.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Кола маска + лидокайн?

абе тва лидокайн ли беше дето се изсипва някъде да кажем на ръката и където е имало от тази течност не чустваш нищо. там нещо нервите "заспиват".
    питам защото ако е това мисля да го комбинирам с кола маска.

Мега фен
    Не се изюсипва, спрей е. И действа почти само на лигавица. Ако вземеш концентрат и си го инжектираш, ще се получи това, което искаш.

lidokaina e mesta upoika trqbva da si go injektira6 za da podeistva
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    а има ли нещо дето да се намажа и да не ме боли? не да го инжектирам щото не съм много по инжекциите в смисъл де да знам къде да инжектирам във мускула във вената кой знае ква поразия мога да направя

Мега фен
    Може би щом е "месна" упойка, би трябвало да е в месото. Не че ще ти продадат игли, де.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    добре има ли начин да си направя упойка на краката за да си направя кола маска без да боли? щото на мен космите са ми ултра гъсти ииииии.... знаете какво е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Може би щом е "месна" упойка, би трябвало да е в месото. Не че ще ти продадат игли, де.
    упойката е "местна", не месна/ означава, че обезболява само определено място. и защо да не и продадат игли?

Мега фен
    Темата е написана от момче. И не продават, защото мислят всички за наркомани.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    и кво кат съм момче. за тъп ли ме мислиш, кво?

Мега фен
    Дете, дете...не бъди толкова враждебно, не всеки е против теб.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    немога да разбера какъв ти е проблема? щом съм момче ме мислиш за по тъп ли. найстина незнаех упойката дали е "местна" или "месна", не съм нито лекар нито никав.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и защо да не и продадат игли?
    Виждаш ли това?

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    в интерес на истината имам отпечатък от пръст на екрана точно там и не го бях видял... извинявай

Голям фен Аватара на thirteen
    какво момче си за кола маска - упойка не бъди шубе.. става за секунди (казвам ако не си си правил до ся)но не мога да си обясня правят операции без упойка , а ти за едни косми

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ми с пинсетката си махнах едно косъмче и щех да умра представям си ако трявба целия крак

Мега фен
    Страхливите не ходят в гората. Просто не се обезкосмявай! Не си горила, предполагам.

Guest
    az se maja s ledokain sled operaciq i se izolzva kakto kaza"za prespivane na nervite"mi namalqva 4uvstvitelnostta ama pak ot vr na vr se use6ta tei 4e ne o4akvai 4udesa.i moito ne se injektira a se ma4e ot tub4ka.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Страхливите не ходят в гората. Просто не се обезкосмявай! Не си горила, предполагам.
    като ги махна не съм... ама иначе

xaxa abe ti za edni kraka li?Si4ki traem tazi bolka bez upoiki i gluposti zna4i..i ti trqbva da moje6?
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Супер фен
    Град
    Sofia

хахахахахахахаха

от къде толкова акъл ... просто се чудя
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мега фен
    Човек едно нещо да сбърка...но все пак, чек май подпис.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мъж ли си или кво си?
    въобще не боли толкова много...=) ти пък лидокаин чак.. стискаш зъби малко, ма за сметка на тва после се кефиш на меки и нежни крачета
    алелуя.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    забелязал съм че от корените на косъмчетата не излиза по едно а по 3 косъмчета

abe q spoko kvo tolkova edna kola maska...a ti se6ta6 li se 4e kato gi mahne6 vednuj sled tva trqq da gi poddurja6???Koeto ozna4ava 4e pak i pak i pak 6te te boli...to ne e ednokratno...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

A sitga be to mnogo stra6no tovane6to kola maskata :P vzemi si lenti nalepi si gi i izvikai nqkoe momi4e ti gi darpa mnogo 6te se nakefi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си