ot 2 meseca i 2 sedm izlizam s edno momche(6 godini po-golqmo ,az sym na 1 ne e ot moq grad,no predi po 2-3 pyti sedmichno za po 3-4 chasa idvashe da se vijdame(ne se e stigalo do seks,priznah,che sym d...)
posledniqt pyt se vidqhme predi 1 sedmica i toi izcqlo se izgubi-da znam,che ima izpit(veche mina),no i az imam,no tova ne mi poprechi da mu pisha na maila,da mu pisha sms,v chata.. a i dva-tri pyti da mu zvynq,no toi i taka ne vdigna..i az reshih veche da ne go tyrsq,ta da vidim kato se qvi kakvo shte kaje-ili vseedno nishto ne e stanalo... draznq se,che dori i mnogoto uchene nqma li 2-3 min na den vreme,za da mi pishe pone dno kak si ,ili da me chue po tel-a posle me obichal... i dnes se qvi propisa mi i vseedno nishto ne e stanalo,az ne pisah prosto nz kak da se dyrja vie kakvo shte me posuvetvate i az da pravq kato nego -da cheznaei taka ,ili da go popitam zashto dori 1 pyt ne mi se obadi,a toi shte me otseche"uchihbe bebcho" i taka.. ili da se napravq,che nishto ne e stanalo(mn trudno) daite saveti ,10x