- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- -_-_-dVoInIkA-_-_-
Ihaaaa sladuri taq vecher razbrah che momcheto koeto mi razbi sarceto si imal dvoinik![]()
Kato 2 kapki voda bili ama dvoinika mai po-sladuk bil
![]()
I sega izgarqm ot lubopitstvo da go vidq, za da precenq kolko e vqrno de, ama shtom edin ot nai-blizkite mu pr go e obarkal v nachaloto... smqtaite
Priqteli sa dvamata ili samo kolegi v universiteta ama pak e dobre
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Auuu mi q go probvai .. moje da se okaje, 4e dvoinika e po dobur ot tozi drugiq :] Moje s nego da ti izleze kusmeta![]()
Mi nadqvam se ama ne vazlagam golemi nadejdi che da ne se razocharovam posleObache ako stane...
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от HeDa
![]()
A pyk 6tom sa toolkova ednakvi i 6tom sa priqteli , ako trygne6 s toq drugiq , nqma li da e se 1 4e xodi6 s predi6niq?Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Ujas , bi mi bilo mnogo stranno
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
da da .. stiga dvoinici .. edno e otvyn savsem drugo otvytre.. a i shtom se poznavat tova momche trqbva da e mn zle che da ima neshto s teb, vse pak ti qvno tyrsish kopie na predishniq ..
Da obache toi ne go znaeПървоначално написано от Atika
Moje kato chovek da ne struva, no moje i da e po-dobar ot nego (Za vanshna prilika govoreh btw) Na men nqma da mi e stranno puk i nz da sa tolkova blizki shtom chak sega se poqvqva...
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Abe zapoznai se pyrvo s nego, pyk posle shte govorim po temata.
I`m trying to make your dreams come true...
Мисля, че ако цялата тая работа с "двойниците" е вярна, аз съм theguy...
или поне ми се иска...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
moge da ima 2nici az taka vednuj se pripoznah v edno momi4e 4e zamalko da se oburna v edna kofa za bolkul dokato karah kolelo![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
emi 6tom ne e stanalo s onq davai s dvoinika [-o<
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
аулл двоиник
внимавай Вземи да го изпробваш да видиш дали
само външна прилика ли има с
бившото![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
kakto kazaha drugite predi men - probvai! ne pre4i...
ina4e ostanah s vpe4atlenieto 4e ti haresva6 samo vun6niq vid na teq dvamata,a?moje i da si prili4at stra6no mn po vun6nost a haraktera im da e korenno razli4en.. taka 4e vse pak si imai edno na um i uspex
![]()
Bqh pusnala edna druga temichka v koqto pitah dali chovek moje da se promenq. V neq stavashe vapros tochno za toq chovek i che se e promenil kam po-losho, a az ne moga qvno da go varna obratno, zashtoto toi nqma nishto kam men veche ili pone taka izglejda... Na nego vsichko mu haresvahobichah si takav kakavto e, samo che toi se promeni i vsichko otide na mai**ta si
![]()
Misalta mi beshe che mu haresvah ne samo vanshniq vid, a na tozi koito si prilicha s nego za sega samo tova moga da mu haresam , dokato ne go opoznaq , ako mi pozvoli est
![]()
pojelavam ti uspeh s tozi dvoinik
adski dobre te razbiram........
za6toto az su6to obi4ah/m edin 4ovek
koito ne be6e perfekten oba4e
go obi4ah takif kakufto e !
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
emi radvai se,kvo po-hubavo ot tova))no edva li tozi "dvoinik"6te zapylni praznoto mqsto v syrcetoti i 6te zali4i bolkata ot tozi,koito ti e razbil syrceto..malko slojna logika no spored men e taka
![]()
![]()
E tva e iako-dano dase vmestite i kato harakteri