.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    При мене все има някакъв проблем дано да си намеря някой с който да съм щастлива....

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    позната история..........
    Споко те не знят к'фо хвърлят на боклука
    рано или късно ще
    разберат какво губят (:
    Da i na mene tova mi e do bolka poznato... az si mislkeh, 4e ve4e sum si namerila mom4ence, koeto da me obi4a i az da go obi4am no qvno sum sgre6ila..

anito_{}
    Guest

lubov!!!

mnogo vi blagodarq za strahotnite suveti!!!

Фен
    Град
    София

Re: lubovvv

Цитирай Първоначално написано от anito_{}
    hora do men ima vinagi ama me boli che taka se sluchva s men druga sluchka koqto mi se sluchi naskoro imam edin fr s nego sme kato brat i sestra i taka si i vikame toi skusa s gadjeto si i me pomoli da si otmusti kato e s men pred neq i az se suglasih celuvhme se galeh me se gushkah me se dokato v edin moment osetih che se vlubvam kakvo da pravq daite mi suvet pls pls pls
    ей, много ми е криво като чета такива неща. явно някои хора са абонирани за безпаричие - а други - за неудачи в любовта.

май харесваш този тип мъже (*мъжаги*), които са склонни да зарежат момичето да себе си. и явно не си единствената, защото тези батковци доста солиден контингент натрупват.

ето аз например никога не съм зарязвал жена...

както и да е. само да отбележа /изплющявайки досегашните мнения/, че понякога приятелството *може* да прерастне в хубава връзка. в крайна сметка, това е човек, чиито недостатъци познаваш отпреди, така че е малко вероятно да останеш неприятно изненадана.

moq savet e da ne pravi6 ni6to,malko e riskovano,ne mi slq 4e 6te si razvalite priqtelstvoto zaradi tova 4e go haresva6 no moje da ne e su6toto...taka 4e po-dobre ne mu kazvai,a razberi dali toi iska nova priqtelka i dali iska tova da si ti uspeh!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

anito_{}
    Guest

ohohoh

imam chuvstvoto che me haresva zashtoto mi kazva che izglejdam dobre che sum sexy che se celuvam strahotno i che mu e priqtno s men imam chuvstvoto che i toi ne e bezrazlichen kum men vchera naprimer me popita dali sum svobodna v smisal dali imam gadje i toi kaza che e super che nqmam i taka daite mi suvet molq vi speshno e

anito_{}
    Guest

ohohoh

molq vi hora na vas razchitam pomognete na edno sladko momiche da izvurvi pravilniq put na svoeto shtastie :

anito_[}
    Guest

lubov ofofof

speshno mi trqbva suveta vi molq vi se!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си