.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest

Re: а сега кажете вие момчета....???

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Има тема...как да се зарадват момичетата...как да им се покаже че са обичани..сега момчета вие кажете..с какво ние момичетата да ви засвидетелства ме любовта си..какво ви кефи..за момичетата е лесно...някое друго цвете,някоя картичка..плюшена играчка(поне аз им се кефя...сладко е)....

п.с. Незнам дали има такава тема,ако има извинявам се...

Е извинявай ама колкото и да е сладко една картичка и едно цвете....ако им се връзваш на момчетата от това..
    Според мен някой специален жест,които дори н е есвързан с подарък..нз и аз

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    аз не съм момче,но съм сигурна,че и те като нас имат нужда от внимание,глезене,ласки .. (не говорим само чрез секса ) ..та те са си цели дечица.. и понякога е нужно ние да бъдем по силни от тях ,и те да са сигурни с нас ..
    сега някой ще изръси" ма те не го заслужават" .. ообаче аз съм сигурна,че Го
    Наистина си има и такива,които са прасета и не заслужават,но ако ти е доказал,че държи на теб и,че те обичая истински що пък да не заслужава?!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Fat_phil супер мозък,но не вяравам,че на абсолютно всичко момчета мозъка им е такъв.......
    e tova e obrazec , ne e taka naistinaili pone pri men! neshtoto koeto nai-mnogo me radva e kogato na men mi se radvat, pregrutka celuv4ica usmivka nai-elementarnite neshta

tova me pravi dostatu4no shtastliv e stiga da ne se prekalqva shtoto po4vash malko da se zadushavash
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    ми ако ми направи мусака съм много доволен...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    София
    Мусака мога и аз да си направя.

Това, което ще ме зарадва, е нейното одобрение. Например:
    "Никой не прави толкова хубава мусака"

Сега замествай "мусака" с каквото ти хрумне. Например:

1. Любов
    2. Орален секс
    3. Шеги
    4. ... каквото и да е. Всеки мъж обича да го лъжат по този начин. А ако не е лъжа - още по-добре - Честито

Повече от фен
    ami parvo trqbva edno momi4e da e vqrno da ne izneverqva da e mila s mom4eto kogato sa zaedno da mu se radva kakto kazaha...da mu kazva 4e go obi4a ne e nai vajnoto sex-a za da razbere momi4eto 4e go obi4a no i tova ne e malko... trqbva da vi e veselo zaedno i da si zad mom4eto vinagi kfoto i da stane...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    ami parvo trqbva edno momi4e da e vqrno da ne izneverqva da e mila s mom4eto kogato sa zaedno da mu se radva kakto kazaha...da mu kazva 4e go obi4a ne e nai vajnoto sex-a za da razbere momi4eto 4e go obi4a no i tova ne e malko... trqbva da vi e veselo zaedno i da si zad mom4eto vinagi kfoto i da stane...
    Е мен примерно ме боли к.а, дали ще ми изневерява. Момичетата също имат нужда от секс. А аз не съм слънце да огрявам винаги. Не бих я карал да се лишава от нещо, само за да може на мен да ми е гот.

Фактът, че предпочита да прави секс с мен, винаги, когато имаме възможност, ми е достатъчен.

Guest
    една целувка по врата... докато ме е прегърнала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си