- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sramno li e tova?
Той ще те консултираПървоначално написано от Fat_phil
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
eiiii,bravo na mene i lekar si namerihne prosto mi e nqkvo shit takova prashkata mi v 95% ot sluchaite da e mokra,kakvo tr da si misli momcheto i taka .......
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
x3a shte te pregledam otvqkude i shte vidim dali vsi4ko ti e naredПървоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
a kolkoto po-vlajno i toplo tolkova po-x3a![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Аз ще се навъртам с леген и парцал да попивам водопада...![]()
В случай на нужда разбира се![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Няма нищо лошо, че се увлажняваш,даже по-добре,защото няма да те боли по време на половия акт...аз например мн малко се увлажнявам и мн ме боли в началото..спокойно той знае,че не си се напикала...а и + това така ще разбере,че мн си се възбудила!
![]()
Гнусна си бе момичеПървоначално написано от ^KaSiDi^
а вие дето се превъзнасяте я се замислете, дали няма да се разсмърди така като е се мокра. Тва се окислява от допир-а с въздуха ... а и не е хубаво да се ходи непрекъснато с прашки, ако ходиш с нормални бикини или боксерки няма да си се като напикана. Абе я се замисли ... ТИ ШЕ МУХЛЯСАШ БЕ. Да не говорим, че от таа влага можеш да хванеш гъбички
![]()
I LOVE MY SEX
milichka aide sq stiga gluposti,baj do takiva sluchai DA MUHLQSAM ne se e stigalo...Първоначално написано от girlka
i teq gluposti na nqkoi dr,kazah,che ne e osobenno priqtno da sam mokra,no samo tva e ...i stiga si go filmirala .....
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
tva mislq 4e e normalno daje izob6to ne e sramno i e mn qko![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
normalno e da se uvlajnqva6 kakto kazaha drugite-nqma da te boli kogato vliza 4lena... taka 4e nqma ot kfo da se pritesnqva6... kakto vijda6 macko po mneniqta na drugite (nai-ve4e mom4etata) tfa daje im dopada \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Гнусна си бе момичеа вие дето се превъзнасяте я се замислете, дали няма да се разсмърди така като е се мокра. Тва се окислява от допир-а с въздуха ... а и не е хубаво да се ходи непрекъснато с прашки, ако ходиш с нормални бикини или боксерки няма да си се като напикана. Абе я се замисли ... ТИ ШЕ МУХЛЯСАШ БЕ. Да не говорим, че от таа влага можеш да хванеш гъбички
[/quote]
вземи се скрии някаде,че си смешна...щяла да мухляса...теб мозъка ти ще мухляса ако продалжаваш да мислиш така! това си е напълно нормално,явно мн обичаш приятеля си и лесно се възбуждаш,няма лошо =D>
TOVA E NAPULNO NORMALNO I NQMA NI6TO SRAMNO!Първоначално написано от maclinka^4ervena
black cat or white cat,that is the question!!!
I az sym taka.Gadjeto mi kato me pipa nejno i napravoooo....kapi.Pyk i ot celuvkite....abe ot nai-malkite raboti.......
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
nE SAMO CHE NE E SRAMNO AMI I SHTE GO ZARDVASH CHE TOLKOVA TE E VUZBUDIL![]()
хаах вообще не е срам това е хубаво и по-хубав секс ще правиштова значи че си възбудена мн
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO