- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izlojih se
Dnes spah s priqtelq mi .. (ne mi e parvi put) no po vreme na akta taka da se kaje imah gazove![]()
ne koi znai kolko silno se chu no toi ne mi kaza nishto dori ne reagira.. no mn me sram zashtoto bez da iskah kazah shtt.. neshto takova
![]()
![]()
Neznam .. kakvo li shte si pomisli za men pyk i ne moga da mu kaja nishto za tova
![]()
![]()
:P![]()
![]()
=D> =D> аммм итересно
ама ко ше праиш ше си траиш и ше се молиш тои да не разбрал
![]()
emi to be6e 2 puti i se chu neshto kat plqskane shtoto bqh vlajna nokazah shtt... pff ama che sam
![]()
![]()
малееййй ми тогава следващият път си заври една тапичка в анусчето и никой няма да разбере....![]()
![]()
Ужас и безумие![]()
Все едно пък ги серете квадратни...![]()
Нормален човек си - естествен процес на тялото е, това, че си се изпуснала (то ако е някой добитък като мен и те натисне по коремчето по-силничко...)
Да не ти пука
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
blagodarq ti penywise
na drugite vi e mn smeshno.. ama dano ne vi se sluchva..
Първоначално написано от penywise
точно така-------->>>>>>да не ти пука
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
Мацката просто трупа мнения ето тва й е целта...Първоначално написано от Tedinkaa
А по твоят проблем-спокойно миличка това си е съвсем нормално и може да се случи на всеки понеже както каза колегата това са си нормални физеологически процеси,така че няма от какво да ти бъде неудобно![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Da ne ti puka. Choveshko e.
I`m trying to make your dreams come true...
ami ako si te obi4ka edva li sha ima problem pak i shtom ne ti e kazal nishto spoko macka![]()
mda syglasna sym.. spoko nqma ot kfo da se trevoji6...Първоначално написано от thirteen
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Sloji si tapa i za napred 6te byde6 spokoina !
ei ama ti napravo i dade svetlina v jivota....Първоначално написано от Jessika_MG
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
E 4e re6enie si eПървоначално написано от pLaMa4eTo
![]()
Na vseki chovek se sluchva,to komichnoto spored men v tazi situaciq e edinstveno,tva 4e si kazala shhht,ama da ne ti puka!Naistina,ako te obichka nqma da mu pravi vpechatlenie!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
Spoko macka , ne si izwynzemna wse pak!
off : такива остроумия не са в полза на никoйПървоначално написано от Jessika_MG
да , тва "шт" малко... ехехе , но нали приятелят ти не е казал нищо
аз пък познавам такива отвратителни момчета.. коя имала косми по пъпа.. руси , черни , червени.. , на коя колко кръв и текло , коя имала стрий нз си къде..сичко се опсъжда от тях,но щом и е гадже,ако е сериозно наистина не би било проблем.. и предполагам за първи път ти се случва щом пишеш тук тъй че споко мацка \/
I mene tova me sumnqva, 4e ne e razbral..Първоначално написано от dinkisa
![]()
Разсмърде ли се на говна ???Ако аз бях на негово място щях да те смажа от бой !![]()
Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
to4no taka da ne ti puka stiga da ne se naseresh!!!!
togava ve4e shte se izlojish![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от Fat_phil
axxaxaxxaxa![]()
![]()
spoko
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
voub6te smqtam da ne povdigam tazi tema