Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
Цитирай Първоначално написано от Антон
Здрасти,
Аз не съм културист. Напоследък ходя на фитнес, ама почти няма ефект. Не качвам никакви килограми. Ходя 3 пъти седмично. Та съм решил да си купя някакви протеини и креатин, защото ми казаха че се качва яко от тези неща. Та въпроса ми е дали са безопасни, защото се страхувам да не отъпея или да не ми падне п*шката. Също съм чувал, че колкото качиш, като спреш с тях го смъкваш и че яко тровят черния дроб? Вярно ли е?
Vqrno e!vse pak tova si e himiq,ne sa estestveni produkti!I v momenta v koito gi srepshesh shte vsi4kite muskul4eta shte ti spadnat kato spukan balon!Po-dobre si produljavai s fitnesa...trenirai si...rano ili kusno shte ima rezultat,oba4e ne se tup4i s bokluci!
ХМ.. несъм съгласен много с твоя отговор на въпроса на човека.Значи първо ти си момиче и ме съмнява да си запозната много много с тея работи , а още повече не си ги използвала ,че да му говориш.А по темата -> Пич има огромна разлика между ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ и ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ(стероиди).От най-разпространените хранителни добавки като протеини , креатин , л-карнитин може да получиш само проблеми със стомаха , които са вследствие от неправилно приемане на добавките!!.Стероидите имат стотици странични ефекти.Те вече вредят МНОГО.И така съветът ми към теб е , щом качваш трудно килограми трябва да си купиш протеин , какъв точно вече ще кажеш в магазина ,че искаш да качиш маса.Креатинът е за сила , а не за маса има голяма разлика той нети е толкова нужен.Успех