-три шамара и тя веднага ще се навие :P И след аборта пак се напии и пак се пробвайте да видите дали ще успеете да го наравите пак \
/
Айде, стискам палци да е момиче![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
така значи първо си адски тъп щото малката курвичка те е набутала право в капана има ги сякви изроди ама такоз животно като момичету няма ! та пич 1во провери дали лъже щото сапунени сериали бол ... и щи кажа най-лесния вариант да се справиш нищо няма да правиш ! ще я разхождаш ще бъдеш мил а един ден без да иска ще падне по стълбите нале се сещаш!!!!!!!!![]()