Hora problemat mi e mn seriozen ne sam po sebe si a prosto ot tova kakvo porajda v men, kara me da stradam i da se dvoumq vseki den, a pokrai men da stradat i dr hora! Zna4i predi dooosta vreme se zapoznah s edno mom4e koeto super ludo se vlubi v men... znam go i sym sigurna 4e e taka! 6 meseca mi hodi po gaza, pravi vsi4ko za men... prosblema e tam 4e az go haresvam no ne6to mi pre4i da bada s nego... haresva mi da me obi4a, haresva mi da dava vs za men..dori jivota si... az sym edinstvenoto momi4e za koeto e plakal, i toi e edinstvenoto mom4e za koeto sym stradala 4e to strada! obi4am da naranqvam mom4etata, obi4am da gi boli zaradi men... takava sym si ne se gordeq s tova problema s tova mom4e e 4e nie go karame predimno na 4at... na den moje da se mernem moje i ne... akosi kajem zdravei e mn hubavo i vsi4ko idva ot tam 4e prekarahme dva strahotni 4asa... v smisyl spahme zaedno i posle vsi4ko izvednaj se razvali... sega ne moga da go gledam v o4ite dr problem e 4e nqkaksi me e sram da izl s nego... priqtelite m isa protiv nego, dosta moi poznati sa6to... a 4estno da si priznaq umiram z anego dnes toi mi spodeli 4e ako taka prod ne6tatanai veroqtno vs 6te se promeni i nqma da strada pove4e... no za sega o6te me obi4a i ne iska da spiratozi weekand e bil s dr momi4e... mn se pritesnqvam iskam da bada s nego i ne iskam... nz kakvo da pravq, samo zn 4e 4uvstvata mi sa mn dalboki