.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Abuturienti??:))

Abuturienti??:))

Tazi godina,po skoro sled po malko ot dva meseca zavur6vam u4ili6te i 6te go naopusna zavinagi ...iii mi e malko stranno spodelete vie,koito su6to zavur6vate kak se 4uvstvate, a moje i drugite da dadat predpolojeniq za texnite 4uvstva kogato doide tozi moment
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ами аз се чувствам по-скоро неприятно че завършвам. в училище е забавно: бих повторил 12 клас още 3 пъти. ама за съжаление след месец започва real life.

Аз завършвам училище др. година и вече започва да ми липсва даскалото. Не, че много го обичам ама... Просто още ми се ходи на училище. След като завършиш започват отговорностите. И без значение дали си готов за тях трябва да се сблъскаш с тях.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    от сега ми се плаче

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    от сега ми се плаче
    и на мен. не мога да си представя какво ще стнае след това.отсега съм го замислила,а има още 3 години.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

iiii az mislq 4e dosta 6te mi lipsva...aa minalata godina se molex po burzo da se maxna ottam... [-o<
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Аз съм още 9 клас, но само при мисълта, че някога ще завърша и повече никога няма да стъпя в даскало ми се плаче.

Аз завършвам догодина, но вече си представям какъв ще е животът ми след края на даскалото.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Миналата година завърших и беше просто чудесно. С нетърпение чеакх този момент и сега съм много доволна от живота си въпреки че в университета не е мног по различно поне първата година

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Е голяма работа !!
    Гледайте само да не се напиете ,че се губи магията на вечерта
    Аз така веднъж звъня на батко и го питам беше в Албена айде бе батко...кво направи как е и някъв друг ми говори..по тела батко ти се търкаля под масата смятайте дали му е било много забавно!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си