.

Виж резултатите на анкетата: godinite vliaqt li na edna vruzka?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

40 60,61%
  • ne

26 39,39%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Мега фен
    Ако единият работи цял ден, а другият трябва да се прибира в 8, ще бъде връзка без виждане.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enie

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Повече от фен
    Pri vsi4ki slu4ai vliqe,oba4e nqkoi put polojitelno,drug put otricatelno \/

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако единият работи цял ден, а другият трябва да се прибира в 8, ще бъде връзка без виждане.
    това имах предвид

10х
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от terry
    ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enie
    е те тфа изби рибата !!
    а бе то бива, бива педофилия...
    бива заблудени дечица...

ма ти ме хвърли в лазера честно

OMG...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    tova be6e samo primer glupaci takiva , da ne si pomislihte 4e govorq naistina boje opazi ako govorq naistina

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град
    София
    tova be6e samo primer glupaci takiva , da ne si pomislihte 4e govorq naistina boje opazi ako govorq naistina
    леле отдъхнах си...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    леле отдъхнах си...
    a da we da da izlizam az s nekvi dqdovci aide molq te

Голям фен
    Град
    a we istina li pomislihte 4e e

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    a we istina li pomislihte 4e e
    da
    kvi ste glupavi ne sam 4ak tolkova tupa

Абе вие въобще наясно ли сте какво означава думата педофил.
    Щото май на много думи незнаете значението, но ги употребявате.
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi spored men v nqkoi sluchai vliqqt,zavisi i ot horata
    No vse pak nemoje da bduat zaedno muj na 20god i momichence na 12...prosto ne e mn normalno...
    a ot dr strana ima i spoluchlivi takiva vrusk
    I vse pak....kakfo moje momiceh na 13 da iska ot muj na 20....ili obratnoto >>> SEX...te dori nqmat obshti interesi....no nz,vseki si ima svoe mnenie po vuprosa....
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Не влиаят ако разликата е не повече от 2 години
    Ходил см и с по малка от мен и с момиче колкото мен и с по голяма от мен и най-хубаво ми беше с момичето което беше по-голямо от мен с 1 година \/

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Влияят ест Каквото и да си говорим, има голямо значение дали си на възрастта на приятеля си. В някои случеи разликата в годините е плюс, а в други - минус
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Za men nqma znachenie do 3 godini razlika.

Повече от фен
    .......Странно, но никъде не можах да намеря определение за думата "педофил" (направих си труда да потърся в "Български тълковен речник", "Речник на чуждите думи", в гугъл - и той не ми каза).

@Cvetelina_sim

Да те попитам нещо - имаш ли си на идея колко много, ама много неща ще се променят, докато завършиш заветната архитектура? Даже може да решиш да не учиш това.....

За последните 2 години научих много неща, но най-важното е ДА НЕ ПРАВЯ ПЛАНОВЕ! Нека ти дам пример: на 21 години съм, в момента съм последен семестър и тази седмица ще разбера дали и занапред ще се занимавам с това което уча(не че ми пука особено), дали ще пиша Ph.D
    и т.н. Когато влязах в университета, бях безкрайно ентусиазиран, бях си намислил да пиша докторат и да се занимавам с преподавателска дейност. В момента не ми се занимава с това което уча, защото хората които разбират от това което се интересувам в БГ се броят на пръстите на едната ми ръка.
    Та мисълта ми е, че има още много вода да изтече. Не го мисли.

Та по темата: разликата се усеща. Приятелката ми вече започва да мисли за деца. Не съм на тази вълна, но до година-две може и да бъда.

P.S. Поздрави за оня чук по С проф. Илиев от Варненския ИУ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_sim
    Когато обичаш някого истински: не ти пука каква е разликата в годините; не ти пука че имаш вечерен час и трябва да се прибираш, защото на другия ден отново ще бъдете заедно; не ти пука има ли пари или не; не ти пука има ли кола или не; не ти пука, че неможеш да отидеш с него на дискотека, защото не това е най - важното; не ти пука, какво говорят другите за Вас; не ти пука, че някои ти казват " той не е за теб, намери си друг"; не ти пука от нищо, защото го обичаш и ти е хубаво с него. А когато обичаш един човек истински, то тогава нищо не може да те спре да бъдете заедно и да се обичате. Защото на света няма по-силно нещо от ЛЮБОВТА!!!
    Ето това е! Евала!

Голям фен
    момичета (визирам Cvetlina_sim) спрете да се тупате по гърдите с това каква ви е разликата с гаджето и да създавате конфликти. Какво като защитаваш връзките напълнолетна - 30годишен, смяташ ли, че с нещо ще промениш нечие мнение или просто ще предизвикаш порция смях у четящите. Не е нужно да се задълбава чак толкова - аз ходя с такъв - значи е правилно. Да не забравяме не ти си обществото, не ти налагаш моралните норми... Както така разпалено се впусна в спора ще ми обясниш ли как възприемаш 16год. момиченца в дискотеките седнали до някакви 30-40 годишни само за да се направят на велики и евентуално да си заработят джобните?(те разбира се си мислят, че обичат и са обичани до момента , в който не получат шут в задника) Правилно ли е според теб, красиво ли ти изглежда?
    По въпроса - няма значение стига желанията на партньорите да съвпадат имам пред вид - първи случай:мъжът е на 28 иска семейство, момичето на 16 иска всичко друго, но не семейство - няма да се получи рано или късно всеки ще си избере посоката. втори случай: пак голяма възрастова разлика с уговорката заедно ще сме докато ни е добре, докато държим един на друг и се уважаваме, но няма да се ангажираме прекалено много - всичко ще им е наред на хората

