.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    anito_{}
    Guest

nespodelena lubov i bolkata ot neq lekuva li se

az preturpqh mn spadove v lubovta i da vi kaja chestno nikoga nishto dobro ne sum vidqla ot neq az li burkam ili momchetata mi razbivat surceto i go hvurlqt na bokluka daite mi suvet molq vi

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ne se otchaivai, vse nqkoga i ti shte namerish shtastieto. Vseki e prejivqval trudni momenti i nespodelena lubov... Nedei da si mislish, che vinagi shte si naranqvana. Tochno kogato ne ochakvash shte namerish shtastieto.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    позната история..........
    Споко те не знят к'фо хвърлят на боклука
    рано или късно ще
    разберат какво губят (:
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    рано или късно ще
    разберат какво губят (:
    Никога не разбират...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    рано или късно ще
    разберат какво губят (:
    Никога не разбират...
    или когато разберат вече е много късно.....

Голям фен
    Град
    София
    В момента в който тя ми каже "чао" - вече е прекалено късно
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    в един момент ще заблравиш болката,все някога ще мине и всичко ще е ок.ма незнам дали след като си преживяла толкова много болка ще можеш пак да повярваш в любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ...в един момент ще заблравиш болката...
    да - заедно с нея

...все някога ще мине и всичко ще е ок...
    че то е ок и преди да "мине"

...ще можеш пак да повярваш в любовта...
    Любовта определено не зависи от това дали точни ТИ вярваш в нея, или не...

Мега фен Аватара на machoka
    Лекува се, разбира се.. Предписвам ти: пий едно хапче, съдържащо в себе си съставките от добро настроение, воля да забравиш, срещи с приятели и нови запознанства и ще се излекуваш за има - няма 2-3 седмици.

Успех.

Повече от фен

Re: nespodelena lubov i bolkata ot neq lekuva li se

Цитирай Първоначално написано от anito_{}
    az preturpqh mn spadove v lubovta i da vi kaja chestno nikoga nishto dobro ne sum vidqla ot neq az li burkam ili momchetata mi razbivat surceto i go hvurlqt na bokluka daite mi suvet molq vi
    hm.. kofti .. moje bi si prekaleno vliub4iva i dover4iva..moje bi prosto ne si sre6nala podhodq6toto mom4e.... ne se ot4aivai ....i po dobre izvestno vreme bez gadje otkolkoto s nqkoi nepodhodq6t.. prosto sledva6tiq pat kogato si tarsi6 gadje po-dobre parvo go opoznai i togava re6i za teb li e ili ne.. uspeh!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ...в един момент ще заблравиш болката...
    да - заедно с нея

...все някога ще мине и всичко ще е ок...
    че то е ок и преди да "мине"

...ще можеш пак да повярваш в любовта...
    Любовта определено не зависи от това дали точни ТИ вярваш в нея, или не...
    да,като се влюбиш никой не те пита дали вярваш в нея,но ако много са те лъгали,по-трудно се доверяваш

Голям фен
    Град
    София
    Достатъчно е да ме излъжат веднъж, "много пъти" го пропускаме.

Общо взето случката е такава - "Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е, че си мислят, че им вярвам"

Прочети това-онова на Габриел Гарсия Маркес, Карлос Кастанеда... ей такива ми ти работи

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Лекува се, разбира се.. Предписвам ти: пий едно хапче, съдържащо в себе си съставките от добро настроение, воля да забравиш, срещи с приятели и нови запознанства и ще се излекуваш за има - няма 2-3 седмици.

