- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
Искам да попитам всички които са против.Какво ще кажат за това,че всички пожарникари,полицаи,лекари ,охранители и съдии са с униформи(униформи за съдиите имам предвид тогите) и не се обезличават и показват своите качества.А и униформите на тези професии не са грозни.
Абсолютно против! Това кой как си се облича е най-лесният начин на изразиш себе си по някакав начин и никой няма право да налага кой как да се облича. Пък и така някак си се губи индивидуалността на отделният човек всички като са еднакви
ами аз искам да вляза в руската гимназия след 7 клас,но тези униформи ме спират.Неискам да ме заглеждат и присмиват при всяко мое излизане на улицата!!!ГАДНО Е!!!!!
Аз съм ЗА униформите...да, гадно е всички да сме еднакви.. но пък униформите за лятото ме кефят, най-вече полите![]()
ПРОТИВ СЪМ!!!
Аз също съм ПРОТИВ!
Против съм.Предпочитам да си нося своите дрехи и не искам всички да изглеждаме еднакво.
хъхъ..
за6то сте против??
мене като мом4е МНОГО ме вьзбужда да видя у4ени4ка в униформа....страшно се вьзбуждам от това![]()
![]()
виждал сьм у4ени4ки с униформи и са мннооого сладкииии...
изглеждат ми някак скромни..срамежливи, а в сьщфто време знам 4е мислят само за секс...
много е сладкооо![]()
В НТБГ от догодина ще има униформи ...
Направо не мога да повярвам..
Мен ще ме е супер срам да ходя до даскало с неква тъпа униформа ...
Ще умирам от срам, ако срещна някого, а това няма как да не се случи ...
Ужас просто![]()
Две години ще ходя с неква тъпа униформа ...
Ебахти и тъпото нещо, честно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
off nii v na6to daskaly nosiiim, ama az ne6taaaaaa![]()
Клечка кибрит 5 ст, туба бензин 10 лв, да видиш как даскалото гори БЕЗЦЕННО!!!
Аз имам униформа и ми е яко да я нося!Не е нито старомодна нито е грозна, мн си я готина даже!И искам да питам тези дето са против като почнат работа няма да искат да си носят униформите ли?
...еми не може да се покаже каква нова блузка си си купил и че е от скъпите магазини,а другите нямат такава.Първоначално написано от 182+44_4adel
+това не може да се носят големи деклотета и къси полички.
Аз съм за.Но зависи и от униформата.Ако някой има да сложи снимка да видя що-годе представялват.
![]()
protivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ujasno eeeeeeeeeeeeeeeee
да и аз съм против ама ако толкожа настояват може но по добре да са частични яке с емблемата или името на училището в което уча но не и цяла![]()
˙·٠●•<0>•●٠·
ټ :