.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Вегитарианство

Може да се ядат кашкавал , сирене , яйца и други хранителни вещества от животните но нищо месно.Искам само за рибата да питам тя можеше ли да се яде защото все пак не е като нас.

zna4i ima razli4ni vidove vegetarqnstvo
    nqkoi pozvolqvat ribata a dr ne
    a 6to se otnasq do sireneto ka6kavala qicata i takiva do kolkoto zn sa pozvoleni

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    zna4i ima razli4ni vidove vegetarqnstvo
    nqkoi pozvolqvat ribata a dr ne
    a 6to se otnasq do sireneto ka6kavala qicata i takiva do kolkoto zn sa pozvoleni
    ne vinagi. veganizma, koito e kraino vegetarianstvo, gi zabranqva.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    priqtelkata mi e vegetarianka i ne si pozvolqva mle4ni produkti

Град
    на луната

-

maika mi e vegetarianka i ne qde riba... no pak sirene qde... ima vidove vegetarianstvo potarsi info za vidovete az mai ne sym mn zapoznata ama ak oti tr 6te pitam maika

ami zavisi do kolko si vegitarianka,vegatizma zabranqva vsi4ko proizlqzlo ot jivotno,dori i kraini produkti kato mlqko,sirene ka6kaval...togava riba ne moje6 da qde6...a ako ne qde6 samo meso,a si pozvolqva6 mle4nite produkti mislq 4e i riba moje da se qde...imam edna priqtelka ako ti trqbva info pi6i ls...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Guest
    да аз знам че веганите не ядат нищо от животни за тва питам спец. за вегетарианите дали на тях кашкавал .сирене. яйца и риба са позволени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си