.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: filipa

chudq se
    Guest

filipa

hora dnes pravih sex s priqtelq mi i bez da iska zvarshi na p*tkata mi.. ve vutre no imah vahru golemite mi utsni sperma.. az se obyrsah no dali ima nqkav shans da zabremeneq ? zashtoto kat sam se barsala moje da vleznalo neshto

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Mi ako skoro ti e svyr6il cikala nqma 6ans...a ina4e po-dobre si zemi POSTINOR DUO do 72 4asa.Deistvai da ne la6ka6 bebeto posle !

Guest
    ami trqbva da mi doide na 11 tozi mesec .. ???????

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Koeto 6te re4e 4e si v ovulaciq i tova e nai-podhodq6toto vreme za zabremenqvane.Saveta mi e da si vzeme6 tez hap4enca.Te sa 2 v opakovkata, 11 lv i nqkakvi stotinki struvat, piqt se zaedno...6te si pro4ete6 opytvaneto.Ako ne gi vzima6 2 pyti za edin cikyl nqma stra6no.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Prosto gledai da gi pie6 kolkoto se moje po-byrzo! Ne se 6a6kai samo.Nqma stra6no kat gi pie6

Guest
    no vaprosat mi e tam .. che toi ne svarshi v men az usetih koga toi svarshi i e samo varhu P*tkata mi.. a nali trqbva da svarshi v vlagalishteto ?

Град
    Бургас
    оо божеее еми да сте мислили бе момиче....точно там ли трябваше толкова различни места има други в устата на лицето на корема....и сега ако забременееш аборт ли ще правиш???как не те е срам ще отнемеш един човешки живот... [-o<

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    no vaprosat mi e tam .. che toi ne svarshi v men az usetih koga toi svarshi i e samo varhu P*tkata mi.. a nali trqbva da svarshi v vlagalishteto ?
    Ne moje6 da sedi6 i da si blyska6 glavata ne razbira6 li!?! Nali trqbvalo tam da svyr6i...moje da e popadnalo ne6to, pomisli i za toz variqnt.Zemi si POSTINOR DUO.Drug savet ne moje6 da polu4i6 ot men.Ne se 4udi ami deistvai.O6te pove4e 4e si se byrsala mi ne si se izmila.Za da si sigurna 4e nqma da zabremenee6 ti kazah kakvo da napravi6.Ako ima6 drug vypros pitai!

Guest
    Ami neznam obyrkana sym.. toi ne mi kaza che moje bi e napravil neshto

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ne kazvat 6tot ne mislqt... Uspokoi se i otidi do aptekata taka pone nqma neprestanno da se 4udi6 dali ima ne6to ili ne

Guest
    blagodarq ti

Guest
    Mejdudrugoto mu se obadih sq i mu kazah shtoto odeve nz zakvo ne popitah i toi vika siguren sam che ne sam svarshil vatre nz kvo da prava vika spoko

Супер фен Аватара на sometimes_
    E kato iskash si blyskai glavicata oshte nqkolko dni !!!
    Ako se symnqvash, che moje neshto da e popadnalo pii Postinor, ako mislish, che nqma za kakvo da se pritesnqvash, ne se oplakvai i t`va e. Tvoq priqtel kato neznae kak da te pazi...t`va e vash problem ! Eto zaradi tova vsqka godina rajdat hilqdi momicheta na po 15-16 godini... Prezervativi za vas nqma li ?
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    MI zemai protivoza4aty4no vednaga mi nedei da se 4udi6... i da ne e popadnalo ni6to -po hubavo pii hap4etata . taka pone 6e si sigurna
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Голям фен Аватара на thirteen
    obiknovenno protivoza4ata4no ?

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    obiknovenno protivoza4ata4no ?
    hap4e imah predvid ne se li razbra???
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

shtoto vikash protivozachatachni .. pitam obiknovenni ili postinor si iskala da kajesh

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Abe kakvo se obqsnqvate, diteto vze li hap4eta 4e ne razbrah ???

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    shtoto vikash protivozachatachni .. pitam obiknovenni ili postinor si iskala da kajesh
    POSTINOR [-o<
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    edva li ima ot kakvo da se pritesnqvash tiq spermatozoidi da ne sa terminatori
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

emi az do kolkoto razbrah kaza che e imalo po p*tkata ako e vlqzlo neshto.. makar che ne trqbva li penisa da gi predviji nagore kym matkata

Повече от фен
    emi az do kolkoto razbrah kaza che e imalo po p*tkata ako e vlqzlo neshto.. makar che ne trqbva li penisa da gi predviji nagore kym matkata
    za tova govotq te se izstrelvat ot penisa kum matkata tova da ne sa terminatori 4e otvun shte si vleznat i shte si stignat 4ak do matkata
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34544&start

awe ot edna strana verno,veroqtnostta e malka,ama ot druga ako pri taq malka veroqtnost zabremenne,zashtoto ne e predpriela merki(a i da otochnq spored men merkite e trqbvalo da gi predprieme oshte togava 1)sex S prezarvativ i 2)ako e bez to e mojel da svyrshi na hilqda razlichni mesta,no ne i tam .....)
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Pravi ste no stanaloto stanalo tq sq da pishe da viim malko podrobnosti

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34544&start

Pravi ste no stanaloto stanalo tq sq da pishe da viim malko podrobnosti
    prav si sq po-dobre da chuem kakvo e stanalo.....awe za nai sigurno e trqbvalo da pie POSTINOR....tq da kaje kakvo e stanalo...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си