Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ole hora i az mnogo se 4udq sq kva spirala da si vzimam.iskam golemi migli da se vijdat edni takiva ako se se6tate razdelenisega bqh s l`oreal architect oba4e neznam ne6to stara li be6e kva be6e ama ne mi haresa mnogo mnogo.ta kakva da si zema....neznam,kajete ,daite suvet4eta.ne6to bourjois,loreal,max factor i tn.ot koeto ste mn dovolni
abe az izpolzvam nekva mur6ava stara spirala ot oriflame i miglite nito mi se slepqt nito ni6to,vaprosut e da my hvane6 cakata kak trqbva da si slaga6 i nai-skupata da e ako ne znae6 kak se slaga prosto zabravi za hubavi migli e da ne otri4am 4e po skupite sa po hubavi no az ti govorq poprincip za spitalite. edin put me grimira profesionalna grimoirka i ot neq vidqh kak se slaga spirala i razbrah 4e vinagi ima zna4enie kak si q postavq6 ,zatova purvo se nay4i kak da si slaga6!
(sajalqvam ako sam bila malko gruba no se iznervih za6toto pove4eto si mislqt 4e slaganeto na spirala e mn prosto)
Kato si tolkova otvorena 6to ne obesni kuf e toq 4udotvorniq na4in za slagane na spirali
I kfo, samo i samo ako se "sloji pravilno" efekta na nqkoq "mur6ava" spirala 6te e po-dobur ot efekta na nqkoq skupa i markova
Qvno slaganeto trqq da e golqma filosofiq, nau4i ni, nie sme neobrazovani