- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да останем приятели след раздяла ?
Моля Ви помогнете миии, не знам какво да правя!Аз съм на 17 години, скоро се запознах с едно момче в интернет, той е много готин, кефи ме, излизахме няколко пъти и все си забивахме, сега ходим.Но той е адски добър и печен човек, а проблема е, 4е аз мисля, 4е приятелството е най-важно, но според мен ако имаме връзка не можем да бъдем истински приятели.Моля Ви кажете ми какво да направя, за да останем приятели, защото ме притеснява и факта, че точно в момента мисля за друг мъж а той просто много ме кефи, как да запазя приятелството му без да го нараня???МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!МНОГО ВИ МОЛЯ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Да си мислила преди!
Както казаха колегите по горе
от приятелство любов се ражда,
но от любов-приятелство НИКОГА!
Наи-добрия начин е да бъдеш честна с него![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Благодаря ви много за съветите, въпреки 4е съвсем се отчаях![]()
но вие сте мн яке печове и мн 10х![]()
якИ пичаве исках да кажа.. а и аз до някъде мисля като вас, но ме е страх..
am saglasna sam s drugitePRECAKANA SI!!!!!!!
За съжаление тва е истината - след раздялата много трудно можеш да останеш приятел с човека, с който си бил.. Освен може би ако раздялата е по взаимно съгласие. Но и тогава ще е трудно![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
E, ako e tolkova pechen i dobyr, kolkoto kazvash, znachi moje da si ostanete priqteli, no nqma da e istinsko priqtelstvo. Kolegite veche obqsniha...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
е па нема такива екстри да си запазиш приятелството с бившето гадже и едновременно да забиеш нов пич - малко нахално нали?! по-добре виж кое е по-важно за теб, но от думите ти разбирам че вече не обичаш приятеля си така че може спокойно да му обесниш за какво става въпрос
"Целувка за лека нощ"
хммм..не мога да се съглася-казвам го от личен опит
в момента имам много ценен проятел,който ми е бившо гадже
всичко е възможно стига да искаш/в случая-стига и двамата да го искате/
I spored men nqma takuv nachin!!!!!!!!!!!Lubovta e neshto sladko no bolezneno!
Ммм в повечето случай не можеЖалко наистина ама тва е мила...
Ще е супер ако стане така да останете приятели..ноо това ще е доста рядък случай и все пак...успех може пък да стане...не се знае,но при всички положения се се приготви за най-лошото,защото май ще е такова както казаха другитепрецакана си
Dobre!mnogo mnogo vi blagodaria z suvetite10x
![]()
![]()
и аз съм така..Първоначално написано от party_girl
вярно е, че рядко се случва, но не е невъзможно, не се отчайвай![]()
при мене стана така, че първо само се обиждахме и си правехме на пук, след това спряхме с тва и просто не си говорихме около месец и по едно време кво стана - завързахме разговор, почнахме мн яко да си приказваме и накрая осъзнахме, че като приятели сме си много ценни един на друг![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Няма смисъл да се отчайваш аз съм си живото доказателство че може и след края да си останете приятели ...... малко гадни скандали но всичко си е както беше преди да тръгнем ..... и е cool щото в един момент осъзнаваш че ти е по-ценен като прятел отколкото като гадже.
ако е пич ще те разбере и ще имате супер отношения по-нататък ако не ... поне ще си опитала![]()
Глупости. Никога не можеш да бъдеш приятел с човек, когото си обичал.Първоначално написано от the_destiny
До вчера сме се прегръщали, гледали в очите, казвали сме си, че се обичаме, държали сме се за ръце, били сме едно цяло... Днес вече се поздравяваме с усмивка, преструваме се, че вчера не е ималко, всичко между нас не се е случвало... Не става...
