- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bez belio
4udq se priatelqt mi se vra6ta ot po4ivka i se 4udq ako se obleka bez belio dali 6te mu haresa..... maje kakvo mislite ????dali ne e etvarde mrasni6ko ....
emi az sym momi4e... ama mislq 4e ne e mrysni6ko... daje mislq 4e bi go iznenadala priqtno... az taka napraih s priqtelqt mi... samo det az se vyrnah ot po4ivka \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
WoW az ako bqh 6tqh da otka4ai da ti se nahvarlq, stiga obstanovkata da go pozvolqva. Prosto badi smela i deistvai . Uspeh
според мен ше се изкефи
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Как без бельо we..! Aз не мога да си представя да сложа панталон примерно без прашки.. само без сутиен бих тръгнала някъде.. без долно бельо не мога аз..незнам , може и да подейства.Aз не съм пробвала , но без сутиен определено ги кефи момчетата (поне тези които аз познавам)
e da ama trqa da ne sa ti malki gyrdite... ina4e bez pra6ki e malko kofti, ama jertvata ponqkoga si struva :PПървоначално написано от thirteen
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
аве с гърди без гърди.. тея които си те харесват тряа да те харесват естествена и себе си.а без долно бельо как тия панталон с ръбове се пак където е шити , как ще ми разкаже играта..бая жертва си е .. незнам тъпо ми са струва ... сваляш панталоните и доло без нищо.. се тая ако си с бельо кво...
emi glei sq ne znam... seki si ima mnenie- no povqrvai mi struva si da iztyrpi6 10-15 min dokato otide6 s avtobusa pri gadjeto u tqh,... i sled tfa kato se po4nete i priqtno go iznenada6 bez belio i gledai kaks amo za sekundi 6e poludeeПървоначално написано от thirteen
li4en izbor
![]()
Предлагам ти най-радикалното решение... дай да тестваме на мен, пък аз ще ти кажа дали ще бъда изненадан (ще се престорим, че не знам за подаръчето)![]()
Бива ли![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Em ako sloji6 i nqkoq poli4ka....6te spe4eli6 simpatii nqma na4in
HaH na men li go razpravq6 tfa??? emi glei sq - nqa da stane 6toto smqtam to4no utre da go rpiloja tfa na pi4a mi i da poludeee \Първоначално написано от penywise
/ a ti moje bi malko ne sym prava - 6toto tfa si e do samoto mom4e... ama predpolagam 4e i teb bi te izkefilo,nali?! a penywise
![]()
Ти го познаваш най-добре и най-добре може да предвидиш реакцията му
Обяснявал съм вече подобни ситуаций...Първоначално написано от pLaMa4eTo
Започват да ми растат палците на краката, пада ми кръвното и накрая умирам с напукани капиляри...![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
цапа , обива , .... за тва говоря .. адски неудобно би било!
az li4no bih otka4il ot kef ako bqh na priqtelq ti. ideqta e dobra - go ahead!
е та тва е СУПЕРРРР!давай!!!Първоначално написано от lolipop
жалко че няма emoticon c човече дет му става,да ти покажа реакцията ми при такова нещо![]()
Защо ми зяпаш подписа?!Кво очакваш да видиш тука,няма нищо смислено,всъщност май има смисъл,туку що изгуби около 10-15 сек в четене на тъпотий!
Аз бих се изкефил!Давай!
hmmm... kvo da ti kaja... moita macka... ve4e biv6a... mi e pravila takiva iznenadi... no ne bih kazal 4e sym bil po priqtno iznenadan otkakto kato doide u nas s nekva hvyr4a6ta poli4ka i otdolu s nekvi pra6ki, na koito ni6kata koqto Vi vliza v dupetata otdolu se razdvoqva6e na dve, minava6e ot dvete strani na pi4kata i se sybira6e gore v nekvo par4e "plat" vyv formata na peperuda.... emi... efekta be6e... otka4a6t... vdigam polata... i ne se nalaga da svalqm pra6ki i ga6ti i kuloti... prosto si provira6 ezika m/u dvete ni6ki i po4va6 da smu4e6 kato nenormalen... bih kazal 4e efekta 6te e v tvoq polza, ne tolkova v negova...
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
mnogo 6i mu haresa spored mene da si bez belio.perfektno 6te e dori
mnnnnnnn qko![]()
6te go probvam ama 6te sam s pola
![]()
![]()
Love you Kris !!!
Курвите да отиват на Околовръстното! Без гащи и с пола...господи!!!!! Накъде отиват децата!Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
lelche ti kvo praish v teenforumaПървоначално написано от `Death`Whore`
Определено ще му хареса.