- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а сега кажете вие момчета....???
Първоначално написано от cvety_i_bebeto
Е извинявай ама колкото и да е сладко една картичка и едно цвете....ако им се връзваш на момчетата от това..![]()
![]()
Според мен някой специален жест,които дори н е есвързан с подарък..нз и аз![]()
Наистина си има и такива,които са прасета и не заслужават,но ако ти е доказал,че държи на теб и,че те обичая истински що пък да не заслужава?!Първоначално написано от Iliqn4eto
![]()
e tova e obrazec , ne e taka naistinaПървоначално написано от cvety_i_bebeto
ili pone pri men! neshtoto koeto nai-mnogo me radva e kogato na men mi se radvat, pregrutka celuv4ica usmivka nai-elementarnite neshta
tova me pravi dostatu4no shtastliv e stiga da ne se prekalqva shtoto po4vash malko da se zadushavash![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ми ако ми направи мусака съм много доволен...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Мусака мога и аз да си направя.
Това, което ще ме зарадва, е нейното одобрение. Например:
"Никой не прави толкова хубава мусака"
Сега замествай "мусака" с каквото ти хрумне. Например:
1. Любов
2. Орален секс
3. Шеги
4. ... каквото и да е. Всеки мъж обича да го лъжат по този начин. А ако не е лъжа - още по-добре - Честито
![]()
ami parvo trqbva edno momi4e da e vqrno da ne izneverqva da e mila s mom4eto kogato sa zaedno da mu se radva kakto kazaha...da mu kazva 4e go obi4a ne e nai vajnoto sex-a za da razbere momi4eto 4e go obi4a no i tova ne e malko... trqbva da vi e veselo zaedno i da si zad mom4eto vinagi kfoto i da stane...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Е мен примерно ме боли к.а, дали ще ми изневерява. Момичетата също имат нужда от секс. А аз не съм слънце да огрявам винаги. Не бих я карал да се лишава от нещо, само за да може на мен да ми е гот.Първоначално написано от pitbullbg
Фактът, че предпочита да прави секс с мен, винаги, когато имаме възможност, ми е достатъчен.![]()
една целувка по врата... докато ме е прегърнала...