Zna4i pi4 pove4eto kazani raboti ot horata tuk sa gluposti ospbenno tezi ot Green lady ama niama zna4enie, stava na vapros 4e az se zanimavam s fitness ot 2godini i 7 meseca treniram 5 dni v sedmicata ot ponedelnik do petak no i az kato teb zapo4nah tri pati sedmi4no, ta taka ako si zabelqzal kato po4na da trenira6 apetita drasti4no ti se poka4va iade6 neprekasnato i vse si gladen tova e normalno spored men pone polovin godina ne ti triabvat nikakvo dobavki parvite 3 meseca si ka4va6 dovolno prosto s redovni qdenete, protein moje da si vzeme6 po natam za kreatin nedei e moia savet za6toto ot nego moje da ti izbqt papki po tialoto i liceto a i na edin priatel mu deistva6e razhlabitelno ama za nai dobra informaciq www.bb-team.org tova e sait koito e za taia rabota ima si forum i tam ima temi 6te gi vidi6 proveri 4eti i se u4i, samo se pazi za6toto otna4aloto moje niakoi tvoi priatel da ti obiasniava kak s edi kakvo si 6te ka4ite v racete qko za edin mesec i takiva raboti nedei ne pipai himiq ili pone ne do 25g posle ve4e e po dopustimo aide 4ao za sega ako ima ne6to pi6i mi na piratbgbg@yahoo.com 4ao i uspeh