- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nespodelena lubov i bolkata ot neq lekuva li se
При мене все има някакъв проблемдано да си намеря някой с който да съм щастлива....
![]()
Da i na mene tova mi e do bolka poznato... az si mislkeh, 4e ve4e sum si namerila mom4ence, koeto da me obi4a i az da go obi4am no qvno sum sgre6ila..Първоначално написано от piFka_LP
![]()
mnogo vi blagodarq za strahotnite suveti!!!![]()
ей, много ми е криво като чета такива неща. явно някои хора са абонирани за безпаричие - а други - за неудачи в любовта.Първоначално написано от anito_{}
май харесваш този тип мъже (*мъжаги*), които са склонни да зарежат момичето да себе си. и явно не си единствената, защото тези батковци доста солиден контингент натрупват.
ето аз например никога не съм зарязвал жена...
както и да е. само да отбележа /изплющявайки досегашните мнения/, че понякога приятелството *може* да прерастне в хубава връзка. в крайна сметка, това е човек, чиито недостатъци познаваш отпреди, така че е малко вероятно да останеш неприятно изненадана.
moq savet e da ne pravi6 ni6to,malko e riskovano,ne mi slq 4e 6te si razvalite priqtelstvoto zaradi tova 4e go haresva6 no moje da ne e su6toto...taka 4e po-dobre ne mu kazvai,a razberi dali toi iska nova priqtelka i dali iska tova da si tiuspeh!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
imam chuvstvoto che me haresva zashtoto mi kazva che izglejdam dobre che sum sexy che se celuvam strahotno i che mu e priqtno s men imam chuvstvoto che i toi ne e bezrazlichen kum men vchera naprimer me popita dali sum svobodna v smisal dali imam gadje i toi kaza che e super che nqmam i taka daite mi suvet molq vi speshno e![]()
![]()
![]()
molq vi hora na vas razchitam pomognete na edno sladko momiche da izvurvi pravilniq put na svoeto shtastie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
speshno mi trqbva suveta vi molq vi se!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()