- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а сега кажете вие момчета....???
Има тема...как да се зарадват момичетата...как да им се покаже че са обичани..сега момчета вие кажете..с какво ние момичетата да ви засвидетелства ме любовта си..какво ви кефи..за момичетата е лесно...някое друго цвете,някоя картичка..плюшена играчка(поне аз им се кефя...сладко е)....
п.с. Незнам дали има такава тема,ако има извинявам се...
СЕКС![]()
ae ne6to drugo we stiga s toq sex![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
нежност, просто преградка или да ме погали. Много ме кефи гаджето да си е с мен и да ми се радва.А и обожавам мацката да ме яхне и да ми мачка гърба
![]()
0.Усмихвай му се !!!
1.Казвай му "Обичам те !!!"
2.Да му обръщаш внимание - да го питаш как е добре ли е изкарал и тн..
3.Да се държиш нежно с него
4.Да го караш да се чувства по-различен от другите
5.За секса, мисля че е основна част, но ако се даде прекалено
лесно, се губи ефекта на "дебнене на плячката", защото момчетата
по пририда сме пригодени за ловци и това може би е скрито
в подсъзнанието ни.
emi eto taka izglejda mujkiq mozuk![]()
http://yuridojc.blogs.com/yuriblog/i...RAIN2~1-tm.jpg
murzeshe me da tursq gif4eto![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Една жена е способна както да се срине, до нулата... така и за същото време да те накара да се чувстваш на върха на света... It's up to you to find your own way of doing it
Иначе... жената обича да се чувства сигурна. В инстинките на всяко женско същество е (човек, животни...). Подсъзнателно тя избира "най-силния" мъжкар, за да бъде поколението и силно, здраво и защитено. При хората "най-силния" се е изменило с времето, но концепцията остава същата.
Тя харесва да се чувства сигурна, той харесва тази сигурност да бъде намерена именно в него и това да му се показва. Учудващо е колко много може да направи една прегръдка (по-скоро гушкане)
При мен действа![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
predimno... football i koli su6to..Първоначално написано от cvety_i_bebeto
za drugo ne se se6tam
I am in your fridge stealing your foodz!!
А риболова къде го забрави?! :PПървоначално написано от n0mak
Внимание.
Да ни обръщате колкото се може повече внимание.
Да усетим, че се нуждаете от нас, да ни го показвате.
Да ни питате как е минал деня, да ни задавате въпроси от които ние да си правиме изводи, че си мислите доста често за нас и това ни радва.
Едва ли не да се "фукате" с наспред приятелките Ви.
Да ни казвате, че ни обичате и то често, но не натрапчиво.
Секса.. секса, да наистина и то по време на секса най-вече си личи дали едно момиче мисли за момчето.
Като гледа да му е добре < визирам моито момиче ;] >
А ние като видиме, че се стараете да ни е добре по време на секса и не само по време на секса ви се "отплащаме" както трябва, било то с нежност, било то с друго. ;]
Не изхождайте винаги от максимата, че ние трябва да се грижим за вас. Погрижете се веднъж вие, бъдете вие активните, накарайте ни да се оставим на вашите грижи![]()
xxxxxxxxxxx imali momcheta koito da mislqt za neshto po-razlichno ot SEX![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Не думай..Първоначално написано от ashly besnata
![]()
Аз мисля и за ядене![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
axaxax qdene dobre be![]()
![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Така като се замисля не намирам смисъл момиче(жена) да ми подарява нещо за да се изкефя или от сорта бих се зарадвал да ми се поглези малко да си поговоримммм има много неща които да зарадват едно момче(мъж),като изключим секса защото той е задоволяване на физическа нужда ...
![]()
![]()
![]()
БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!
Моя не изглежда такаПървоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
AZ LI4NO SE KEFIA NA TVA 4E GADJETO MI NE MI IZNEVERIAVA I 4E E DO MEN VUV VSEKI EDIN MOMENT(LO6I I DOBRI),PROSTO SAM 6TASTLIV KOGATO TIA E DO MEN.6TOM TIA E DO MEN DRUGO NE MI TREBA(SEX)![]()
аз не съм момче,но съм сигурна,че и те като нас имат нужда от внимание,глезене,ласки .. (не говорим само чрез секса ) ..та те са си цели дечица.. и понякога е нужно ние да бъдем по силни от тях ,и те да са сигурни с нас ..
сега някой ще изръси" ма те не го заслужават" .. ообаче аз съм сигурна,че Го![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
....... :P slu4va seПървоначално написано от penywise
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
И аз така. Радва ме дори като е просто с мен и сме се гушнали.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
един път ме нямаше около 10 дена след тва кат се варнах гаджето така се зарадва че ме прегърна така силно е в този момент не ми треаше друго нишо на света![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!