Цитирай Първоначално написано от Matt
Искам да кажа още нещо на ^Green_Lady^.Понеже виждам си заинтерисована от тези работи малко ще ти СВЕТНА.Повечето проетеини са за покачване на маса.Ако имаш ефект от протеина ( качил си кг) и като го спреш не ми е ясно по твойта логика как ще се свалят килограмите ама нищо.А относно креатина той дава сила и издръжливост --> увеличаваш работната тежест -> покачваш мускулна маса.Като го спреш тази мускулна маса няма как да изчезне , освен ако спреш да тренираш 2-3 месеца.Всеки който се занимава с фитнес ако направи това после ще има обратен ефект.Много се дразня когато някой пише за нещо което даже не е чувал.
Taka...da momi4e sum,no imam dostatu4no priqteli mom4eta koito se zanimavat mnogo sus fitnes,s hranitelni dobavki i stakiva neshta!I nai-loshoto e 4e vie si vqrvate 4e protenite i hranitelnite dobavki izobshto ne sa vredni!bratov4ed mi vzima proteini za ka4vane na masa ot okolo 1 godina!Preti tova beshe UJASNO slab!!!!Da ka4i masa,no imash li predstava kolko mnogo se promeni fizi4eski..osven muskuli liceto mu stane nqkakvo suvsem razli4no,takova izkustveno...Izobshto samoto mu tqlo si li4i 4e se e povliqlo ot "bezvrednite dobavki"!I ne e samo toi!
Loshoto e 4e vsi4ki mom4eta gledate kak da napravite masa i muskuli i izobshto ne se zamislqte...na etiketa pishe:"bezvredno,bez strasni4ni efekti" i vie i vashite fitnes instruktori reshavate 4e e taka i 4e tova nqma da vi pomeni,no az ti kazvam kato momi4e,koeto mnogo si pada po hubavi tela,4e mislq 4e e po-dobre da ka4vate masa sus specialni dieti za taq rabota(znam 4e imashe nqkakva za pileshko masa i nezanam oshte kakvo..) otkolkoto da vzimate kakvoto i da bilo,zashtoto vse pak molq te suglasi se s men 4e dori za nai-obiknovennite lekarstva e edno da izpiesh edin istinski izstiskan limon za da si nabavish vitamin C,otkolkoto da izpiesh edno hap4e!Ima si razlika da vzemesh naturalniq produkt!
P.S.
Iskam da se izvinq ako sum te zasegnala s neshto(teb ili nqkoi drug)...prosto iskah da si izkaja mnenieto,kato ne pretendiram,4e sum pila proteini ili 4e sum super razbira4ka ot tezi neshta!