- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Телефонен проблем?
mmmmmmmm pravi si ot edna strana no ot druga kak shte q namerish kato ne ti e dala adress?
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
С цялото си нахалство ще се обадя на майка и да питам къде живеят.
Първоначално написано от akademika
глупости
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от akademika
e te tova ti e igrata![]()
![]()
mi obadi i se i kaji 4e trqbva neshto mn ama mnogo vajno da i dadesh(ako mama te popita za kvo ti trqbva i taka) cvetenca neshto vzel li si ?
Щях да купя по пътя, но вече се отказах изобщо да ходя -следващия влак е чак в 15:15, и се връща в 17:15 и не ми се ходи.
Пък и интонацията и (нищо че бе 8:00) ми се стори много хладна и си развалих настроението.
emi bate ako si q subudil v 8 mormalno da e "hladna"....... moje bi pove4e zaspalaПървоначално написано от akademika
![]()
sega ostava da 4akash i tova e!!! ne se naglasqi i ne si pravi planove za dnes!!! vurshi si rabotata i gledai da ne mislish mnogo za tova i vsi4ko shte se podredi
Смятам да по "сублимирам" решавайки задачи по математика за контролно.
щом се е дължала хладно,по-добре не ходи до селото и,а изчакай да се върне и токава се вижте!
Темата не е тъпа.![]()
Според мен и се обади по-скоро. Това да си притеснен е съвсем нормално, но ще ти дам един съвет от опит. На пук на притеснението и всичко й се обаждаш...просто се изправи срещу страха ти и го преодолей.![]()
Успех.![]()
Ти не загряваш ли колко дискретно те реже мацката? Ако иска да излезе с теб, когато и се обадиш ще избере дата, час и място удобно и на двама ви. А не се вманиячавай с тези подаръчета и цветя. Не я карай да се чувства като стока на пазара. Ако сте гаджета - да нищо лошо дори е приятно, но ако още нямате нищо общо - впечатли я с това , което си ти самия. И не прибягвай от едната крайност в другата - страх ме е да се обадя и изведнъж даже на майка и ще звъниш за адреси. Не я обсебвай.
Виж наистина има доста логика в думите ти, обаче аз не можеХ да се обадя на нея, иначе на други няма проблем.Това с обсебването трябва да си взема поука.Първоначално написано от Labelle
2 пъти съм попадала на такива момчета като теб - в желанието да са перфектни и да направят добро впечатление не знаят къде да спрат. И в двата случая историите завършиха гадно за тях - с единя се скарах жестоко, а на другия спрях да му вдигам телефона и той 1 седмица си звъня като малоумен. За това бъди себе си , дръж на достойнството си и ще имаш успехПървоначално написано от akademika
![]()