I az bqh v suhstoto polojenie i te rabiram napulno zashtoto e mnogo kofti!!!Az veche spreh da se doverqvam na nai-dobrata mi priqtelka,zashtoto ostavnovih che az samata sum si nai-dobra priqtelka na sebesi!!!I ot tozi moment v koito tq me precaka rabrah che samo me luje che mi e nai-dobra ppriqtelka moje i ti da se zamioslish dali ti e takava!!!jalkoto e che po sveta oshte ima takiva hora koito vinagi shte mogat da ti napravqt gano vupeki che znaqt!!!!!!Spored men e trqbvaloi da deistvash malko po burzo sus zakachkute s tva momche zashtoto tq vse pak e uspqla da ti go otneme!!!!!!
Kogato s moita priqtelka otidohme v nova kompaniq i tq si beshe haresala momche az ne i go zakachah vupeki che beshe super sladuk!!A tq kakvo napravi tochno obratnoto!!No az posle i go vurnah kato na puk na neq zapochnah samo na bazik da se zakacham s tova momche koeto tq haresva i tka stanahme kvit vupreki che veche az ne q chuvstvam tolkova dobra priqtelka pak izlizame zaedno na kafence ili neshto takova!!!!
A ti razbirahs li se s neq sega sled tazi sluchka?