.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Ujasena sam ot birenata maq!

Mnogo sam slu6ala za birenata maq i dori ako ne be6e foruma nqma6e da se navia da zapo4na da q pia za6toto znam 4e se debelee ot neq, no re6ih da opitam sega ve4e po4ti sam svur6ila s opakovkata da q piq no sam ojasena za6toto nito mi iz4ezva akneto nito mi zazdravqvat noktite ni6to edinstveniat rezultat e 4e vse mi se qde i nadebelqh vidimo dori ot tupata maq mi se poqvi korem4e vaprosut mi e dali kato ste polzvali birena maq i pri vas e bilo taka i dali posle burzo 6te si vurna staroto teglo mnogo sam izpla6ena za6toto tukmo bqh otslabnala i sega... molq vi kajete mi
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    off mi mili4ka taka e kato vqrva6 na vsi4ki v toq skapan forum
    tuka pove4eto koito pi6et sa nqkvi bezmoza4ni ku4ki koito 100 na 100 4e dori ne sa q probvali taq maq
    kade ti e bil uma da im vqrva6
    trudni4ko 6te si varne6 tegloto kakto obiknoveno s dieta i fitnes
    dam i tva da ti e za urok

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    lel...tva e ujasno koeto ti se e slu4ilo...moje bi birenata maq ne vliqe polojitelno na organizma-vse pak e vid lekarstven produkt a tehnite deistviq ne sa ednakvi za vseki organizym az li4no mnogo dylgo vreme pieh birena maq zaradi akneto a i bqh mnoogo slabi4ka i maika mi vse mi dava6e da piq i kojata mi se opravi (ne napylno de) i dokolkoto si spomnqm naistina i na men mi se hapva6e pove4e ...no 4ak takiva nepriqtni rezultati ne sa se polu4avali pri men

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

emi mene maika mi me nakara da go pia za6toto ne sam bila qla bila sam mnogo slaba i da ne sam bila polu4ila anemia moje bi si vuobrazqvam 4e sam napulnqla ,no samo v liceto za6toto drugite mi kazvat 4e sam si su6tata

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    emi da ti kaja 4esno i na men mi se 4upeha postoqnno noktite i za da mi se zazdravqt pih 3 meseca ot drajetata Мерц i mi se pozazdraviha noktite i kosata mi ve4e ne se izto6tava tolkova burzo...ta ako re6i6 da si kupi6 gi pii 3 meseca..posle 2 po4iva6 i taka ... pomagat...a otnosno akneto(ba6ta mi e lekar) i mi e kazal da izpolzvam edno krem4e-Clarina(na Himalaya),ima i hap4eta na bilkova osnova sa taka 4e ne vredqt....i ne sa skupi aide uspeh

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    бирената мая не е вредна, защото съдържа само естествени съставки и витамини!! това го знам със сигурност, майка ми е лекар аз също съм я пила щото исках да понапълнея
    ти нали това си искала, защо сега си недоволна?
    що се отнася до ноктите и кожата, също никакви отрицателни ефекти не съм забелязала
    най-вероятно е от друго, не от маята
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

az ne iskah da napulnqvam , a maika mi iska6e za6toto si e vtulpila 4e sam mn slaba,a az iskam da otslabna o6te

Супер фен
    И аз пия бирена мая,обаче не съм качила дори 100 грама .Може би проблема е другаде.Ако не искаш да я пиеш,недей.Просто го кажи на майка ти
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Guest
    За да можеш маса да качиш
    Трябва яко зоб и анабол.

Guest
    lelelee,taq birena maq q mrazq!!i az q pih minalata godina,NAPULNQH mnogo nqkade s okolo 6 kila!!!ujas!!!posle sprqh vednaga birenata maq i v prodaljenie na tri meseca pravih vseki den mn uprajneniq v nas,koremni presi i svalih kilcata!!!no si be6e napravo gadost!!!

Guest
    ami kolko vreme ste q pili birenata maq,az sega piq vtora opakovka ,kudeto sa po 60.i da vi kaja i az baq si pohapvam napravo se 4udq.ma az sum slaba baq ,prosto tui mi e ustroeno tqloto ,nz dali 6te napalneq ,oba4e si e polezna nqma spor.i sega osobenno proletta si e hubavo da se vzemat nqkakvi vitamini,a bir maq e to4no takova ne6to

az pia nqkakva proizvedena v Germania i e 125 tabletki, no nali uj pi6e 4e 6te ti zazdraveqt noktite i kosata,6te se namali akneto a to ni6to ,maika mi mi kazva 4e o6te e rano za rezultati no az malko se samnqvam i zatova vas pitam

Пепи Дъ Ай
    Guest
    хаха... от една опаковка ефект не може да очакваш - т'ва да не е панацея. Пие се с месеци с малки почивки. А това, че надебеляваш си е твой личен проблем. Не го търси в бирената мая, която както можеш да видиш на опаковката е само витамини и есенциални аминокиселини. Дебелеенето ти вероятно се дължи на "правилното" ти хранене и "многото" спортуване.
    Айде със здраве!

Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    хаха... от една опаковка ефект не може да очакваш - т'ва да не е панацея. Пие се с месеци с малки почивки. А това, че надебеляваш си е твой личен проблем. Не го търси в бирената мая, която както можеш да видиш на опаковката е само витамини и есенциални аминокиселини. Дебелеенето ти вероятно се дължи на "правилното" ти хранене и "многото" спортуване.
    Айде със здраве!
    Birenata maq q preporu4vat za uveli4avane na apetita,i poradi tova po4ti vsi4ki koito q piqt im se qde pove4ko, 6tom tolkova te drazni temata mi si druj ezika zad zubite!!! Az iskam otgovor a ne da mi davat uroci kak da jiveq!!!!

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    Айде със здраве!
    Birenata maq q preporu4vat za uveli4avane na apetita,i poradi tova po4ti vsi4ki koito q piqt im se qde pove4ko, 6tom tolkova te drazni temata mi si druj ezika zad zubite!!! Az iskam otgovor a ne da mi davat uroci kak da jiveq!!!!
    Еми щом не искаш съвети за живота си живей дебела.

4e koi e kazal 4e sam debela.....aide nqma pove4e da se zanimavam s tebe za6toto sam pusnala temata zada mi pomognat a ne da se zanimavam s tebe

Мега фен
    Град
    София
    За ноктите и косата има еми колкото искаш - и навсякъде повтарят едно и също - Мерц, Пантогар, Хининова вода. За тялото - до структура си е. А акнето не е болка за умиране. До време си е, пък и има много по цивилизовани методи отколкото маята

Пачa Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    За ноктите и косата има еми колкото искаш - и навсякъде повтарят едно и също - Мерц, Пантогар, Хининова вода. За тялото - до структура си е. А акнето не е болка за умиране. До време си е, пък и има много по цивилизовани методи отколкото маята
    Маята била примитивна. Наистина се отчайвам от глупостта, която върлува в този форум.

Голям фен
    Град
    София
    Не си надебеляла от нея, а най-вероятно си си похапвала повечко сладко и тн. А от това сищо се появяват и пъпки.
    От бирена мая можеш да надебелееш единствено ако пиеш 5 пакета на ден.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

da no nali ot neq ti se qde pove4e i zaradi tova kazvam 4e ot neq moje bi sam napulnqla

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    da no nali ot neq ti se qde pove4e i zaradi tova kazvam 4e ot neq moje bi sam napulnqla

Е така по-може. Ако не можеш да контролираш апетита по добре не я пий, ако мислиш че е от това.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

be vie 4uvate li se ot birenata maq se ka4vat kilogrami,v tva spor nqma...vseki koito q pie se 4uvstva adski gladen...i dokato se useti6 si stanal ve4e 100kila.q si drujte maqta i si q piite...az predpo4itam da si 4istq s ne6to liceto,da si pravq maski na kosta,da si klepam noktite sus zazdravitel i vsi4ko si e OK...a puk vie si piite maqta i stavaite 100 kilogramovi praseta kude si tresat slaninite po ulicite...are sus zdrave i ne go piite tva ne6to...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пачa Дъ Ай
    Маята била примитивна. Наистина се отчайвам от глупостта, която върлува в този форум.
    Факт - момичето казва, че е напълняло. Отдава го на повишен апетит, резултат от употребата на въпросната хранителна добавка. Аз защо не съм напълняла - защото не ползвам бирена мая!

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пачa Дъ Ай
    Факт - момичето казва, че е напълняло. Отдава го на повишен апетит, резултат от употребата на въпросната хранителна добавка. Аз защо не съм напълняла - защото не ползвам бирена мая!
    Това, че тя е свиня и се тъпче непрестанно не се дължи на бирената мая, а на нейната психика.

sega 6te se obijdame li! 6tom tolkova nastoqva6 4e sam "svinq" az sam 1.70 i sam 53kg.Za6to prosto ne prestane6 da se zaqjda6 i da mi precakva6 temata!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си