- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Abuturienti??:))
Tazi godina,po skoro sled po malko ot dva meseca zavur6vam u4ili6te i 6te go naopusna zavinagi...iii mi e malko stranno
spodelete vie,koito su6to zavur6vate kak se 4uvstvate, a moje i drugite da dadat predpolojeniq za texnite 4uvstva kogato doide tozi moment
![]()
Get S C A N D A L O US ! ! !
Ами аз се чувствам по-скоро неприятно че завършвам. в училище е забавно: бих повторил 12 клас още 3 пъти. ама за съжаление след месец започва real life.
Аз завършвам училище др. година и вече започва да ми липсва даскалото. Не, че много го обичам ама... Просто още ми се ходи на училище.След като завършиш започват отговорностите. И без значение дали си готов за тях трябва да се сблъскаш с тях.
и на мен.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
не мога да си представя какво ще стнае след това.отсега съм го замислила,а има още 3 години.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
iiii az mislq 4e dosta 6te mi lipsva...aa minalata godina se molex po burzo da se maxna ottam...
[-o<
Get S C A N D A L O US ! ! !
Аз съм още 9 клас, но само при мисълта, че някога ще завърша и повече никога няма да стъпя в даскало ми се плаче.![]()
Аз завършвам догодина, но вече си представям какъв ще е животът ми след края на даскалото.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Е голяма работа !!
Гледайте само да не се напиете ,че се губи магията на вечерта![]()
Аз така веднъж звъня на батко и го питам беше в Албена айде бе батко...кво направи как е и някъв друг ми говори..по тела батко ти се търкаля под масата смятайте дали му е било много забавно!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras