.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: bez belio

lolipop
    Guest

bez belio

4udq se priatelqt mi se vra6ta ot po4ivka i se 4udq ako se obleka bez belio dali 6te mu haresa..... maje kakvo mislite ????dali ne e etvarde mrasni6ko ....

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    emi az sym momi4e... ama mislq 4e ne e mrysni6ko... daje mislq 4e bi go iznenadala priqtno... az taka napraih s priqtelqt mi... samo det az se vyrnah ot po4ivka \/
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Nekoi si
    Guest
    WoW az ako bqh 6tqh da otka4a i da ti se nahvarlq, stiga obstanovkata da go pozvolqva. Prosto badi smela i deistvai . Uspeh

Повече от фен
    според мен ше се изкефи
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на thirteen
    Как без бельо we..! Aз не мога да си представя да сложа панталон примерно без прашки.. само без сутиен бих тръгнала някъде.. без долно бельо не мога аз..незнам , може и да подейства.Aз не съм пробвала , но без сутиен определено ги кефи момчетата (поне тези които аз познавам)

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Как без бельо we..! Aз не мога да си представя да сложа панталон примерно без прашки.. само без сутиен бих тръгнала някъде.. без долно бельо не мога аз..незнам , може и да подейства.Aз не съм пробвала , но без сутиен определено ги кефи момчетата (поне тези които аз познавам)
    e da ama trqa da ne sa ti malki gyrdite... ina4e bez pra6ki e malko kofti, ama jertvata ponqkoga si struva :P
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

аве с гърди без гърди.. тея които си те харесват тряа да те харесват естествена и себе си.а без долно бельо как тия панталон с ръбове се пак където е шити , как ще ми разкаже играта..бая жертва си е .. незнам тъпо ми са струва ... сваляш панталоните и доло без нищо.. се тая ако си с бельо кво...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    аве с гърди без гърди.. тея които си те харесват тряа да те харесват естествена и себе си.а без долно бельо как тия панталон с ръбове се пак където е шити , как ще ми разкаже играта..бая жертва си е .. незнам тъпо ми са струва ... сваляш панталоните и доло без нищо.. се тая ако си с бельо кво...
    emi glei sq ne znam... seki si ima mnenie- no povqrvai mi struva si da iztyrpi6 10-15 min dokato otide6 s avtobusa pri gadjeto u tqh,... i sled tfa kato se po4nete i priqtno go iznenada6 bez belio i gledai kaks amo za sekundi 6e poludee li4en izbor

Голям фен
    Град
    София
    Предлагам ти най-радикалното решение... дай да тестваме на мен, пък аз ще ти кажа дали ще бъда изненадан (ще се престорим, че не знам за подаръчето)

Бива ли
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Em ako sloji6 i nqkoq poli4ka.... 6te spe4eli6 simpatii nqma na4in

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Предлагам ти най-радикалното решение... дай да тестваме на мен, пък аз ще ти кажа дали ще бъда изненадан (ще се престорим, че не знам за подаръчето)

Бива ли
    HaH na men li go razpravq6 tfa??? emi glei sq - nqa da stane 6toto smqtam to4no utre da go rpiloja tfa na pi4a mi i da poludeee \/ a ti moje bi malko ne sym prava - 6toto tfa si e do samoto mom4e... ama predpolagam 4e i teb bi te izkefilo,nali?! a penywise

Супер фен
    Ти го познаваш най-добре и най-добре може да предвидиш реакцията му

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ама трябва с пола да комбинираш това "облекло". иначе с панталон или нещо друго е нехигиенично и мръсничко, в смисъл цапа...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    Цитирай Първоначално написано от penywise

Бива ли
    HaH na men li go razpravq6 tfa??? emi glei sq - nqa da stane 6toto smqtam to4no utre da go rpiloja tfa na pi4a mi i da poludeee \/ a ti moje bi malko ne sym prava - 6toto tfa si e do samoto mom4e... ama predpolagam 4e i teb bi te izkefilo,nali?! a penywise
    Обяснявал съм вече подобни ситуаций...

Започват да ми растат палците на краката, пада ми кръвното и накрая умирам с напукани капиляри...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

цапа , обива , .... за тва говоря .. адски неудобно би било!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    az li4no bih otka4il ot kef ako bqh na priqtelq ti. ideqta e dobra - go ahead!

Град
    Next to the Neighbour

Re: bez belio

Цитирай Първоначално написано от lolipop
    4udq se priatelqt mi se vra6ta ot po4ivka i se 4udq ako se obleka bez belio dali 6te mu haresa..... maje kakvo mislite ????dali ne e etvarde mrasni6ko ....
    е та тва е СУПЕРРРР!давай!!!

жалко че няма emoticon c човече дет му става,да ти покажа реакцията ми при такова нещо
    Защо ми зяпаш подписа?!Кво очакваш да видиш тука,няма нищо смислено,всъщност май има смисъл,туку що изгуби около 10-15 сек в четене на тъпотий!

Град
    посредата на никъде...
    Аз бих се изкефил!Давай!

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    hmmm... kvo da ti kaja... moita macka... ve4e biv6a... mi e pravila takiva iznenadi... no ne bih kazal 4e sym bil po priqtno iznenadan otkakto kato doide u nas s nekva hvyr4a6ta poli4ka i otdolu s nekvi pra6ki, na koito ni6kata koqto Vi vliza v dupetata otdolu se razdvoqva6e na dve, minava6e ot dvete strani na pi4kata i se sybira6e gore v nekvo par4e "plat" vyv formata na peperuda.... emi... efekta be6e... otka4a6t... vdigam polata... i ne se nalaga da svalqm pra6ki i ga6ti i kuloti... prosto si provira6 ezika m/u dvete ni6ki i po4va6 da smu4e6 kato nenormalen... bih kazal 4e efekta 6te e v tvoq polza, ne tolkova v negova...
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Фен
    Град
    Varna
    mnogo 6i mu haresa spored mene da si bez belio.perfektno 6te e dori

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mnnnnnnn qko 6te go probvam ama 6te sam s pola
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Курвите да отиват на Околовръстното! Без гащи и с пола...господи!!!!! Накъде отиват децата!

без долно бельо никъде не отивам,освен в банята

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Курвите да отиват на Околовръстното! Без гащи и с пола...господи!!!!! Накъде отиват децата!
    lelche ti kvo praish v teenforuma

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Определено ще му хареса.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си