- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sramno li e tova?
hora zna4i kogat sam s gadjeto mi nz ma kat tragneme da pravime sex az super mn se ovlajnqvam ot dulu se edno sam se napikala i men tva mn me pritesnqva sramno li e tova?
prakti4no e, moje da simulira6 napikavane ako nqkoi den ti potrqbva..Първоначално написано от maclinka^4ervena
I am in your fridge stealing your foodz!!
Страхотно е, каде си бебчо и аз искам така
Що пък да е срамно,срамни неща няма,това са си абсолютно нормални процеси ако мога така да се изразя.Така че няма място за притеснения,споко![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Не е срамно, яко е. Само сваляй бързо гащите, за да не ги намокриш и тях![]()
Няма срамно
Ако го няма това, ще те боли по време и след акта.
Spoko tva e napylno normalno!
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
Ти са... оплакваш ли се, или се хвалиш?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
x3a si e kolkoto po-vlajno i goreshto tolkova po-qko!!!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
a we spoko qvno super mn se vazbujdash...savsem normalno e da \/ \
/ \
/
Love you Kris !!!
Tva si e normalna reakcia na organizma pri vazbuda nema ot kvo da se pritesnqvash![]()
da,ama mi stava kofti prashakata mi postoqnno da e mokra,a pri men vinagi se poluchava taka![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
I kogato ne si vazbudena li se polu4ava ?
e neesamo,kogato sam vyzbudena,ama to az se vyzbujdam ot super malki i neznachitelni na pryv pogled raboti...
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
Emi ako si devstvena e normalno da se vazbujdash ot napruv pogled normalni neshta.....Se Tova si e dobre zashtoto nqma da te boli posle pri polovia akt....nito sled nego i za mom4eto tova e mnogo dobre zashtoto shte varvi gladko kakto se kazva![]()
da,ama otdvana ne sam devstvena i seax si mi e super..........
Първоначално написано от ^KaSiDi^
mmmmm vinagi da sa ti vlajni prashkite mmmmmmmmmmmm![]()
![]()
Първоначално написано от Fat_phil
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
dai boje seki mu))))))))radvai se be momi4e
С мен който иска, срещу мен който може
mmmmmmmmmmmmm BOSCOCH mmmmmmmmmmПървоначално написано от MoRsKa_nimfa
THEY DO THAT to make me more accessable! So any of u girls out there would think i'll nob u even if u was a complete minga!
Da tova e hubavo ama postoqnno da si mokra ako iskash hodi na edna konsultaciq pri lekarq da te uspokoi![]()
po dobre da doide da se konsultira s men :PПървоначално написано от Sexy_Boy_16