.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

Как да й помогна?

Здравейте!
    Значи на едно момиче от моя клас почина майка й лятото , а баща й е в чужбина и до колкото ми е казвала си има друга жена, та тя остана да живее само с баба си и дядо си и брат си на село, но преди няколко дни почина и баба й.Та тя сега остава съвсем самичка,само с дядо си и брат си Въпроса ми е как да й помогна по някакъв начин?Как да я накарам да не се чувства сама и да повярва,че има истински приятели,които ще й помогнат? Тя преди беше много весела,изобщо супер човек,но от както се случи това някак си се отдръпна от нас и се затвори в себе си

ми как да и помогнеш....?трябва да проявяваш разбиране и да си до нея когато има нужда от приятелско рамо на което да поплаче и когато има нужда от човек с който да споделя ти и всичките и приятели да сте до нея.може да е била мн щастлива преди но тези неща които са и се случили са много гадни и тя неможе да бъде същата като преди.на едно момиче му е трудно когато остане без майка,без човек с който да сподели хубавите и лошите моменти в живота.ми това е проявявайте разбиране към нея и я подкрепяйте в ъв всеки един момент,защото сега вие,нейните приятели сте хората които най добре могат да я разберат и да и помогнат в труден за нея момент

*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами може би трябва някой да се свърже с баща й момичето едва ли ще се съгласи - може би брат й или дядо й.. в краен случай някой от вас, приятелите й бащата трябва да бъде до дъщеря си, особено в такъв труден момент той трябва да разбере как се чувства тя сега, в какво положение е би трябвало щастието й да е на 1во място за него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: Как да й помогна?

Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Здравейте!
    Значи на едно момиче от моя клас почина майка й лятото , а баща й е в чужбина и до колкото ми е казвала си има друга жена, та тя остана да живее само с баба си и дядо си и брат си на село, но преди няколко дни почина и баба й.Та тя сега остава съвсем самичка,само с дядо си и брат си Въпроса ми е как да й помогна по някакъв начин?Как да я накарам да не се чувства сама и да повярва,че има истински приятели,които ще й помогнат? Тя преди беше много весела,изобщо супер човек,но от както се случи това някак си се отдръпна от нас и се затвори в себе си
    ами покажи и че има човек до себе си на когото може да разчита.не я оставяй сама-опитай се да я забавляваш,да я караш да се усмихва по-често.нормално е след всичко,което е пхреживяла да се затвори в себе си,но не я оставяй сама с мъката и.

Супер фен
    trqbva da pogovorite - otvori q za sveta i ostanalite haide USpeh

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това че се е затворила е напълно нормално.
    Как можеш да й помогнеш? ...бъди винаги до нея, говори й и се опитай да я успокояваш, това ще е доста трудно, имайки предвид обстоятелствата, но ще помогне поне малко.
    Покажи й, че може да ти има пълно доверие. Това също ще е от голямо значение.
    Успех.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Mi ne q ostavqi sama.Bydi vinagi do neq.Razseivai q za da q otkysne6 ot tyjnite i misli.Pokaji i 4e ima priqtelka, na koqto moje da raz4ita.

...

...Ами сега е момента,в който ще покажеш на нея и на себе си,че си истинска приятелка.Тя е загубила мн твърде рано,но нали приятелите са за това-да бъдат до теб в добри и лоши моменти.Всичката тази мъка колкото и голяма тя отшумява(е не за винаги),но за различни периоди от време.Постави се на нейно място и виж от какво ще се нуждаеш в толкова труден момент.Защото колкото и тъжни да сме ние винаги очакваме утеха,дори и да не я искаме директно.Просто бъди до нея.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Супер фен
    mislq 4e ne moje da napravi6 ni6to drugo osven da i bude6 dobra priqtelka tova e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си