- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво мислите за текста на When Im Gone
какво мислите за текста на When Im Gone на Еминем !?
аз винаги като я слушам задълбочено, докато пее
That's when I wake up, alarm clock's ringin', there's birds singin'
It's Spring and Hailie's outside swinging, I walk right up to Kim and kiss her
Tell her I miss her, Hailie just smiles and winks at her little sister
Almost as if to say..
ме побиват тръпки...
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
него разбирам
![]()
![]()
![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
=D> Не може да се каже,че Еминем ми е един от любимите ми изпълнители,но има песни негови които обожавам.Освен това му се възхищавам за това което е постигнал сам,а то е мноого! =D> Жалко,че приключи кариерата си като рапър...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ами.....
един от любимите ми певци беше
за съжаление приключи кариерата си и стана продуцент
много хубава песен
когато гледам клипа си плачкам някои път
ама за съжаление не разбирам много много от това,
което се пее в него......
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ми тая песен много ме кефи,а текста просто..кво да ви кажа-Еминем си е Еминем..![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Много го уважавам. Песента е брутална.
Приключи чушки. Един рапър, не е рапър до един ден. Това да не е чалга да я пееш за пари. Еминем винаги ще пее. Хващам бас, че няма да издържи.Първоначално написано от rusalkata_
Та за песента - една от тези, в които той влага всичко то себе си, в които излива душата си. За това са и най-чувствените.
е,може отново да пропее,но нали обяви официално че приключва кариерата си като рапър,за да се отдаде изцяло на семейството си.и в самата песен When I'm gone нали уж убива Слим Шейди?дано пак пропее де. [-o< тва за чалгийте е вярно.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