- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слушате ли народна музика
Ми чат-пат когато сме на събирания с роднини слушам, но по принцип не
i az takaПървоначално написано от killing_loneliness
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Не слушам
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
da be az sam na 17 spored teb narodna muzika li 6a slu6am ili eminem
Не бих казала,че я слушам.Но когато чуя някоя песен,в която се пее конкретно за България мн се разчувствам!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Мариелче, не е до години, до душевност е. Но в твоя случай е до модерност.
Естествено че слушам и смятам, че всеки уважаващ себе си българин трябва да познава народната си музика.
Това е нещо толкова опияняващо, красиво и несравнимо.
Това е музика, от която излизаш извън кожата си. Аз я чувствам много близо до мен. Не, такива чувства не могат да се опишат, те просто трябва да се усетят, но това не е лесно...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
haresvam q ....vse pak sam bulgarin...no ne moga da kaja 4e q slu6am
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
не слушам
Слушам от време на време иначе не ми харесва много
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
да и осен това пея в народен хор...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ima nqkoi hubavi pesni
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Narodna muzika ne slu6am taka kakto slu6am druga muzika, no q uvajavam mnogo!Ama kak nqma da q uvajavam sled kato az sam bulgarka?!Balgraskiqt folklor e tolkova krasiv, oba4e ponqkoga imam 4uvstvoto, 4e 4ujdencite go cenqt pove4e ot samite nas...Az li4no obojavam narodnite tanci, taqncuvam ot 6 godi6na i daje u4a v takova u4ili6te.Hora ne e nujno da slu6ate tazi muzika, no TRQBVA da q uvajavate! Ne si mislete, 4e ste po-malko moderni ako se zanimavate s ne6to, svyrzano s bylgarskia folklor ili, 4e ste typi, smotani i t.n.
Naprotiv daje e mnogo huabvo!
No MaN, No CrY!!!
\m/
това пък да разправяте че не е музика ..... е,наистина всеки има право на избор и на мнение,НО народната ни музика е мн хубава
и аз не съм й фен и не слушам ,но певиците имат най-хубавите гласове и една поп-певица не би могла(айде да не е примера с чалгата) да се мери с тях в повечето случаи
има една песен,която мн ми харесва-"Притури се планината"
не може просто така да отсвирим народната музика
az slu6am i peq narodni pesni-ot 6 godi6na se zanimavam s tova i mi dostavq udovolstvie
sega sum na 17 i znam stotici narodni pesni
razbiram 4e mladite hora ne se vulnuvat mnogo ot tazi muzika no vse pak sus sigurnost trqbva da q uvajavame-
nai-malkoto za6toto nosi otpe4atuka na bulgarskiq bit ot vekove i proslavq BG i po sveta
taka 4e
uvajavaite i poznavaite svoite koreni
nikoi ne vi kazva da slu6ate po 24 4asa nar. pesni-ne e nujno\
/
mrazq nar.muzika
Слушам много рядко и има някои песни, които страшно много ми харесват.![]()
ami ne slu6am mn mn oba4e se preklanqm tvor4estvoto ni =D> vse pak da ne zabravqme v.balkanska koqto ni proslavi ne samo v bulgariq ami i v kosmosa kak da ne uvajavam tazi muzika![]()
Не ми харесва и за това не я слушам.