- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4uvali li se va6te da pravqh sex?
Ponqkoga slu4valo li vi se e da 4uvete ve6te da pravqt sex
.Na men ne,no mi e interesno va6eto mnenie
Досега не ми се е случвало
тц !!!!!!!!!!!!
"Целувка за лека нощ"
Да! .. няколко пъти.. и последния път си викам 'ае няма аз да стоя на сухо' станах и отидох до приятелката.. (беше към 5 сутринта)![]()
![]()
![]()
mi ne ne mi se e slu4valo![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Не и се надявам да не се случва.
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
heheh ne i neiskam da mi se slu4va....![]()
![]()
![]()
Love you Kris !!!
ne,ama sam im namirala opakovkite ot prezarvativite na noshnoto schakfche![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
не и не ми се иска
но често бъзикам майка че са много тихи и не ги чувам![]()
![]()
Grrr...ako gi chuq ili vidq... Neznam kak shte gi pogledna sled t`va. Ujasssssssss![]()
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Първоначално написано от sometimes_
eee ti pyk nedei taka... i te sa hora i imat nujda ot sex. predstavi si maika ti ako kaje - samo da razbera 4e pravi sex deteto mi 6e se grymna![]()
po temata- mne ne sym gi 4uvala nito vijdala... samo sym namirala kutii ot prezervativite im \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Не и надявам се никога да не се случи!!!!![]()
predi 3-4 godini,kogato bqh na 15-16 kym 02h nahluvam v spalnqta im bez da pochukam,za da vzema edni lekarstva i kvo da vidq ...nashte go pravqtne che ima losho,ma beshe kofti i na sutrinta me be sram da g i pogledna
![]()
Не, а пък и не мисля, че те все още правят секс...![]()
nashte pravat opredeleno, shtoto naskoro gi vidiah daje kak sa na zadna prashka i se stapisah ne mojeh da pomradna pret tazi gledka, a inache predi sam namirala nogo pati izpolzvani prezervativi v kofata
ooooo dai BOje nikoga da ne mi se slu4i tva naprao nastruhvam kat dori si go pomislq
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Един път чух нещо да скърца леглото в дугата стая и си викам баща ми нещо се стаава сигурно, аз си седа и си гледам телевизия. Зех една чаша сложих я на стената леко да не ме чуят и чух каквото ми трябваше...
hva6tal sam gi 2 puti...no te si imat pravo na li4en jivot ...a puk i kakvo tolko ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А-а-а-а-а я моля ви се!![]()
Родителите ми са правили секс три пъти!
Първият път като са се оженили - позволено им е на младоженците![]()
Вторият път, за да направят сестра ми
И третия път съм била аз!
Нито веднъж не са излизали от графика...или поне аз така си мечтая... [-o< [-o< [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
хехе готин отговорПървоначално написано от avrora
абе тийнове и те са хора и имат нужда от това,както вие..само дето е по-добре ние да не ги виждаме(щото нали сме техните мили малки дечица и не знаеме какво е това-яде ли се,пие ли се ...) и затова по принцип те се крият,в смисъл късно,когато ние спинкаме или се предполага,че спим или сме някъде навън..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
![]()
![]()
abe na6te ne sam gi fa6tala ama edin pat bqh ma gosti na sestra mi i spah v hola i sestra mi i maja i bqha po halati iskapaha se dvamata i posle se pribraha i se 4uvaha malko no i se smeeha
![]()
![]()
be6e golqm smqh ama prdstavete si te si mislqha 4e spa pak az si mija i taka hahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
404
Нем...никога не съм и не изявявам и желание![]()