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_sim
    Когато обичаш някого истински: не ти пука каква е разликата в годините; не ти пука че имаш вечерен час и трябва да се прибираш, защото на другия ден отново ще бъдете заедно; не ти пука има ли пари или не; не ти пука има ли кола или не; не ти пука, че неможеш да отидеш с него на дискотека, защото не това е най - важното; не ти пука, какво говорят другите за Вас; не ти пука, че някои ти казват " той не е за теб, намери си друг"; не ти пука от нищо, защото го обичаш и ти е хубаво с него. А когато обичаш един човек истински, то тогава нищо не може да те спре да бъдете заедно и да се обичате. Защото на света няма по-силно нещо от ЛЮБОВТА!!!
    Ето това е! Евала!
    Da =D> =D> =D> =D> iAz taka smqtam az li4no vinagi sdym hodila s mom4eta nai mn s edna dve godini po golemi ot men no sega ve4e 5 meseca hodq s edno mom4e,s koeto raszlikata ni e 7 godini v na4aloto mi se struvashe mnogo GOLQMA no sled tova se vlubih v nego i sega sme super shtstlivi zaedno i 4esno kazano se 4uvstvam mnogo dobre s nego e razbirase razlikata v godinite si kaszva dumata i postoqnno se pravqt kompromisi tyi kato toi raboti a az oshte u4a no.... pak sme si shtastlivi...
    btw. az sym na 15 a toi na 22 i mnogo pyti sme govorili po temata dali toi iska semeistvo i t.n. tyi ajkto prosto obeshtestvoto ni nalaga nqkoi neshta..za koito postoqnno trqbva da se zamislqme...no nie smqtame 4e dokato sme shtastlivi i ni e priqtno shte sme zaedno i tova e . Nishto pove4e ! Tyi 4e ne vijdam nikakv problem..

Голям фен
    Град
    София
    Бе като му теглим чертата май прекалено много "не ми пука" и "не ти пука" се събира, за да отделяш толкова внимание а?

Правилно, връзките в които "не ти пука" (особено, че те прибират, че не можеш да идеш с него на дискотека и изобщо връзката ви се изразява в очертанията на квартала) са най-дълготрайни. Между 2 седмици и 1 месец

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Mnogo e prosto ! Zaedno si s toq 4ovek dokato se 4uvstvash shtastliv/a s nego/q i tova e !Nali zatova sa vryzkite za vzaimno razbirane i udovletvoqravane na fizi4eskite i psihi4eskite nujdi na 4ovek...kakvo ima pove4e da si razmishlqva.

Цитирай Първоначално написано от penywise
    Бе като му теглим чертата май прекалено много "не ми пука" и "не ти пука" се събира, за да отделяш толкова внимание а?

Правилно, връзките в които "не ти пука" (особено, че те прибират, че не можеш да идеш с него на дискотека и изобщо връзката ви се изразява в очертанията на квартала) са най-дълготрайни. Между 2 седмици и 1 месец

Твойте връзки такива ли са? Или си търсиш приятелка, която да идва с теб на дискотека. Има много по - важни неща от това да отидеш с приятелката си на дискотека. Точно тия връзки дето се заформят в дискотеките траят по няколко седмици максимум.
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Голям фен
    Град
    София
    Никой не ти говори за дискотеки и връзките в тях
    И не - такава никога не съм имал.

Но "мама като каже", че 8 трябва вкъщи...

А като цяло видях доста мнения в този форум. Някои дори смятат, че ПОВЕЧЕ от ЕДИН път на СЕДМИЦА НЕ ТРЯБВА да се виждате с гаджето си... понеже "ще си омръзнете" и "отнемат личното ви време и пространство"...

Знам какво е "личното ви време" - това е времето в което си излъгала мама, че си на училище още два часа, но си на кафе... И времето, в което си избягала от вас, за да идеш на дискотека (сакън да не те побара мама!)...

На фона на това си давам прекрасен отговор на въпроса... или по-скоро констатцията на човек във въздрастта 14-18 години - "Нямам време".

Това за дискотеката не го казах аз, просто беше пример. Какво е другото - ти не можеш да излезеш в петък вечер до по-късно от 9:30... какво остава за излизане извън града, вили, планини, море... и по-малките неща - клубове, дискотеки, дори едно излизане до "центъра" (понеже мама трябва да знае къде съм)

И... после ми кажи, че годините не оказват влияние на една връзка

Голям фен
    Град
    koito tvardi 4e godinite nqmat zna4enie e lud! DAVAM PRIMER : az sam na 14 toi e na 18 /da re4em / kani me na abiturentskiq si bal/ da otida s nego/ kazvam na maika mi !aide predstavete si reakciqta! posle kakvo! kefi6 si se tam 1-2-3 meseca ili tam kolko i nakraq mu omruzva6 za6toto ti si na 14 i si po malka ot nego!ti trqbva da se pribere6 navreme ina4e 6te ti vikat ili nakajat! a i si na u4ili6te a toi na rabota ili po cql den v nqkoe kafe ne se vijdate i moje si4ko da stane :da vidi druga,ti da vidi6 drugo mom4e i taka ..........

Голям фен
    Град
    София
    terry

Обичам те! Добре го рече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си