- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kак да флиртувам с 1 момиче
kак да флиртувам с 1 момиче знам че ви звучи тъпо но плс без духовити отговори![]()
призрачни може ли? едно време гасях лампата у нас и виках "Ауууууууууууууууу" сега гася лампата и казвам "Кой кво фане никой нема се сърди"Първоначално написано от Анонимко
по въпроса незнам какво да кажа много ми е лигаво нещо, но може с палав поглед, пускай някви смешки, са зависи колко интелигентна ти е жената ако е тъпа пускай тъпи лафчета ако не е тъпа, намери си тъпа.
e kaji mi sq kak da ne go napravq a.. tva malko kato da mi doide 4isto gola Jessica Alba i da mi kaje "e nema da pipa6".. nema da pipam ama... .l.Първоначално написано от Анонимко
ta na vuprosa, s 1 momi4e se flirtuva lesno (demek s 2 e po trudno i tn), skii sq kaka, 6te ti dam suvet kak da napravi6 flirt tip "Ceko - leko", taq svalka e mnogo efektivna osobeno sred momite ot severozapada smesica ot stila na ceko i kremvir6i leki. Po4va6 s bezgrijnoto "hei mace.. mnou si arna be".. a tq nai-veroqtno nema da ti kaje ni6to. spoko ti si mujkar dava6 napred, vika6 i "ari kaka da te voda v moq moskvi4.. mnou qk 6e znai6 sus srubsko obzavejdane s koji ot 4ernogorski gligan" e s tva ve4e momata 6e da e 6a6nata i e tvoq.. kojite sa mnogo vajni, vodi6 q v moskvi4a i ot tem flirta minava v ne6to mnogo pove4e poradi povredenoto parno na kolata i dvamata stavate dibiduis goli i sa nagrabvate i sa po4vate da pravite razni ne6ta za koito ako iska6 da znae6 trea da pusne6 tema na ime "kак да се ____ s 1 momi4e?"
kusmet kaka![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Nomer nqma prosto budi sebe si , pokaji na mackata 4e q haresva6 I TQ 6TE TI PADNE NA KOLENEEEEEEEEEEEEEEEE :P
Btw nqkoi znae li kade e batko ?![]()
Vseki den koito 4aka6 e poredniq den koito nikoga nqma da si vurne6 obratno.
OTH FAN{}
Nai-vajnoto druj se estestveno
is comming....
Ti kuf si?
Mai si dosta zduhani4uk....to poprincip nqma pravila...
ama ako iska6 6te izmislim ne6to zadrujno...
SORRY BOY!
Abe az da vi kaja, 4e po toq na4in nqma da svalite nikoe momi4e.....vse pak nie ne sme tolkova zadrusteni
![]()
![]()