Успех.
    Звучи лесно НО НЕ Е.. все пак .. времето лекува всичко . Пък и едва ли си станала стара мома , че да се оплакваш , че разбиват сърцето ти ! Така че , знай ... ще дойде и този , който ще се грижи за него като за двете си очи. Иска се малко време

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Ako ima do teb qki hora koito da te podkrepqt ,ako povqrvash che toi ne te zaslujava + izvesna doza vreme si4ko shte e ok
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    az znae6 li kakvo pravq v takiva momenti...moje da e malko podlo...no gi karam.da sajalqvat 4e sa me zarqzali..pokazvam i kakvo sa zagubili...kogato imah 1 godi6na vrazka..i toi me skasa...za6toto ne praveh mnogo ne6ta"ne mu pokazvah,4e go obi4am,daje po4ti ne govoreh s nego"...ta sled kato me skasa...s nai-dobriq mu priqtel...stanahme mnogo blizki..dokolkoto e vazmojno za priqteli...po44nah da govora stra6no mnogo...i nego go hvana adski qd..i pojela da se saberem...i sega vse o6te sme zaedno...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

anito_{}
    Guest

lubovvv

hora do men ima vinagi ama me boli che taka se sluchva s men

druga sluchka koqto mi se sluchi naskoro imam edin fr s nego sme kato brat i sestra i taka si i vikame toi skusa s gadjeto si i me pomoli da si otmusti kato e s men pred neq i az se suglasih celuvhme se galeh me se gushkah me se dokato v edin moment osetih che se vlubvam kakvo da pravq daite mi suvet pls pls pls

Несподелената любов мн боли.Знай,че след време може даже и да са години те ще осъзнаят ко са загубили и как са те наранили и те ще са наред да страдат по тебе!Спокойно и аз от 8 месеца не сам видяла нищо хубаво ама гледам напред и се надявам рано или къно да срещна нова любов
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се отчайвай! Ако го направиш нещата ще станат само по зле. Опитай се да не мислиш за това, колкото и трудно и невъзможно да ти звучи. Просто не си случила на святно момче, което да те разбира и да те обича истински, но не се притеснявай, с времето ще намериш такова.
    Е, не се хвърляй на 1ят срещнат...опознай момчето, разбери що за човек е...
    Е това е.
    Успех.

anito_{}
    Guest

lubov

a za sluchkata s 'brat mi' koqto napisah po gore kajete mi za neq neshto posavetvaite me molq vi az na vas razchitam

Голям фен
    Град
    София
    с извинения на масата, но... глупости

мисля, че истинската любов се изразява в това да ДАВАШ любов, без дори да се ЗАМИСЛЯШ за "искане" на същото в замяна.

Да даваш без да искаш, да мислиш за другия преди да мислиш за себе си... не е ли това.. "любовта"?

Ето ти и нещо върху което да мислиш:

"Това, че един човек не те обича така, както на теб ти се иска, не означава, че не те обича от цялото си сърце"
    (Габриел Гарсия Маркес)

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Не се лекува ,и да се отчайваш и да не се отчайваш(отчайвай се!).Не ти казвам да не мислиш за нея/него , защото опитите да не мислиш водят до засилване на желанието(ако не вяртвате четете книжки), но избягвай дейности които ти напомнят за нея/него. Виждай се с други, компанията помага !!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    vremeto lekuva vsi4ko
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    vremeto lekuva vsi4ko
    Ти колко време си живяла та го твърдиш с подобна сигурност?

Когато спреш да отдаваш толкова голямо внимания на момчетата, тогава ще почне и да ти върви. Може това да ти звучи нелогично, но е точно така. Намери си много други занимания, които да запълват времето ти, чети книги, имай различни интереси. Всичко е в поведението ти... Просто не им позволявай да видят каква голяма част от съзнанието ти заемат :)

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    az znae6 li kakvo pravq v takiva momenti...moje da e malko podlo...no gi karam.da sajalqvat 4e sa me zarqzali..pokazvam i kakvo sa zagubili...kogato imah 1 godi6na vrazka..i toi me skasa...za6toto ne praveh mnogo ne6ta"ne mu pokazvah,4e go obi4am,daje po4ti ne govoreh s nego"...ta sled kato me skasa...s nai-dobriq mu priqtel...stanahme mnogo blizki..dokolkoto e vazmojno za priqteli...po44nah da govora stra6no mnogo...i nego go hvana adski qd..i pojela da se saberem...i sega vse o6te sme zaedno...
    de ad se polu4ava6e taka i pri men
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си