.

Виж резултатите на анкетата: godinite vliaqt li na edna vruzka?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

40 60,61%
  • ne

26 39,39%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    [quote="white_chik"]zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......

Ммм, да аз съм една от тях.
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......
    Ако бяха зрели нямаше да ходят с 30 годишни,а няма да говоря какъв трябва да си,за да тръгнеш с момиченце на тези години,със сигурност доста изпаднал.Много е смешно и грозно да видиш някоя такава "мацка" и да се чудиш това с нея баща й ли е...
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_sim
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......
    Ммм, да аз съм една от тях.
    Не ме карай да се смея.

Ако бяха зрели нямаше да ходят с 30 годишни,а няма да говоря какъв трябва да си,за да тръгнеш с момиченце на тези години,със сигурност доста изпаднал.Много е смешно и грозно да видиш някоя такава "мацка" и да се чудиш това с нея баща й ли е...[/quote]

Извинявай, твоят баща само 13 години ли е по - стар от теб, защото ако е така това обяснява факта че така се изказваш неподготвен! Боже....

Мега фен
    Добре, кажи ми показателите, по които си зрял човек.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Разликата в годините е и разлика в интересите.......

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    abe vuzrastta vliqe malko ili mnogo.. no zavisi de;napimer ne moje edno dete na 12 da trugne s nqkoi 25 godi6en batko 6toto tva e pedofilsko i ne moje da se nare4e "vruzka" no primerno ako momi4eto e na 16-17-17 a mom4eto nad 18 mislq 4e nqma da e 4ak takav problem..no si zavisi ot horata
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Зрял човек в никакъв случай не означава голям на години, защото познавам хора които са на по 40 години и не знаят за какво живеят.
    Зрял човек означава да можеш да преценяваш нещата сам за себе си; да можеш да различиш кое е редно и кое не; да можеш да вземеш решение, от което ще зависи бъдещето ти по - нататък; да можеш да направиш разлика от фалша и реалния живот; да можеш да си дадеш сметка, че в живота има много по - важни неща от това да отидеш на дискотека и да се напиеш като свиня, има много по - важни неща от това с колко жени си спал, и каква кола караш и дали носиш маратонки от 100 лева или просто преценяваш че и едни от 30 лева могат да ти свършат същата работа.
    И ако ти не можеш да направиш поне едно от изброените по - горе, значи и на 100 години няма да си достатъчно зрял.
    А сега Вие си помислете дали сте достатъчно зрели, или може би сте си все още ЗЕЛЕНИ ТИКВИ!!!

Мега фен
    Не съм глупава, знам какво е зрял човек. Обаче ти се измъкна и не каза конкретно за себе си. Кажи поне ти за какво живееш.

Извинявай, твоят баща само 13 години ли е по - стар от теб, защото ако е така това обяснява факта че така се изказваш неподготвен! Боже....
    първо:момиче съм
    второ:баща ми е на 49,аз съм на 17

Друга причина да мислиш,че се изказвам неподготвена?

Аз, живея: за да завърша училище и да следвам архитектура в някой университет и да получа необходимата професия. Живея за да мога по - късно да създам дом и семейство с човека когото обичам.
    Живея за да мога да чувам от него прекрасните думи " Обичам те ". Живея за да бъда заедно с него и това ми стига за да кажа че се чувствам напълно доволна от живота. Живея единствено заради себе си и заради хората, които обичам.
    А ти за какво живееш?

Мега фен
    Не съм ориентирана в професия, но живея, за да развивам интелекта си - да уча това, което ми е интересно /този семестър е така/, да чета това, което ме интересува. Живея, за да работя нещо, което не е скучно и не е глупаво, което да ми позволи да живея с човека, когото обичам.

Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    първо:момиче съм
    второ:баща ми е на 49,аз съм на 17
    Друга причина да мислиш,че се изказвам неподготвена?

Е, ти го каза - баща ти е на 49, а не на 30. Когато видиш някоя да ходи с 49 годишен тогава се чуди това баща и ли е. В случая ставаше дума за 30 годишен, затова казах че си се изказала неподготвена.
    Мисли преди да кажеш нещо!

В случая ставаше дума за 30 годишен, затова казах че си се изказала неподготвена.
    Мисли преди да кажеш нещо!
    Отказвам да споря с теб.Само ще ти кажа,че имам брат на почти 30,мисля че това ми стига да съм си изградила достататъчно обективни мнение,но в крайна сметка това си е твоят живот,имаш право да го правиш каквото си искаш и е похвално,че не даваш на никой да ти влияе.Късмет.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    ako razlikata e 6-7 godini ima golqmo zna4eni.... primerno kakto stava nai 4esto 16 godi6na devoika sas 25-26 godi6en maj.... na prav pogled dobre liubov dran dran ..... no poglednato po otblizao te imat razli4n interesi majat si misli za seks (i momi4eto ponqkoi pat no ne tolkova redovno kakto majat iska)misli si za rabota izliza samo ve4er(6toto prez denq e na rabota) za podalgi vrazki i po seriozni (6toto ve4e e minal prez pubertetskite zaka4ki za po edna sedmica).Deoikata si misli za daskalo ocenki u4iteli kafeta, v po ve4eto slu4ai ne q puskat do kasno 10h primerno.... roditelite i edva li 6te odobrqt gadje na 26-27 godini.....
    Ta hodinite imat golqmo zna4enie
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

сигурно имат поне малко
    Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!

ABE DO NQKADE GODINITE IMAT ZNA4ENIE NO AZ POZNAVAM EDNO SEMEISTVO KADETO JENATA E S 10 GODINI PO GOLQMA OT MAJA SI I JIVEQT PERFEKTNO I KAKTO SE KAZVA LUBOVTA NQMA GRANICI !!! \/

Еми, за да мен има значение разликата в годините. Е, нали пет-шест години не е от значение, та понякога дори и десет.
    Но например ако мъжа е на 26, а момичета н 16 не мога да разбера какво ще го задържа при нея. Тя е на съвсем друга вълна и той има съвсем различно потребности. Е, не във всички случаи, защото си зависи от хората.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи от разликата.В някои връзки няколко години разлика не праят никви проблеми,ама в други....Зависи и от самите хора и от тяхната нагласа.Като цяло останалите никога не гледат на добро око във връзки с голяма разлика в годините,ама кво ви пука/Живота си е ваш,ще си го живеете както искате.Няма закво да плащате данък обществено мнение.Има ли чувства,и от двете страни всичко друго е на второ място

da pri vuzrastnite ima po malko zna4enie oba4e dokaaaaaaaato sme nepulnoletni imat i to golqmo...kak vijdate edno 18 godi6no mom4e s edno 8 godi6no momi4e?! ili obratnoto
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Guest
    Spored men vliaiat,kogato razlikata e do 6-7 moje da niama problemi,no pove4e stava gadno.Az haresvam momi4eta na moiata vuzrast i dori kaki,a po malki nai mnogo s 2 godini ot men!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men godonite sa bez zna4enie ako ima lubov !

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    spored men godonite sa bez zna4enie ako ima lubov !
    да, докато не те прибере майка ти в 7:30
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

И като я прибере в 7:30 кво?

Голям фен
    Град
    София
    И като я прибере в 7:30 кво?
    ми... тогава започвам деня... без нея
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си