- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Godinite vliaqt li na edna vruzka?
mi naistina e taka znam go ot li4en opit! a nedai si boje e jenen i ti si vtorata e tova e ne samo unijenie a za da go vidi6 trqbva da se kriete i ot jena mu /jenen ako e po vuzrasten ot 25 / nikoi da ne kazva 4e e po dobre s po golemi,za6toto moje da ti davat sigurnost,i da te karat da se 4uvstva6 po golqma ,jelana i taka natatuk,no ni6to ne se polu4ava! a i jivota e jivot za da se jivee s plusovete i minusite edin ot koito e nesigurnostta! ako si4ko ti e sigurno kude e trupata i kude e husa da se bori6 da go napravi6 sigurno ! da izliza6 s 4i4ko e golqma prostotiqПървоначално написано от penywise
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
drug primer:hodi ti se na DISKO i toi idva s teb izvinqvaimnogo no toi e nekuv s 10godini poo golqm ot teb 6te go gledat se edno ti e ba6ta i 6te se po4uvstvate neudobno v edin moment!nqma da ima6 kakvo da si kaje6 s priqtelite mu nito toi s tvoite! takuv vid vruki trudno ocelqvat!nai-malkoto nezakonno e be hora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ти наясно ли си със законите въобще. Ако не я кара на сила кое му е незаконното. По това отношение ще ви кажа и какво означава педофил. Това е пълнолетно лице - мъж, който упражнява сексуално насилие върху малолетни деца ( момичета и момчета ), а също така или върху своите собствени деца. В някои случаи те са дори на възраст под 7 години.
И пак дрънкайте глупости, че ако едно непълнолетно момиче ходи с пълнолетен - той бил педофил.![]()
![]()
Та нали тя ходи с него по свое собствено желание.
Боже.......![]()
Усмихвай се докато имаш зъби!
Истината е, че когато мъжът е по-възрастен от жената, то тогава той е педофил, а тя некрофилка. Същото важи и за обратния случай (само че тогава жената е педофилка, а мъжа некрофил). Половинката ви трябва да е по-голяма от вас с максимум минута-две, че иначе си е жива педофилия! Ебати, много педофили сме в тоя форум, деба.![]()
Левски шампион але але!
нещо не са ти ясни нещата..Първоначално написано от air_J
педофил - с много малки
некрофил - с... трупове
геронтофил - с много възрастни...
aight?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
зоофил - с животни
Направо съм безсилна пред това изказване.Истината е, че когато мъжът е по-възрастен от жената, то тогава той е педофил, а тя некрофилка. Същото важи и за обратния случай (само че тогава жената е педофилка, а мъжа некрофил). Половинката ви трябва да е по-голяма от вас с максимум минута-две, че иначе си е жива педофилия! Ебати, много педофили сме в тоя форум, деба. Boo hoo!
Ами, то ние възрастните сме си вече трупове, но иначе мерси все пак, че ми погали самочувствието, припомняйки ми, че ми е рано за труп, а съм просто много възрастен.Първоначално написано от penywise
П.С.> И как беше сега - aight?![]()
Левски шампион але але!
Абе хора май-най си е добре по-веднъж на ден или през ден!!!!!!!