- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tajna istoria
http://www.sota.perm.ru/forum/index....wtopic=1964&hl
Bez komentar vijte sami![]()
u4ila sam ruski,ama mnogo,mnogo ne go shvanah cqloto...![]()
ae pls nqkoi da mi go razkaje na kratko![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
не е толкова нужно да четеш.виж снимките.....става въпрос за едно момиче..една група тинейджъри се връщат от купон и катастрофират....колата се запалва..и виж какво е станало с момичето на снимките![]()
ne bqh vidqla,4e ima snimki.. ne mi se bqha pokazali...
sega gi vidqh..
lele,ujasna i super tujna istoriika![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
oleee
kato vidqh snimkite kvo hubavo momi4e e bilo a sega naprao ne moga da povqrvam ujasna e gledkata![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
aaaa ujas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No coment!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
ole stana mi mnogo gadno..naistina e stra6na kartinka![]()
ujas ... vsichki bezumni i nevnimatelni tineidjyri,koito tyrsqt priklucheniq da se pouchat ...
skoro v moq grad imashe neshto podobno ... samo he na mqsto ...
kakto i da e ... otvratitelna istoriq![]()
Боже мой..ей такива неща не мога да гледам!![]()
Дори май не видях всичките...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
gosta bqh az ...anyway
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Майчице като го видях ми се насълзиха очите,знаех си,че не биваше да го отварям.Горкото момиче какво е преживяло.Тези снимки само доказват колко кратък е човешкият живот и лично мен ме накараха да се замисля,че трябва да се радваме на малките и хубави неща с които е пълно ежедневието ни,защото всеки един миг може да ни е последният.Трябва да оценяваме това,което имаме,защото още днес може завинаги да го изгубим.Да чукам на дърво да не се случват такива инциденти,защото е много много жалко,когато видиш как желанието за живот на едно младо и в разцвета на силите си момиче си отиде.![]()
Много е неприятно! МНОГО! Ето за това трябва да се внимава. И това момиче не е единственото. Всеки ден при майка ми има пациенти, които ей така качват се в кола съвсем здрави и цели...и след няма и час вече не могат да ходят или целите са изгорели, потрошени...нагледала съм се и съм се наслушала на такива истории...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Това е ужасно! А снимките са направо УЖАСНО ПЛАШЕЩИ!!!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
no comment
"Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev
Kakwa tragediq!Naprawo uzas.....gorkoto momi4e na kakwo e zaprili4alo.....no twa samo moze da ni pou4awa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ujaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssss!!!!!Tva v deistvitelen slu4ai li e we?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
molq se da ne e!!!Първоначално написано от Sunny_stz
Ami dokolkoto razbrah ot texta do snimkite.. mislq che nikoi normalen chovek nqma da sedne da si izmislq podobna istoriq. Po istinski sluchai e.. i moje edinstveno da ni nakara da vnimavame powe4e.. pone tezi koito razbirat za kakvo stava duma
VAI TOVA VE4E NE E 4OVE6KO![]()
![]()
![]()
ZATOVA SAM SI KAZAL 4E KOGTO KARAM PIL ILI SAM QDOSAN NIKOI NQMA DA VOZQ SAS SEBE SI-[ TAKA DE AZ NIKOGA NQMA DA KARAM PIL] NO SAMI VIJDATE KAKVO STAVA!!!
KAKVO SA TI VINOVNI DRYGITE 4E TI ISKA6 DA SE SAMOYBIVA6 ILI NE TI DOSTIGA SIVOTO VE6TESTVO V PRAZNATA KRATYNA DETO Q NOSI6 NA RAMENETE SI SAMO ZA YKRASA. - GOVORQ ZA VSI4KI KOITO SE PRAVQT NA GOLEMI SASTEZATELI I NA TAKIVA KOITO OT V4ERA SA VZELI KNIJKI I SE PRAVQT NA GOLEMI 6OFIORI NA PATQ - POVERVAITE MI TOVA NE E GAZARIQ I NI6TO NE SE DOKAZVA S TOVA - SNIMKITE GOVORQT SAMI PO SEBE SI .......
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
IZVINQVAM SE 4E TOVA GO PYSNAX 2 PATI.NAPRAVIX GO NARO4NO !!!
ZA DA MOJEM DA SE ZAMISLIM I DA NE ZABRAVQME 4E NA PATQ JERTVITE SA MNOGO POVE4E OT KADETO I DA E BILO..
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
мога да си призная,че по-отвратителна гледка не бях виждала....и най-гадното е че това е действителен случай,а не някоя филмова измислица.....леле момичето е било много хубааво а сега животът му е съсипан...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Malee gorkoto momi4e..napravo ne mi se misli..
Abe No Comment prosto za takiva hora ( kato shofiora )![]()