Какво ще ми кажете - "времето лекува"? Е, ако сте прави за това - с времето просто забравям за нея. Не я виждам. Общо взето никога. Времето лекува
I feel extremely comfortable![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
O, macka tvoq problem e naistina slojen.Mn me sumnqva, 4e 6te ostanete priqteli, ako skusate.No ako iska6 da opita6, purvo mu kaji nqkolko puti kolko dobur i svesten 4ovek e(taka toi 6te razbere 4e durji6 na nego).Sled 2-3 dni mu kaji, 4e toi ozna4ava mn za teb, 4e mn durji6 na nego, no izpitva6 strah, 4e ako vruskata vi produlji i stane ne6to i skusate, otno6eniqta vi 6te se razvalqt, a negovoto priqtelstvo ozna4ava mn zateb, i ne samo priqtelstvoto a i samiq toi.Kaji mu 4e stra6no mn go uvajava6 i iska6 da ostanete pr.Moligo dokato ne se raztopi.I taka dano da stane.Uspeh. Molq se da se polu4i![]()
Аз съм съгласна с the_destiny не е изключено да си останете приятели ако е толкова готин колкото казваш ще те разбере , но немога да не се съглася и с това че от любов приятелство не става.
v nai-skoro vreme mu kaji...tova koeto misli6....za6toto s vseki izminal den..ti go laje6..edinstveniq na4in...da zapazi6 priqtelstvoto mu e...istinata..ot koqto boli,no lajata nqma da go izlekuva...ili 6te te razbrere ili ne...
Dobre, adski mnogo vi blagodaria za savetute, segase po4uvstvah pod0bre sled kato znam, 4e ima nadejda, makar i suvsem malka.. dano stane rabotata, za6toto ina4e 6te mi e o6te po-gadno, a mrazq da lujaMnogo Vi blagodaria
![]()
![]()
Vij mace, ti ne luje6.Prosto osuznava6 4e toi e mn vajen za teb i za tova postupva6 po tozi na4inOba4e se prigotvi i zatova 4e toi moje da tikaje mi hubavo neka ostanem pr, no sled tova da se 4uvstva gadno i da ostane s drugi vpe4atleniq, kogato te vidi s drugiq(tozi koito si haresala sega).Znai 4e moje i da se skarate, dori i toi da e suglasen s tova moje v posledstvie 4uvstvata mu kum teb...................da iz4eznat.Za6toto toi te e obi4al kato gadje, a ne kato priqtelka.
![]()
Dam, prava si, mili4ka, blagodaria ti na teb i na vsi4ki za suvetite.No to4no ot tova se strahuvam - d ne sprem da kontaktuvame, za6toto mn dujda na nego, a e mn veroqtno d ne sme vosobeno dobri otno6eniq led kato mu kaja, a ne vqrvam da me vidi s drugoto mom4e, za6toto to amai ne izpitva su6tite 4uvstva, koito izpitvam az kum nego.Първоначално написано от Malko_kote
No nqkaksi me e strah imenno ot otkaz za priqtelstvo sled vruzka..![]()
tova otgore bqh az![]()
Няма какво да се лъжем, ще ти бъде доста трудно.
Ако е толкова печен и готин, колкото казваш че е, поговори с него, кажи му това, което ни каза на нас, и да се надяваме, че всичко ще е ОК.![]()
Успех.![]()
[i]Ami macka, zna4i ne trqbva da spira6 da mu zvani6.Pre 1 den prez 2 i vinagi kogato ima udoben moment go potursi, za da izlezete.A 6tom ozni drugiq ne izpitva 4uvstva kum teb, prosto ima mn maluk procent na neuspeh.Imam v predvit, 4e priqtelq ti prosto nqma da ima sumneniq 4e kusa6 s nego zaradi drugo mom4e.A sled vreme, e normalno da si hvane6 gadje.No nqmam v predvit slde 1 sedmica a da mine malko pove4e vreme.A na priqtelq ti postoqnno mu pokazvai, 4e e cenen za teb.I ne samo s dumi no i s deistviqI nqma za6to da mi blagodari6, nujno e da ima hora koito da ti pomognat v trudni momenti.A i az sum dlujna da se revan6iram na tezi koito sa pomognali na men.
![]()