.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Avon.Clearskin

Avon.Clearskin

Използвате ли продукти от серията за пъпки на Avon- Clearskin??? Доволни ли сте?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: Avon.Clearskin

Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Използвате ли продукти от серията за пъпки на Avon- Clearskin??? Доволни ли сте?
    не,не използвам.
    като цяло продуктите на Avon според мен са с много ниско качесв ,а моята кожа е супер чувствителна и за това не искам да рискувам има много по-добри марки.

Imam losion za cherni tochki na spirtna osnowa i nqkakwa tubichka za premahwane na pypki.E,ne gi polzwam!Polzwam drugo!

Guest
    Ami az gi izpolzvam i mi haresvat!Oba4e sega predi 1sedmica si poru4ah edin gel sre6tu pupki a to stana taka 4e se poqviha pove4e !ama se opravih sega puk i edna nqmam!ama to si zavisi ot kojata za tva neznam kakvo da ti kaja!men mi haresvat!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    "3-step"-"clinigue" е най-дброто решение срещу пъпки,кожата става прекрасна. :P

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    abe neznam....iam dosta produkti na avon i specialno ot seriqta clearskin (prosto sym predstavitel na avon i za tva ) i se 4uvstvam dobre ot tqh. No zabelqzvam 4e te sa za koja, koqto poprincip ne e s mnogo pypki, iskam da kaja 4e e po-skoro za poddyrjane na ve4e izlekuvana ot akneto koja, v/u koqto ot vreme na vreme samo izlizat pyp4ici. Naprimer kato imah dosta silno izrazeno akne clearskin ne mi pomaga6e izob6to-daje se vlo6ava6e . No sega kato re6ih problema v osnovi, samo poddyrjam s tazi seriq i sym dovolna
    Ne go obqsnih mnogo kakto trqbva, no dano ste me razbrali

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Re: Avon.Clearskin

Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    не,не използвам.
    като цяло продуктите на Avon според мен са с много ниско качесв ,а моята кожа е супер чувствителна и за това не искам да рискувам има много по-добри марки.
    И аз мисля така. Продуктите на Oriflame са по-качествени според мен. Ама и малко по-скъпички де.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ползвала съм
    ама ся не ползвам щото немат
    никакъф ефект
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

az sam izpolzvala i mn ne sam dovolna,vqrno 4e po4ti vsi4ki lekarstva sre6tu akne sadurjat spirt no tezi produkti imat prekaleno mn spirt zatova ne ti gi preporu4vam osobenno ako si s 4ustvitelna koja
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си