.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 265 от общо 265

Тема: UNIFORMI??

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Искам да попитам всички които са против.Какво ще кажат за това,че всички пожарникари,полицаи,лекари ,охранители и съдии са с униформи(униформи за съдиите имам предвид тогите) и не се обезличават и показват своите качества.А и униформите на тези професии не са грозни.

Абсолютно против! Това кой как си се облича е най-лесният начин на изразиш себе си по някакав начин и никой няма право да налага кой как да се облича. Пък и така някак си се губи индивидуалността на отделният човек всички като са еднакви

СлАдЪрАнКа
    Guest
    ами аз искам да вляза в руската гимназия след 7 клас,но тези униформи ме спират.Неискам да ме заглеждат и присмиват при всяко мое излизане на улицата!!!ГАДНО Е!!!!!

Аз съм ЗА униформите...да, гадно е всички да сме еднакви.. но пък униформите за лятото ме кефят, най-вече полите

ТВЪРДО ПРОТИВ

ПРОТИВ СЪМ!!!

Аз също съм ПРОТИВ!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Против съм.Предпочитам да си нося своите дрехи и не искам всички да изглеждаме еднакво.
    хъхъ..

фешьььНН
    Guest
    за6то сте против??
    мене като мом4е МНОГО ме вьзбужда да видя у4ени4ка в униформа....страшно се вьзбуждам от това
    виждал сьм у4ени4ки с униформи и са мннооого сладкииии...
    изглеждат ми някак скромни..срамежливи, а в сьщфто време знам 4е мислят само за секс...
    много е сладкооо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    В НТБГ от догодина ще има униформи ...
    Направо не мога да повярвам..
    Мен ще ме е супер срам да ходя до даскало с неква тъпа униформа ...
    Ще умирам от срам, ако срещна някого, а това няма как да не се случи ...
    Ужас просто
    Две години ще ходя с неква тъпа униформа ...
    Ебахти и тъпото нещо, честно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

off nii v na6to daskaly nosiiim, ama az ne6taaaaaa
    Клечка кибрит 5 ст, туба бензин 10 лв, да видиш как даскалото гори БЕЗЦЕННО!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз имам униформа и ми е яко да я нося!Не е нито старомодна нито е грозна, мн си я готина даже!И искам да питам тези дето са против като почнат работа няма да искат да си носят униформите ли?

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Какво толкова ви пречат униформите?
    ...еми не може да се покаже каква нова блузка си си купил и че е от скъпите магазини,а другите нямат такава. +това не може да се носят големи деклотета и къси полички.
    Аз съм за.Но зависи и от униформата.Ако някой има да сложи снимка да видя що-годе представялват.

Супер фен Аватара на kindergarden
    protivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ujasno eeeeeeeeeeeeeeeee

да и аз съм против ама ако толкожа настояват може но по добре да са частични яке с емблемата или името на училището в което уча но не и цяла
    ˙·٠●•<0>•●٠·
    ټ :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си