Mi kakwo da ti kaja w jiwota ima mnogo golqma stabilizira6ta sila ako si shtasliw mnogo wreme posle stradash mnogo dalgo ako ti e gadno posle ti e hubawo ne moje samo ednata krainost kakto ti obi4ash da naranqwa6 mom4etata wsi4ko shte ti se warne mojebi dori w po golqm razmer sega kakwoto si mu storila na nego shte ti se warne mnogo powe4e shte osetish negowite stradaniq shte se molish da warnesh wremeto da ste zaedno no nikoga nqma da stane za6toto kogato e trqbwalo ti si bila losha i si si igrala s lubowta mu sega toi we4e e umoren samo da obi4a ti se darji6 lo6o s nego 4ustwata mu ogaswat kolkoto i silni da sa sega e TWOI RED DA STRADASH sajalqwam ! Towa e newidimata sila na lubowta koito ne q ovajawa i si igrae s neq popada w kapana i i tq si otmashtawa sega shte razberesh za kakwo ti gowora ! Momcheto shte se otkaje ot teb to e dalo wsi4ko koeto moje borilo se e twarde mnogo za lubowta ti a ti si go razigrawala ISHABIL SE E i 4ak sega ti razbira6 4e toi ozna4awa ne6to za teb i to go razbira6 sega za6toto toi we4e po4wa da ti bqga we4e ne moje6 da go kontrolira6 kato pionka w racete si i ti e tyjno 4e we4e wlasta ti nad nego ogaswa !! Sega shte stradash i ti za da widish kakwo e kogato te razigrawat i te lagat i te ispolzwat a TI dawa6 wsi4ko za lubowta (dori jiwota si ) kakto TI kaza (Ot lichen opit)