.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: dali staa?

SladurankaKotaranka
    Guest

dali staa?

abe hora az sam 6 klas -dosta malka i si teglq temi za daskaloto ot tozi saita .4rez nego si spe4elih dosta nagradi i 6estici.dali tova e 4estno?spored men da,vse pak u4itelite mogat da ni my4at i po malko ne e li taka de???6tom mogat da ni nakazvat za nenapisana DUMI4KA za6to i nie da ne sme takiva ?are kajete de!

Guest
    ne e podhodq6ta temata ama kvo sq...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Всичко е позволено... докато не те хванат(даже и в нета е така...) Пък.. после ще му мислим - като дойде. Давай мацко - мачкай ги наред!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Vij sega, devoi4e hubavo, vsi4ki lyjat, dali po-malko ili pove4e... vseki si ima trikove... no imaiki predvid kak se gavrqt s u4enicite /davam primer ot moq opit - "nau4i toq u4ebnik do utre, ako iska6 da ti vdigna ocenkata"... ne 4e ne go nau4ih, ama 6to be6e nujno/ 6to i nie da ne si pravim jivota po-lesen... 6tom ima kak - pomagai si !
    The art of love is not to let your heart get broken !

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Ako si govorime 4estno az go pravq postoqnno!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град
    София
    Няма нищо лошо стига да не го преписваш съвсем механично, а и да понаучаваш нещо. Все пак и за себе си трябва да направим нещо.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    кво ти пука
    "Целувка за лека нощ"

pfu...golqm praz-nali ti e pomognalo,ne se kosi
    v kraina smetka kvo ti puka????

Супер фен Аватара на sometimes_
    Abe malko e nechestnichko, ama toi koi e chesten veche. Da ne ti puka, dano samo ne te hvanat .
    I`m trying to make your dreams come true...

Фен
    Град
    mircmax
    Ami men vednuj me bqha hvanali za plagiatstvo i ne6tata stanaha mnoogo zle!!!!! Taka 4e probvai se kolkoto moje6 da pi6e6 sama, a samo si pomagai s gotovite temi, za6toto ako nqkoq daskalitza popadne na tvoqta tema za doma6no v internet, povqrvai mi - ne ti se pi6e dobre
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си