.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: -_-_-dVoInIkA-_-_-

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

-_-_-dVoInIkA-_-_-

Ihaaaa sladuri taq vecher razbrah che momcheto koeto mi razbi sarceto si imal dvoinik Kato 2 kapki voda bili ama dvoinika mai po-sladuk bil I sega izgarqm ot lubopitstvo da go vidq, za da precenq kolko e vqrno de, ama shtom edin ot nai-blizkite mu pr go e obarkal v nachaloto... smqtaite Priqteli sa dvamata ili samo kolegi v universiteta ama pak e dobre
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Auuu mi q go probvai .. moje da se okaje, 4e dvoinika e po dobur ot tozi drugiq :] Moje s nego da ti izleze kusmeta

Mi nadqvam se ama ne vazlagam golemi nadejdi che da ne se razocharovam posle Obache ako stane...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Auuu mi q go probvai .. moje da se okaje, 4e dvoinika e po dobur ot tozi drugiq...
    Аз съм на същото мнение.

Голям фен
    пробвай го...........
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Mi nadqvam se ama ne vazlagam golemi nadejdi che da ne se razocharovam posle Obache ako stane...
    A pyk 6tom sa toolkova ednakvi i 6tom sa priqteli , ako trygne6 s toq drugiq , nqma li da e se 1 4e xodi6 s predi6niq? Ujas , bi mi bilo mnogo stranno
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    da da .. stiga dvoinici .. edno e otvyn savsem drugo otvytre.. a i shtom se poznavat tova momche trqbva da e mn zle che da ima neshto s teb, vse pak ti qvno tyrsish kopie na predishniq ..

Цитирай Първоначално написано от Atika
    da da .. stiga dvoinici .. edno e otvyn savsem drugo otvytre.. a i shtom se poznavat tova momche trqbva da e mn zle che da ima neshto s teb, vse pak ti qvno tyrsish kopie na predishniq ..
    Da obache toi ne go znae Moje kato chovek da ne struva, no moje i da e po-dobar ot nego (Za vanshna prilika govoreh btw) Na men nqma da mi e stranno puk i nz da sa tolkova blizki shtom chak sega se poqvqva...

take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Abe zapoznai se pyrvo s nego, pyk posle shte govorim po temata .
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    София
    Мисля, че ако цялата тая работа с "двойниците" е вярна, аз съм the guy...

или поне ми се иска...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    moge da ima 2nici az taka vednuj se pripoznah v edno momi4e 4e zamalko da se oburna v edna kofa za bolkul dokato karah kolelo
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

emi 6tom ne e stanalo s onq davai s dvoinika [-o<
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Супер фен
    Град
    до тебе...
    аулл двоиник
    внимавай Вземи да го изпробваш да видиш дали
    само външна прилика ли има с
    бившото
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Go , go .. пробвай

П.П. Ама щом на външен вид си приличат , ти да не си се влюбила във външния вид на бившия Тва малко кофти ми се струва

Иначе ,ае успех

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    kakto kazaha drugite predi men - probvai! ne pre4i...
    ina4e ostanah s vpe4atlenieto 4e ti haresva6 samo vun6niq vid na teq dvamata,a? moje i da si prili4at stra6no mn po vun6nost a haraktera im da e korenno razli4en.. taka 4e vse pak si imai edno na um i uspex
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Bqh pusnala edna druga temichka v koqto pitah dali chovek moje da se promenq. V neq stavashe vapros tochno za toq chovek i che se e promenil kam po-losho, a az ne moga qvno da go varna obratno, zashtoto toi nqma nishto kam men veche ili pone taka izglejda... Na nego vsichko mu haresvah obichah si takav kakavto e, samo che toi se promeni i vsichko otide na mai**ta si Misalta mi beshe che mu haresvah ne samo vanshniq vid, a na tozi koito si prilicha s nego za sega samo tova moga da mu haresam , dokato ne go opoznaq , ako mi pozvoli est

Супер фен
    Град
    до тебе...
    pojelavam ti uspeh s tozi dvoinik
    adski dobre te razbiram........
    za6toto az su6to obi4ah/m edin 4ovek
    koito ne be6e perfekten oba4e
    go obi4ah takif kakufto e !
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

:))

emi radvai se,kvo po-hubavo ot tova))no edva li tozi "dvoinik"6te zapylni praznoto mqsto v syrcetoti i 6te zali4i bolkata ot tozi,koito ti e razbil syrceto..malko slojna logika no spored men e taka

Повече от фен
    E tva e iako-dano dase vmestite i kato harakteri

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си