- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 6te mi spreli rasteja na gurdite ako propu6a
въпроса е ясно зададен горе
NE .
По-добре не пуши - не само, че ще ти се смалят циците, но може да ти порастне и пишка
-
Сега сериозно - казваш "АКО ПРОПУШИШ" - явно си решила, че требва да почнеш да пушиш :
а.) за да се правиш на готЯна
б.) щот некое момче което харесваш пуши
в.) и двете
Ок, но няма нито да си готина, нито модерна, нито ще те харесват повече ако пропушиш, защото :
а.) ще миришеш на гадно(цигари)
б.) Ще е неприятно за момчетата да те целуват след като си пушила - повервай - гадно е
в.) Рано или късно ще имаш проблеми с :
1.в) Родители
2.в) Приятели
3.в) Здравето
-
Помисли си пак преди да налапаш цигарата, защото почнеш ли ги ще бъде гъсно да спреш - мои приятели се мъчат да откажат цигарите след като са пушили 6-12 месеца и пак им е трудно...
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
ахах определено не мисля,че ще повлияе то1но на гърдите ти...по принцип на здравето и кожата дам,но за това...съмнявам се!
иначе аз пуша и нямам такива проблеми![]()
аа и това е мн тъпо,че си решила да пропушишзащото после е мноог трудно да ги откажеш,а и само си вредиш на здравето...вярно е че всеки почва от гъзария,или защото си има някакви проблемин,но това не е решението за жалост![]()
moje i da navredi na gurdite ti no 6te ti povliqe po drugi lo6i na4ini
naprimer sustarqvane i izsu6avane na kojata kakto i pojultqvaneto i .Izsu6avane i na kosata
pojultqvane na zubite i o6te kup ne6ta
Решила че трябва да пропуши,малееееееее колко сте ми смешниИ кво мн интересна ли ще си с цигарата в устата хаха.И аз по едно време пушех около година но не за да се правя на интересен и защото другите го правят.Пък и сега почти всички от компанията ми пафкат но защо да съм като тях
Човече много си неубразован. Не пуши цигари, а трева това е истинско мисловно прочистване. Не слушай гадните конформисти, живей! Разбираш ли?
на циците незнам но иначе разтежа ще ти го спре.........
Ами аз пуша от 7 месеца сериозно и забелязвам че гърдите ми не растат така както преди, на 15 съм и на момичетата препоръчвам да забравят за пушенете
много вярноПървоначално написано от sk8_dont_h8
![]()
не прави моята грешка - пропуших, щото всики около мене пушеха и постоянно ми викаха "запали 1 цигара, запали 1 цигара" и аз ги почнахпърво по 1-2 на ден, после уж само на кафе по няколко, ама накрая почнах по доста да пуша
![]()
по едно време пробвах да ги откажа, но успях само за месец и нещо
след тва сичко почна на ново
втори път уж ги отказах, ама за две седмици![]()
сега може да пуша, ама поне по по-малко и като че ли се контролирамвсе пак е тъпо и безмислено... мн съжелявам ,че ги почнах тея цигари
![]()
аа по темата - няма нищо лошо да се случи с циците ти, не се ревожи![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ne![]()
Дам ми кат пушиш, бате не можеш станеш каянка.
разтежа на циците, както и на всичко останало се ЗАБАВЯ от цигарите.
вземете някоя детска книжка за пубертета /такива бол/ и се образовайте малко...
както се увеличава вероятността за стерилитет и други гадни неща.
алелуя.
Напротив - пушенето вреди на растежа и то много. Забавя растежа на тялото и неговото развитие във всякаква посока. Затова се дебелее по-трудно. Гърдите представляват като цяло мастна тъкан (това не означава, че трябва да си 200 кг, за да имаш), която се увеличава, благодарение на едни специални хормони, които са пряко свързани с растежа и развитиено на тялото.
Вреди на растежа, а хората не надебеляват толкова когато пушат по простата причина, че пушенето потиска апетита- не за друго. Именно затова когато спреш цигарите надебеляваш - защото ги заместваш с ядене. Впрочем, да решиш да пушиш е най-тъпото нещо, което може да ти дойде наум, съжалявам. Аз така реших и пушех 6 години. В един момент (рано или късно) осъзнаваш че е наложително да ги спреш, а е толкова трудно.. месеци сънуваш, че ти се пуши, а няма как да си запалиш... усетил си, че дъхът ти сутрин става все по-гаден, усетил си, че се задъхваш като пенсионер, ако решиш да изкачваш повече от един етаж.. отразява се и на секса, а повярвай ми, не е модерно да се умориш на десетата минута и да кажеш на гаджето си "Айде давай, че ме мързи". Да не говорим колко парички станаха цигарите от Нова година. Успех с НЕзапочването (:
shto ve4e ne mi otgovarqte,iskam da mi se izqsni tova 6toto mislq da zapo4vam da pu6a kat po4nem pak daskalo